- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #73.421
Kanama başlayınca mi yani? Nasıl oluyor bı anlatta bende bu adetim de onu da deneyim bariSoğan kürü adet zamanında içceceksın üç gün boyunca ben kızıma öle hamile kalmışım
Orasını düşünmüyorum şimdilik hele bi bıraksın önceBenım eşimim sakal bıyık karışık ama diken gibi batıyor hahaha
bitek benmi benzetiyorum diyodum ama benziyo dimi yaa hele yan profil aynı benim herifYılmaz’a benzıyor gerçekten ya :)
Ben de birilerine benzettim ama kim bilmiyorum dizi izlemiyorum hiç, tanıdık bir siması var eşininbitek benmi benzetiyorum diyodum ama benziyo dimi yaa hele yan profil aynı benim herif
Gerçekten çok benzıyor nurumbitek benmi benzetiyorum diyodum ama benziyo dimi yaa hele yan profil aynı benim herif
Burak özçivit miBen de birilerine benzettim ama kim bilmiyorum dizi izlemiyorum hiç, tanıdık bir siması var eşinin
Gerçekten çok benzıyor nurum
yaa aayy onada benzetiyorum benBurak özçivit mi
Sakallı bayadir oluyor tabi sultan Süleyman gibi degilOrasını düşünmüyorum şimdilik hele bi bıraksın önce
Sonra şikayet ederim
Daha çok Uğur güneşe benzıyor :)yaa aayy onada benzetiyorum benbenim herif diyoki herkeste beni görüyosun sende
uğur güneşe cidden çok benzetiyorum bende migimDaha çok Uğur güneşe benzıyor :)
arda turanıda hiç sevmem şimarığın teki karısınıda kaç kez aldattıı..Arda Turan’ın eşi ikinciye hamile erkek ve ismi asıl Aslan koyacaklarmış anlamı Allahım aslanı demekmiş
İlk çocuğu adı Hamza arda adı
Koyma koyma resmini Jennifer Lopezin kız kardeşisin yaaD Dilos06 ben buraya atamam beybi hayatim ifsa burdabide kendimi koyarsam biterim
K Kendinisevenbirii kuzum Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah tez vakitte bıcır bıcır bı kızın olsunsen çok güzel anne olursun Allah'ım dilosuma da sana da versin inşallah ve tüm bekleyenlere. ben her daim dua ediyorum size. vakti vardir gelir elbet o günleriniz de
Bende hiç sevmem imzoşum şımarıgin tekiarda turanıda hiç sevmem şimarığın teki karısınıda kaç kez aldattıı..
karısının yerinde olmak istemezdim hiç..
Bi kere içceceksı canım soğan 4 bölüp kaynat adet başlangiç 3 güm boyunca içKanama başlayınca mi yani? Nasıl oluyor bı anlatta bende bu adetim de onu da deneyim barisabah akşam iki kere mi içmiştin?
Karisi bile bile kaliyorarda turanıda hiç sevmem şimarığın teki karısınıda kaç kez aldattıı..
Ben eskiden beğeniyordum adamıarda turanıda hiç sevmem şimarığın teki karısınıda kaç kez aldattıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?