Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa bende kız bebek istiyorum hemen olsun kızım olsun allahim hemen 2 yasina gelsin istiyorum amaa güzel güzel saçını başını yapıyım falan istiyorum yaa hepinizin güzel yavrusuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin Allah kizlar ,biz bebek sahibi olamayanlara da dualarınızi esirgemeyin lütfen

yyaa kurban olurum sana benn tez vakittde en güzelinden Rabbim sana bi kız evlat versin inşallahh sağlıklı sıhhatli

Rabbim En kısa zamanda evlat nasip eder inşallah soğan kürü denedin mi

Maşallah çok güzelsiniz eşiniz bıyıklı daha yakışıklı duruyor Ben eşime bıyık bırak dedım bıyıkı sevmedı
bıyık yakışıyo dimi yaa bende bıyıklı halini çok seviyorum valla çukurovadaki yılmaz gibi demir gibi
çok sağol migim

Maşallah çok güzelsiniz eşiniz bıyıklı daha yakışıklı duruyor Ben eşime bıyık bırak dedım bıyıkı sevmedı
Bende hergun kavga ediyorum öküze yakışıyor kes diyorum
Ne istiyorsun sen benim tek tek tane gibi Bıyığımsan diyor

Rabbim tez zamanda hayırlı saģlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin canım sana da tüm isteyenlerede

Bende hergun kavga ediyorum öküze yakışıyor kes diyorum
Ne istiyorsun sen benim tek tek tane gibi Bıyığımsan diyor
Ama eşiniz bıyıklı daha yakışıyor kuzum :) bırak kendı olduğu gibi kalsın bıyıksız ne bilim çocuk gibi oluyor bak adam evlenmiş artık bıyık bırakması lazım

yyaa kurban olurum sana benn tez vakittde en güzelinden Rabbim sana bi kız evlat versin inşallahh sağlıklı sıhhatli
Rabbim En kısa zamanda evlat nasip eder inşallah soğan kürü denedin mi
Rabbim tez zamanda hayırlı saģlıklı saliha bir kız evlat nasip etsin canım sana da tüm isteyenlerede
Amiinn kızlar Allah razı olsun inşallah

Migiciğiimm soğan kürü fln herşeyi denedim malesef nasip olmadı şimdiye kadar bakalım hayırlısı Allah'tan

Ama eşiniz bıyıklı daha yakışıyor kuzum :) bırak kendı olduğu gibi kalsın bıyıksız ne bilim çocuk gibi oluyor bak adam evlenmiş artık bıyık bırakması lazım
Bende sakalı çok yakıştıyorum erkeklere
Ama eşim günlük traş olur

Amiinn kızlar Allah razı olsun inşallah ❤

Migiciğiimm soğan kürü fln herşeyi denedim malesef nasip olmadı şimdiye kadar bakalım hayırlısı Allah'tan
Soğan kürü adet zamanında içceceksın üç gün boyunca ben kızıma öle hamile kalmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…