- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.161
Uzulme Allah askina varsay bugun evlilik yildonumunuz ... saglik olsun da sevdklermz yanimizdaysa hicbisey icin gec degilBiz de kahvaltı yaptık,çay içiyorum ,mutfağı toplamadim daha,
Ben doğum iznine ayrıldım 5. De, temizliğe kaptırdım kendimi, evlilik yıldönümümüz Ocak ayında aklımdaydı ama bu ay unuttum gittim, hadi benim beynim yoğun, eşimin hatırlamasına üzüldüm ve kızdım,
Gerçi o da bu ara borsayla kafayı bozmuş durumda, borsada paramız var, sürekli borsayla haşır neşir
Ben de 1 i seçtim eşime çok kırgın ve kızgınım, umarım doğumda telafi eder, iki hediyeyi birden alırGünaydın happy valentin'lerim
Nasıl geçti bakalım 14 şubat geceleri leopar donlularım
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa, hadi maydanoz da da gözüm yok kuru bir aşk msjı atsa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Hadi bakalım herkes bugünkü modunu seçsin(Ben 5)
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
anaa şeymaamm benimkide aynı borsayla haşır neşirBiz de kahvaltı yaptık,çay içiyorum ,mutfağı toplamadim daha,
Ben doğum iznine ayrıldım 5. De, temizliğe kaptırdım kendimi, evlilik yıldönümümüz Ocak ayında aklımdaydı ama bu ay unuttum gittim, hadi benim beynim yoğun, eşimin hatırlamamasına üzüldüm ve kızdım,
Gerçi o da bu ara borsayla kafayı bozmuş durumda, borsada paramız var, sürekli borsayla haşır neşir
Cicimmm kıyamam yaa sana bizim kızlar çok fena şeyler konuştu ya insanın canı çekiyorGünaydın happy valentin'lerim
Beni soracak olursanız normalde ne kadar geç gelse de ertesi gün işe gidecek dahi olsam Geyşamı uyumaz beklerdim. Ama kalbim gırık olduğu için yatıp fosur fosur uyudum vallahi
Gece kaçta geldi hiçbir fikrim yok. Şuanda da malak gibi uyuyor. Bebeğime ilk hamile olduğum günden beri mektuplar yazıyorum bir deftere. Bu akşamda yazıp beni 14 şubatsız bıraktığı için babasına karşı doldurmuştum cici bebemi Geyşamı yazdığım defterin sayfalarını çevirirken duydum gece sadece.
Yılbaşımı zehir ettiği için (belki hatırlarsınız) o yüzden 14 şubatta özel birşeyler beklemiştim aslında. Bir demet maydanoz yollasa, hadi maydanoz da da gözüm yok kuru bir aşk msjı atsa da yetecekti. Böyle günleri atlayan, zehir eden, umursamayan bir adam değildi bu seneye kadar da neyse. Malum şahıs hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum
Sabahın köründe (7:00) uyanmamın ise bununla hiçbir ilgisi yok. Ayak bileklerim feci zonkluyor da uyku tutmadı
Bu arada enteresan bir rüya gördüm. Rüyamda geyşamın çantasını karıştırıp siyah kapaklı bir Yasini Şerif buldumanlamını bilen varsa 1 adım öne çıksın ya da sonsuza dek sussun
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Kuzucumm iyiyim valla nolsun yıllık izne ayrıldım yarın niğdeye gidiyoruz yüksek lisans için bazı deneyler yapmamız gerekiyor
Iyi canim biraz nefes alirsin kendine gelirsin insallah izindeCicimmm kıyamam yaa sana bizim kızlar çok fena şeyler konuştu ya insanın canı çekiyorvalla bende kaç gündür uyku semptomlarım başladı sanırım erkenden yatıyorum bildiğin 7:30-8 gibi akşam uyumuş oluyorum ve böyle gece 2-3 gibi tuvalete kalkıp geri yatıyorum 12 saati geçiyor uyuyorum bana mısın demiyor
Kuzucumm iyiyim valla nolsun yıllık izne ayrıldım yarın niğdeye gidiyoruz yüksek lisans için bazı deneyler yapmamız gerekiyorbiraz havam değişecek benimde, sen napıyosun nasılsın
Ya atmışsın görmedimOzelden mi atiyoz
Cicim ayakların niye senin başına bela oldu anlamadım,geysaya en güzel ceza akşama kadar ayaklarını ovdurtman benceGünaydın happy valentin'lerim
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Pare pare ayparee
Bilmem ki bence görüyor çünkü biz istersek onları görüyoruz mesajını okumak için bu kişiyi gozardi ettin ama okumak istiyorsan tıkla gibi bişi çıkıyorkızlarr sizce gözardı ettiğimiz kişiler bizi görebiliyor mu? biz görmüyoruz hani ama onlar hala bizi görmeye devam ediyor mu?
zeki mürende bizi görecehmi gibi oldu soru yanlız ama olsun
Geçti mi evlilik yıldönümünuz? Bence de canım üzme kendini doğumda telafi eder etmezse de sen acısını çıkarBiz de kahvaltı yaptık,çay içiyorum ,mutfağı toplamadim daha,
Ben doğum iznine ayrıldım 5. De, temizliğe kaptırdım kendimi, evlilik yıldönümümüz Ocak ayında aklımdaydı ama bu ay unuttum gittim, hadi benim beynim yoğun, eşimin hatırlamamasına üzüldüm ve kızdım,
ee ben ne anladım gözardıyı ozaman ben görmek istemiyorum ama onun da beni görmesini istemiyorumBilmem ki bence görüyor çünkü biz istersek onları görüyoruz mesajını okumak için bu kişiyi gozardi ettin ama okumak istiyorsan tıkla gibi bişi çıkıyor
Günaydın happy valentin'lerim
Eki Görüntüle 2590802
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Negoo
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@mummumya
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Gunaydinnn canimmm gozumuzun nuruuuuu.Günaydın didimmmm
Gün aydı mi size diloş hanımGünaydın didimmmm
Utandimmm beeeeeGunaydinnn canimmm gozumuzun nuruuuuu.
Çok sarhoştum birsey hatırlamıyorumGün aydı mi size diloş hanımgeceden kalmasınız malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?