- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.401
Seni de görelim mı samdanim yoksa senin de mi tahaddüt sartin varkızlar çok güzelsiniz heeemaşallah size:)
Maşallah çok güzelsiniz eşiniz bıyıklı daha yakışıklı duruyor
yyaa kurban olurum sana benn tez vakittde en güzelinden Rabbim sana bi kız evlat versin inşallahh sağlıklı sıhhatliYaaa bende kız bebek istiyorum hemen olsun kızım olsun allahimhemen 2 yasina gelsin istiyorum amaa güzel güzel saçını başını yapıyım falan istiyorum yaa hepinizin güzel yavrusuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin Allah kizlar ,biz bebek sahibi olamayanlara da dualarınızi esirgemeyin lütfen ❤
Masallah
Rabbim En kısa zamanda evlat nasip eder inşallah soğan kürü denedin miYaaa bende kız bebek istiyorum hemen olsun kızım olsun allahimhemen 2 yasina gelsin istiyorum amaa güzel güzel saçını başını yapıyım falan istiyorum yaa hepinizin güzel yavrusuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin Allah kizlar ,biz bebek sahibi olamayanlara da dualarınızi esirgemeyin lütfen ❤
Kız burda eşin nasıl bir bakış atmış oyle
bıyık yakışıyo dimi yaa bende bıyıklı halini çok seviyorum valla çukurovadaki yılmaz gibi demir gibiMaşallah çok güzelsiniz eşiniz bıyıklı daha yakışıklı duruyorBen eşime bıyık bırak dedım bıyıkı sevmedı
Bende hergun kavga ediyorum öküze yakışıyor kes diyorumMaşallah çok güzelsiniz eşiniz bıyıklı daha yakışıklı duruyorBen eşime bıyık bırak dedım bıyıkı sevmedı
aayy ahaha çok güzel bi benzetme hiç o açıdan bakmadıydım valla kuzumKız burda eşin nasıl bir bakış atmış oyleyanımda ki hatun benim, göz ucuyla bakanın gözünü oyarim bakışı mi ne masallah size
Rabbim tez zamanda hayırlı saģlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin canım sana da tüm isteyenleredeYaaa bende kız bebek istiyorum hemen olsun kızım olsun allahimhemen 2 yasina gelsin istiyorum amaa güzel güzel saçını başını yapıyım falan istiyorum yaa hepinizin güzel yavrusuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin Allah kizlar ,biz bebek sahibi olamayanlara da dualarınızi esirgemeyin lütfen ❤
Yılmaz’a benzıyor gerçekten ya :)bıyık yakışıyo dimi yaa bende bıyıklı halini çok seviyorum valla çukurovadaki yılmaz gibi demir gibi
çok sağol migim
Ama eşiniz bıyıklı daha yakışıyor kuzum :) bırak kendı olduğu gibi kalsın bıyıksız ne bilim çocuk gibi oluyor bak adam evlenmiş artık bıyık bırakması lazımBende hergun kavga ediyorum öküze yakışıyor kes diyorum
Ne istiyorsun sen benim tek tek tane gibi Bıyığımsan diyor
yyaa kurban olurum sana benn tez vakittde en güzelinden Rabbim sana bi kız evlat versin inşallahh sağlıklı sıhhatli
Rabbim En kısa zamanda evlat nasip eder inşallah soğan kürü denedin mi
Amiinn kızlar Allah razı olsun inşallahRabbim tez zamanda hayırlı saģlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin canım sana da tüm isteyenlerede
Bende sakalı çok yakıştıyorum erkeklereAma eşiniz bıyıklı daha yakışıyor kuzum :) bırak kendı olduğu gibi kalsın bıyıksız ne bilim çocuk gibi oluyor bak adam evlenmiş artık bıyık bırakması lazım
Soğan kürü adet zamanında içceceksın üç gün boyunca ben kızıma öle hamile kalmışımAmiinn kızlar Allah razı olsun inşallah ❤
Migiciğiimm soğan kürü fln herşeyi denedim malesef nasip olmadı şimdiye kadar bakalım hayırlısı Allah'tan
bıyıh iyidir diloşumBende hergun kavga ediyorum öküze yakışıyor kes diyorum
Ne istiyorsun sen benim tek tek tane gibi Bıyığımsan diyor
Ama eşiniz bıyıklı daha yakışıyor kuzum :) bırak kendı olduğu gibi kalsın bıyıksız ne bilim çocuk gibi oluyor bak adam evlenmiş artık bıyık bırakması lazım
Benım eşimim sakal bıyık karışık ama diken gibi batıyor hahahaBende sakalı çok yakıştıyorum erkeklere
Ama eşim günlük traş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?