Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi cicim en azından beklentiye girmeyip bişey yaparsa mutlu olmak aaa çok şaşırdım modu filan güzel olur.

kk birinci noteri bu olaya çok doğru yaklaşıyor kesinlikle öyle

ben topige ilk geldiğim zamanlar demistim hatırlıyo musun cicim. zamanla değişiyolar polisler müsade etme diye

ortam zehirlenmesi geciriyo o kadar sacma sapan kaba adam arasında

bence güzelce kendini anlatıp konus tabiki. ama bu seni sevmediginden bebegin iyi gelmediğinden degil demistim ya sana bizim için de bi kaç sene zor oldu. ona işinde gördüğü şeyin doğru olmadığını gösterene kadar didistik durduk sen pes etme. sizin normal olanı doğru olanı sürdürmekle yükümlü o. polis olmayı seçen o. o yüzden senin bunda bi sorumluluğun ya da hatan yok geyşa işiyle evi arasındaki dengeyi korumak zorunda. zamanla koruyacak da üzme kendini hamile halinle daha fazla

Ne 7 sanırım cnm çokta önemsemeyin bence 14 Şubat'ı(benim fikrim tabiki ) doğum günü evlilik yıldönümü vs tamam bu arada bende kızımda hiç kolay bı hamilelik geçirmedim eşim ve ailesi yüzünden benimde bı defterim vardı yazdığım ama hiç iyi bişey bulamamıştm yazacak hep ağlayarak yazardm kızıma ilerde okutmayi düşünmüyorum bile o derece eşim tabi okumuştu o sıra ben uyurken (hiçte haberim yoktu ) sonra tabi sürekli nazlanma durumları oluyordu tam duzelirken saolsun eşimin ailr kişileri gene bozardi tadimizi

7 numara ben olabilirim cicim neden 7 bilmiyorum ama sanki o kedi benim ruh halimi anımsattı benim koca da ben dedim bu gün sevgililer günü oda dedi ki biz sevgili değil sevdalıyız bize yılın 24 saat yetmez bizim için 365 gün 6 saat tamamen özel ve beni susturdu

Günaydın 4 numara benim
Sıcak suya mı soksan ayaklarını kova yapıp? İyi gelir belki

Zaten en önemlisi o dinlememek 9 yıldır bir beceremedim zorla dinlettiriyor
He diyeceksın dediği yapmayacaksın
Sonra millete şikayet edıyor gelinim benı hiç dinlemez dıye
Bende hiç sesimi çıkarmıyorum
Millet iyimiş diyor bide hahaha

Bunların hepsinin birleşimi gibiyim ruh halim karma karışık bugün
Canım babalar da hamilelik ve lohusa depresyonuna giriyorlarmış. Geyşanda da ben bunları görüyorum. Sende bunların bilincinde olarak sağlam bi konuşma yapabilir ya da bi doktora götürebilirsin

Cicim ben sana hak verdim , bu zamana kadar kutluyorsa ,beklentin de yüksek değil, en azından bir mesaj atabilirdi,
Bize gelirsek biz hiç kutlamıyoruz zaten ,
Ben sosyal medyada kedidir kedinin paylaştığı klipi paylaştım eşim de akşam gelirken farketmis sevgililer günü olduğunu, geldikten sonra baktım Corona virüsün çıktığı yere tek kişilik ve tek yön bilet Fotosu üstünde de ona küçük sürprizler yapın yazıyor öyle bir şey paylaşmış
İşin kötüsü yatacağım zaman benim beynimde şimşekler çaktı, dün 14 Şubat olduğuna göre 4 gün önce ,10 Şubat'ti ve bizim evlilik yıldönümümüzdü, ne ben hatırladım ne eşim 10 Şubat 2007 13 yılı geride bıraktık

Bende 8i seçiyorum kuşum doktor bana hiç bisi demeden progestan yazmış acaba tedbir amaclı mi yazdı yoksa düşük tehlikem mi var hiç bisi bilmiyorum

Gel kahve icelimm ... kahvemi iceyimde utu yapacagim bide toz alirim yeter
Biz de kahvaltı yaptık,çay içiyorum ,mutfağı toplamadim daha,
Ben doğum iznine ayrıldım 5. De, temizliğe kaptırdım kendimi, evlilik yıldönümümüz Ocak ayında aklımdaydı ama bu ay unuttum gittim, hadi benim beynim yoğun, eşimin hatırlamamasına üzüldüm ve kızdım,
Gerçi o da bu ara borsayla kafayı bozmuş durumda, borsada paramız var, sürekli borsayla haşır neşir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…