- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.341
Şimdi istifa edicem topikten ya. Kitleyip gidicem ha.Voooo tam dutturmussun benii giii
Bir oyun bozan dahaVoooo tam dutturmussun benii giii
Uuupppssss ben orayi atlayivemisim ya galiiiŞimdi istifa edicem topikten ya. Kitleyip gidicem ha.
ben okadar yasli miyim lenEki Görüntüle 2300419
Kertenkelelerim men geldim. Nasılsınız iyi misiniz, beni soracak olursanız ben kocamı gece nöbetine yolladım an itibariyle yalnızları oynuyorum
Bugün dertlere, libidolara ara verip değişik birşey yapalım. Ben yokken o kadar çok boy pos tip beden kalça malça konuşmuşsunız ki günün teması sıfatlarımız olsun o zaman
Hangi Üyeyi kime benzetiyorsunuz, aklınızdaki imajı nedir oyunu oynayalım bakalım nasıl olacak. Ben başlatacağım. Yaptığım etiket sırasından yararlanabilirsiniz. Ya da herkesi değil sadece aklınızda profil oluşturan kişileri de söyleyebilirsiniz ama etiket kullanalım ki haber gitsin herkeşe bakaım kim kimin aklında nasıl bir tip ay heyecanlandım
ByNkoaLa yavrum zaten gerçeğini de bildiğim için seni direkt Jennifer Lopez'e benzetip geçiyorum
@Kendinisevenbirii Nesrin Cevadzade tabiki ama türbanlısı
@hizuran ya seni kendi edebiyat öğretmeni arkadaşıma benzetiyorum hayalimde ama kızı da paylaşamıcağıma göre tasvir edeyim. 1.73 boyunda açık kumral, beyaz tenli, makyajsız, türbanlı aşırı sıcak kanlı. Bir de benim için Giresunlu'sun
Youlost16 Duygu Yetiş'in türbanlı hali.
Psikolojik Deliii Kylie Minouge türbanlı hali. Soyadını yanlış yazdım muhtemelen ama neyse
@Blue_Perii seni yemekteyiz programına katılmış yarışmacılardan biri olan Müge Yaşarlar olarak hayal ediyorum.
@Limonsuzzcay sen zaten biliyorsun ki benim için Miranda Kerr'sin
@Elhan seni profil resmindeki asil kadın olarak hayal ediyorum inşallah da O'sundur ♥
Bonus Özlem Tekin
@minik kalp0753 Kelly Clarkson
Nego Gülben Ergen
ChocolateCookie Beren Saat tabiki ister istemez
kk birinci noteri Özge özpirinçci
@fenomen Hayal Kaya
@HayatSevinceGuzeell Hillary Duff
E Efruzi Salma Hayek
S Siyah_incim Penelope Cruz
@chamallows Bensu Soral
@imzaben daha önceden muhtemelen söylemiştim ki Dilan Çıtak.
@Elifcig93 ve @Fstkmmhee topiğe yeni geldiğiniz için sizi hayal edemedim
ÇOK ÖNEMLİ NOT=
Herkes benzettiklerini paylaşsın ama kimse kendi tipini söylemesin. Tiplerimizi anlatalım diye gece etiketi yapıcam.
Benzetmelerden kendinizi bulup yazan kişi ucundan kıyısından tutturmuşsa "muhteşem", tutturamamışsa "komik" ifadesine basalım.
Netten bak ulaO kim acaba ben tanımıyorum kimseyi ya
Arat google danO kim acaba ben tanımıyorum kimseyi ya
Gerçekten sözün bittiği yerdeyim, biri beni vursun nolurNoğlüyürrrr ben Adele mi oldum çok iyi tesbit vallaha ona benziyomm kız nirden gördün resmimi heee
Cici yaramı deştin ya isimden ne kadar yoksunmusum onu anladım ben isim tutamıyorum bu şuna benzer diyorum isim gelmiyor aklımaHani benzetmeler gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?