Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çıkmamıştır inş.
Çıksa da bi şey olmaz gerçi, burada yazdığım lafı zaten işitmişlerdir benden. :))
Benim adam biliyor buradaki üyeliği, son açtığım konuda nick değiştirmeme rağmen bulmuş okumuş; konuyu kapattırdımdı. Küsüm ulen işte konuşma sinirliyim, buradan okuyor okuyor gelip "Haklısın özür dilerim" diyor filan.
Kardeşim biliyor, Şukufe'yi okumak için giriyordu.
Yani çok da fifi takıldığım için sorun yok. Cesaret değil de aptallık olabilir yalnız :))

Ya evet ne zaman olmasam boyle oluyor ben burdaykende pek aktif olmuyor cnm sklyo neyse git bakalm iyi aksamlar ben gecmse bakim biraz
Ana kertenkele gelince coşuyor yavrular .
Oku bakalım geçmişi çayım. Yarın geyşam var sonraki gün görüşürüz

Hadi üyelik iptalini anladım da beni niye saymıyorsun be çayım niye gömdün beni şimdi
Kiz ne gommesi sen topi sahibisin evsahibisin 100 k da nostalgi yapacak olan kisisin kendi kendine de mi yapacan yonsamm

Ben profil resmi koysam burada en az 50 velim beliriverir bir anda
Hatta buraya üye olmayan velim var mıdır bilmiyorum hepsinin tipi üye gibi
Çıkacak öğretmen arkadaşlar cabası.
Hadi onları geçtim eşimin akrabalarının gözleri de ben kk ya üyeyim der gibi yan yan bakıyor
Burda kendilerini gömdüğüm laflar film şeridi gibi gözümün önünden geçtikçe tipimi göstermemeye and içiyorum az gömsem tamam da çok gömdüm bilün mü

Kiz ne gommesi sen topi sahibisin evsahibisin 100 k da nostalgi yapacak olan kisisin kendi kendine de mi yapacan yonsamm
Kendimin kk ya ilk geliş msjımın nostaljisini yapabilirim bak iyi fikir verdin çayım kendimi eksik bırakamam ben o cins bir ev sahibiyim

Demirden gorksak trene binmezdiq!!11!!
Yani şimdi yerinde olsam ben de accuk çekinebilir, ceylan gibin titreyebilirdim ve fakat çevrem için rabbımın bir imtihanı olarak doğduğumdan, bana pek elleşmiyolla, kendi halime bırakıyorlar. :)

15 katlı bir binanın 3.katındayım. Nereye kaçabilirim zaten burdan kaçış anca ahirete olur Allah korusun
Ne zaman tek kalsam deprem oluyor. Normalde ya annem olur ya geyşam. Ben teksem bil ki deprem olacak
Tek kalma cici annene gitsen olmaz mi eşin geçe nöbette olduğu zaman

Aynen öyle kuzucum, herşey olabilir o yüzden daha dirayetli olmak lazım başta kendim için söyleyim bi yerde korkudan hık hık deyip gitmeden

Benim eşim yanımdaydı kuzum ben anlamadım da eşim söyleyince farkettim ben baktığım da avize sallanıyodu bayağı ahhh gece de rüyam da görmüştüm

Benim eşim yanımdaydı kuzum ben anlamadım da eşim söyleyince farkettim ben baktığım da avize sallanıyodu bayağı ahhh gece de rüyam da görmüştüm
Malum mu oldu canım neyse ki eşin varmıs yanında

Cinsel açlığın afrikasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…