- 11 Nisan 2007
- 88.028
- 517.923
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.321
Vay vay güzel oyun ama ben tahmin işinde kötüyüm
@malii gördü beni, kız benziyor muyum Gülben Ergene (hiç de sevmem ha)
Yav kendi tipinizi söylemesenizee ya o akşama diyorum sadece herkes birilerini benzetmece yapacak neden etiketi tam okumuyorsunızAahh civcivim sen beni çikolata kızdan ilham alarak dilan çıtaka benzetiyorsun ama yanından bile geçmiyorumgenelde Ebru gündeşe çok benzetirler beni
Oyunu bozdum şimdi ben dimiYav kendi tipinizi söylemesenizee ya o akşama diyorum sadece herkes birilerini benzetmece yapacak neden etiketi tam okumuyorsunız
Ben okudum ve söylemedim öğretmenimYav kendi tipinizi söylemesenizee ya o akşama diyorum sadece herkes birilerini benzetmece yapacak neden etiketi tam okumuyorsunız
Sınıfta oyun kurarken bu kadar zorlanmıyorum oğlum yorum yapmayın benzetme yapın, akşama konuşcaz kimler tutturdu kimler tutturmadıBenzemiyorsun
Sınıfta oyun kurarken bu kadar zorlanmıyorum oğlum yorum yapmayın benzetme yapın, akşama konuşcaz kimler tutturdu kimler tutturmadı
Kendi oyunumu bozmak gibi olmasın ama benzetmeye istemsizce kahkaha attım
Yaa pardonn biraz hızlı geçtim okuma kısmını galiba
Aferin Efom ya seni topiğin çalışkan öğrencisi seçiyorum. Örnek alın EfodanBen okudum ve söylemedim öğretmenim
Önce seni göreyim de ben bir zahmet hanım hanımTekrar görmem lazım
Allahım sonunda bir öğretmen beni takdir ettiAferin Efom ya seni topiğin çalışkan öğrencisi seçiyorum. Örnek alın Efodan
Dimi haklısınBelli etmeyin mesajın tamamını okumadığımızı
Madem ezber yaptın oyuna katıl hadiDimi haklısınokumaz olurmuyuz hiç ezber yaptik
Voooo tam dutturmussun benii giiiEki Görüntüle 2300419
Kertenkelelerim men geldim. Nasılsınız iyi misiniz, beni soracak olursanız ben kocamı gece nöbetine yolladım an itibariyle yalnızları oynuyorum
Bugün dertlere, libidolara ara verip değişik birşey yapalım. Ben yokken o kadar çok boy pos tip beden kalça malça konuşmuşsunız ki günün teması sıfatlarımız olsun o zaman
Hangi Üyeyi kime benzetiyorsunuz, aklınızdaki imajı nedir oyunu oynayalım bakalım nasıl olacak. Ben başlatacağım. Yaptığım etiket sırasından yararlanabilirsiniz. Ya da herkesi değil sadece aklınızda profil oluşturan kişileri de söyleyebilirsiniz ama etiket kullanalım ki haber gitsin herkeşe bakaım kim kimin aklında nasıl bir tip ay heyecanlandım
@RosSsS yavrum zaten gerçeğini de bildiğim için seni direkt Jennifer Lopez'e benzetip geçiyorum
@Kendinisevenbirii Nesrin Cevadzade tabiki ama türbanlısı
@hizuran ya seni kendi edebiyat öğretmeni arkadaşıma benzetiyorum hayalimde ama kızı da paylaşamıcağıma göre tasvir edeyim. 1.73 boyunda açık kumral, beyaz tenli, makyajsız, türbanlı aşırı sıcak kanlı. Bir de benim için Giresunlu'sun
@Kutsal zebra Duygu Yetiş'in türbanlı hali.
@Psikolojik Deliii Kylie Minouge türbanlı hali. Soyadını yanlış yazdım muhtemelen ama neyse
@Blue_Perii seni yemekteyiz programına katılmış yarışmacılardan biri olan Müge Yaşarlar olarak hayal ediyorum.
@Limonsuzzcay sen zaten biliyorsun ki benim için Miranda Kerr'sin
@Elhan seni profil resmindeki asil kadın olarak hayal ediyorum inşallah da O'sundur ♥
Bonus Özlem Tekin
@minik kalp0753 Kelly Clarkson
Nego Gülben Ergen
ChocolateCookie Beren Saat tabiki ister istemez
@samdan Özge özpirinçci
@fenomen Hayal Kaya
@HayatSevinceGuzeell Hillary Duff
@Caterpie Salma Hayek
S Siyah_incim Penelope Cruz
@chamallows Bensu Soral
Diktorya Secret daha önceden muhtemelen söylemiştim ki Dilan Çıtak.
@Elifcig93 ve @Fstkmmhee topiğe yeni geldiğiniz için sizi hayal edemedim
ÇOK ÖNEMLİ NOT=
Herkes benzettiklerini paylaşsın ama kimse kendi tipini söylemesin. Tiplerimizi anlatalım diye gece etiketi yapıcam.
Benzetmelerden kendinizi bulup yazan kişi ucundan kıyısından tutturmuşsa "muhteşem", tutturamamışsa "komik" ifadesine basalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?