Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzulme Allah askina varsay bugun evlilik yildonumunuz ... saglik olsun da sevdklermz yanimizdaysa hicbisey icin gec degil

Ben de 1 i seçtim eşime çok kırgın ve kızgınım, umarım doğumda telafi eder, iki hediyeyi birden alır

anaa şeymaamm benimkide aynı borsayla haşır neşir

Cicimmm kıyamam yaa sana bizim kızlar çok fena şeyler konuştu ya insanın canı çekiyor valla bende kaç gündür uyku semptomlarım başladı sanırım erkenden yatıyorum bildiğin 7:30-8 gibi akşam uyumuş oluyorum ve böyle gece 2-3 gibi tuvalete kalkıp geri yatıyorum 12 saati geçiyor uyuyorum bana mısın demiyor
B BUSR4 canimmm naslsn naptinnn bakalm
Kuzucumm iyiyim valla nolsun yıllık izne ayrıldım yarın niğdeye gidiyoruz yüksek lisans için bazı deneyler yapmamız gerekiyor biraz havam değişecek benimde, sen napıyosun nasılsın

Iyi canim biraz nefes alirsin kendine gelirsin insallah izinde
Kahve ictm smdi biraz utum var onu halledicem esim gelir birazdan o gelince de yuruyuse ve pazara gidicem kizla esim kalir evde .

Ozelden mi atiyoz
Ya atmışsın görmedim şimdi bu msjimi okuduğunda ben burda olmazsam lütfen özelden at bana
Cicim ayakların niye senin başına bela oldu anlamadım,geysaya en güzel ceza akşama kadar ayaklarını ovdurtman bence bu geyşa bizi bile dumura uğrattı yani,hiç ana babasının kutladigini fln da mı görmedi duymadı sosyal medyadan yahu insan utanır,her ne kadar sıkıntın olursa olsun bı kucuk msj atar insan çok haklisin,bu defa geyşa abarttı ama bebisini düşün ve üzülme lütfen büyüdü artık onlarda anne karnında hissederlermis üzüntüyü sevinci fln boşver belki telafi eder seksü geyşa inşallah
Bende sbh sbh yufka aldırdım eşime marketten peynirli gül böreği yaptım şimdi pisti,eşimin saz dersi var bugün oraya götürecekmis
Gülüm rüyanı yorumlamak istemedim,hayır olsun inşallah
Mod olarakta 7 numara tam olarak beni anlatıyor gibi
Pare pare ayparee

kızlarr sizce gözardı ettiğimiz kişiler bizi görebiliyor mu? biz görmüyoruz hani ama onlar hala bizi görmeye devam ediyor mu?
zeki mürende bizi görecehmi gibi oldu soru yanlız ama olsun
Bilmem ki bence görüyor çünkü biz istersek onları görüyoruz mesajını okumak için bu kişiyi gozardi ettin ama okumak istiyorsan tıkla gibi bişi çıkıyor

Geçti mi evlilik yıldönümünuz? Bence de canım üzme kendini doğumda telafi eder etmezse de sen acısını çıkar eşim de tanışma yıldönümümuzde hediye almadı. Bana bugün benim doğum günüm diyordu önceden yav gerçekten nasıl bu adam böyle oldu anlamadım resmen çocuklar duymasın Haluk karakterine büründü. Önümüzdeki maçlara dogum günlerine falan bırakalım belki o zaman kutlarlar

Bilmem ki bence görüyor çünkü biz istersek onları görüyoruz mesajını okumak için bu kişiyi gozardi ettin ama okumak istiyorsan tıkla gibi bişi çıkıyor
ee ben ne anladım gözardıyı ozaman ben görmek istemiyorum ama onun da beni görmesini istemiyorum

Ben an itibariyle 2
Kocitom cocuga bakiyor ben elimde cay sigara keyif yapiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…