Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tahmin işinde çok iyi değilim ama bakalım.
B Brunello Cicinelli seni Scarlett Johansson diye düşündüm. Bayılıyorum o kadına. Umarım yanlış yazmadım
ByNkoaLa seni de charlise theron
Diktorya Secret Mumya filminde oynayan kadın. Rachel weisz mis adı.
Ya aklımdan geçen bütün benzetmeleri yazmışsınız
Youlost16 Zeyna diyecektim
K Kendinisevenbirii Tuba Büyüküstün
@malii Drewbarrymore
D Dilos06 katy perry
kk birinci noteri Candan Erçetin neden öyle geldi aklıma anlamadım
@Limonsuzcay Anne Hathaway
Şimdilik bu kadar

B Brunello Cicinelli niye üzgün emojiiii noğlüyürrrr
Kuzum alıntıladığınız mesaja da sonraki mesajlara da yazdım benzettin benzetemedin demek yok. Benzettiyse benzetmeyi yapan kişi muhteşeme benzetmediyse komik e basılacak diye çok önemli not yazıp paylaştım.
Sadece oyun sürecinde herkes aklındaki imajları yazacak geyik de yok.
Akşama oyun süresi bitince konuşulacak benzettin ya da benzetmedin diye.
Zaten akşam herkes kendi tipini tasvir etsin etiketi yapacağım.
Ama tek bir Allahın kulu mesajı tam okuyarak gelmediği için herkes benzettin benzetemedin diyor kimsenin aklındaki imajları paylaştığı yok. tek isteğim oyun oynamaktı

Tipim hakkında yorum yapmayayım akşama yapıcam ama o muhteşem ifadesini oyunu tek kuralına göre oynayan kişi olduğun için koydum ve seni ayakta alkışlıyorum hizuşum ya. Mesajı bir tek sen tam okuyup geldin şuana kadar. Tamam bu mutluluk bana yeter

.

Serde edebiyatcilik var hiç affetmem ben isimlere baktım kim bende ne hissettiriyorsa öyle yazdım. Çok anladığımdan değil

Şimdi yemek yapıp yemeye gidiyorum kertenkelelerim oyunu takriben 20:00 de bitiricem. Ardından gerçek tiplerimiz ve gerçekten benzediklerimiz üzerine konuşucaz. Allahını seven oyunu bozmasın ya bakın Allahın adını verdim
Benziyorum benzemiyorum yok.
Geyik yok.
Sadece herkes kendi aklında kimi kime benzetiyor onu yazsın.
İsmini bilmediğiniz kişileri google dan aratın olum internettesiniz şuan
Gelmeyen kertenkeleler de gelir inşallah.

Bende tam soylicektim

Ben belki saniyelik resmimi koyarım profile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…