- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.381
Günün birinde bende kendimi siteden imha edeceğim vahşi güzelim. Miadını dolduran herkes usulca uzaklaşmalı bu diyardan ama tabi sen daha gitme, bende daha gitmeyeyim güzel günler göreceğiz biz seninle güneşli günler 🌤
Resmini profile koyman büyük cesaret örneği yalnız tanıdık çıkmadı mı
Yok ilk 3 gozlermi yasartti ilk 4 kor etti yazmissinya ya ilk 5 dedm1 ben 2 haşmetli sultanım 3 şamdan 4ü geçelim 5 sen
Ana kertenkele gelince coşuyor yavrularYa evet ne zaman olmasam boyle oluyor ben burdaykende pek aktif olmuyor cnm sklyo neyse git bakalm iyi aksamlar ben gecmse bakim biraz
Hadi üyelik iptalini anladım da beni niye saymıyorsun be çayım niye gömdün beni şimdiB Brunello Cicinelli 1 sensin 4.de iptal uyelik oldgu icin ben ilk 3 sayiliyorm sankimm hiii
Kiz ne gommesi sen topi sahibisin evsahibisin 100 k da nostalgi yapacak olan kisisin kendi kendine de mi yapacan yonsammHadi üyelik iptalini anladım da beni niye saymıyorsun be çayım niye gömdün beni şimdi
Ben profil resmi koysam burada en az 50 velim beliriverir bir andaÇıkmamıştır inş.
Çıksa da bi şey olmaz gerçi, burada yazdığım lafı zaten işitmişlerdir benden. :))
Benim adam biliyor buradaki üyeliği, son açtığım konuda nick değiştirmeme rağmen bulmuş okumuş; konuyu kapattırdımdı. Küsüm ulen işte konuşma sinirliyim, buradan okuyor okuyor gelip "Haklısın özür dilerim" diyor filan.
Kardeşim biliyor, Şukufe'yi okumak için giriyordu.
Yani çok da fifi takıldığım için sorun yok. Cesaret değil de aptallık olabilir yalnız :))
Kendimin kk ya ilk geliş msjımın nostaljisini yapabilirim bak iyi fikir verdin çayım kendimi eksik bırakamam ben o cins bir ev sahibiyimKiz ne gommesi sen topi sahibisin evsahibisin 100 k da nostalgi yapacak olan kisisin kendi kendine de mi yapacan yonsamm
Ben profil resmi koysam burada en az 50 velim beliriverir bir anda
Hatta buraya üye olmayan velim var mıdır bilmiyorum hepsinin tipi üye gibi
Çıkacak öğretmen arkadaşlar cabası.
Hadi onları geçtim eşimin akrabalarının gözleri de ben kk ya üyeyim der gibi yan yan bakıyor
Burda kendilerini gömdüğüm laflar film şeridi gibi gözümün önünden geçtikçe tipimi göstermemeye and içiyorumaz gömsem tamam da çok gömdüm bilün mü
Tek kalma cici annene gitsen olmaz mi eşin geçe nöbette olduğu zaman15 katlı bir binanın 3.katındayım. Nereye kaçabilirim zaten burdan kaçış anca ahirete olur Allah korusun
Ne zaman tek kalsam deprem oluyor. Normalde ya annem olur ya geyşam. Ben teksem bil ki deprem olacak
Aynen öyle kuzucum, herşey olabilir o yüzden daha dirayetli olmak lazımBence bu panik için terapi falan alınabilir sanki,ya da böyle deprem veya yangın yada farklı bı olayda nasıl davranmalıyız neler yapmalıyız fln bunları araştırıp öğrenirsek bilinçli olunca o anlarda daha sakin olabilriz bence, gerçi ben o an Ayetel Kürsi ve kelime-i şehadet getiriyorum sadece amayine de bilinçli olmamız daha da iyi olur tabi :)
Aaaa aaa hiiçççHiicc caktirmiyoz balimm hic seyetmedik yani
Iyim findigim cok sukur sen nasilsin
Benim eşim yanımdaydı kuzum ben anlamadım da eşim söyleyince farkettimKızlar sakin olun korkmayın ya geçmiş olsun,zebra senin yanında biri vardır inşallah korkma tamam mı soguk kanlı olun ikiniz de kizlar,su için biraz cici panik yapma gülüm balkonlara çıkmayın çok mu sallandiniz?
Malum mu oldu canımBenim eşim yanımdaydı kuzum ben anlamadım da eşim söyleyince farkettimben baktığım da avize sallanıyodu bayağı ahhh gece de rüyam da görmüştüm
Cinsel açlığın afrikasiO kudurukluğunu dışarıya belli etmez düz duvara tırmansa da cool durur. Ben toplum içinde ağzımdan salyalar akıtarak dolaşan cinsel açlığın afrikası gibiyim
Her gittiğimde doktora bir umut sorduğum için doktor da her defasında yasak dediği için utanıyor yanımda artık
Orallı morallı şeyler yasak kedişim gebelikte bilün mü
Diğer dediklerini de yapsam ben o kadarla kalmam işler çığırından çıkar
Bilmiyorum kuzum ya gece de rüyamda oldu anlamında öyle bişey yazmıyordu ama demek ki buna çıktıMalum mu oldu canımneyse ki eşin varmıs yanında
Zaten kimse bilmiyor şuanNiyekii ya nekdr konussmussunuz oyle napcam smdi ben
Bana da haber ver kuzum öğrenirsenİnşallahhhh yoktur sultanım. Öğrenmeye çalışayım bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?