Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Müge Anlı benim kraliçem ya. :))
Kova-yükselen ikizler olabilir amma burçların günaanı alıyon, tamamen kişisel deli olmamla ilgili.

Aklıma şu geldi:

Hee bende burayı okuyor gizliden sandım yani bide niye iyice kudurdun sen diyip duruyor anlamadım cicim asıl kendinin sorması lazım doktora ya

Günün birinde bende kendimi siteden imha edeceğim vahşi güzelim. Miadını dolduran herkes usulca uzaklaşmalı bu diyardan ama tabi sen daha gitme, bende daha gitmeyeyim güzel günler göreceğiz biz seninle güneşli günler 🌤
Resmini profile koyman büyük cesaret örneği yalnız tanıdık çıkmadı mı

Bilmiyirm Yaaa ins bişey yoktur
En son kalp atışını duymuştu iyiydi okumuştum bir daha görmedim sonra

Hee bende burayı okuyor gizliden sandım yani bide niye iyice kudurdun sen diyip duruyor anlamadım cicim asıl kendinin sorması lazım doktora ya
O kudurukluğunu dışarıya belli etmez düz duvara tırmansa da cool durur. Ben toplum içinde ağzımdan salyalar akıtarak dolaşan cinsel açlığın afrikası gibiyim
Her gittiğimde doktora bir umut sorduğum için doktor da her defasında yasak dediği için utanıyor yanımda artık

Cok guldum yaa gitmee nereye gidiyon yemeye uyumaya ya da geysana

Bilüm bilüm libidon hic dusmez cicim istek olduktan sonra hic merak etme

Peki ya ilk 5

Bilüm bilüm libidon hic dusmez cicim istek olduktan sonra hic merak etme
Düşerse sorarım imzoşum sana bak kefilsin ona göre
Ben vajinamdan çocuk çıkardıktan sonra değil cima etmeye hayata bile küsebilirim o anı yaşadıktan sonra ama du bakalım
Allahım o aşamaya sağ salim ulaştır amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…