Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karisi bile bile kaliyor Sanki haberi yok mu? Hakediyor aslinda.
Tam doğum yapacaktı haberi var çocuğumun babası diyip birakmadı hatun da güzel tabı önceden Sinem kobalı da aldatmıştı ama Sinem Kobal arda için Mustafa Sirmen’i bırakmişti Üstelik Mustafa Sirmen arda turan yakın arkadaşıydı

Koyma koyma resmini Jennifer Lopezin kız kardeşisin yaa

Teşekkür ederim canım benim dualrin için iyiki varsın

ben delihanin ankara subesiyim ama Jennifer Lopez olsam koyardim kendimi kimse böyle bi güzellikten mahrum olmamalı diyerekten

Amin samdanim hep dua eden güzel arkadaşım Allah bin kere razı olsun senden ve diger duasini esirgemeyen tüm herkesten
Bi kere içceceksı canım soğan 4 bölüp kaynat adet başlangiç 3 güm boyunca iç
Tamam adet olduğum gün sbh ac karnına yapip içiyim,bunu üçüncü güne kadar böyle yapıyım sonra birakiyim.boyle dimi doğru anladim?normal de adetim 5 gün sürüyor ama

ben adet olmadan iciliyor diue biliyorum

seni yerim güzel kadın Allah senden de razi olsun

bebisim senin prolaktin hormonunda sıkıntı yok muydu. soğan kürü ona iyi gelmiyosa hiç deneme bile. ankarada bi prof varmış galiba ilaçla düşürüyomus. o hocanın adını bilmiyorum ben. arkadaşım ona gidip tedavi olmaya başlamıştı

ben adet olmadan iciliyor diue biliyorum
Bende adet bitimi diye biliyorum
3 gün içceksın başladı mı iç som iki güm kala serbest kalsın rahatlık verıyor sen önceden soğan kürü nasıl denedın
Tamam öyle yapıyım bari,
Ben adet bittikten hemen sonra başlıyorum sabah akşam iki kere aç karnına 15 gün iciyodum,sonra 15 ara verip tekrar hemen 15 gün daha yapiyodum
Amin cümlemizden samdanim

Canım prolaktinim düştü düzeldi şükür onda sıkınti yok artık, bende ilaç kullandım çok güzel düşürdü de bitti kurtuldum şükür
Soğan kürü iltihap falan varsa onları döküyor hep samdanim,bide herşeye bel bağlıyorum işte umitlenip belki bu vesile olur falan diye düşünerek yani ne bilim çare ariyorum işte

Hayır o yanlış adetliyken içeceksin canım kim demiş öle uygulayan

Valla magazinsel bilgim bu konuda cok yok. Ama karisi oyle cocugumun babasi birakmayim dicek bi kadin degil. Yakismadi ona. Nufuslu iyi bir ailenin kizi. Ne o oyle isi gucu olmayan ailesi sahip cikmayan kadinlar gibi kocamdir yapar diyip koseye cekilmek O soyadina yakismaz bi kere su hareket

işte iltihapi atarken başka degerlerle oynuyosa riske atma diye demistim kuzum

düşmesi harika bi haber ya. biraz zor bisey diye biliyorum ben. Allah tez vakitte doldursun kucağını fıstığım olacaksa her türlü oluyo. bi arkadaşımın eşi miyomu varken hamile kalıp 9 ay takip edilerek aldi bebeğini kucağına. Allah büyük senin fıstık kızın da gelecek elbet

rosss bana kızını vermiyo sen verirsin demi

Kemalim yapmaz der

Doğru diyosun samdanim aslında
Akros falan demem veririm senin oglusa kızımı tabi hayırlısıyla olursa inşallah seninkinden yakışıklısın mi bulucaz ay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…