- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.361
bdv cidden bağımlılık yapıyo demi bi ara ben de müge anlı bağımlısı olmuştum. çok şükür şu an tuvalete bile gitcek vaktim olmuyo
boş zamanlarında fitfitcilik mi yapıyodunikizler burcusu etkisi nasil da belli
Hee bende burayı okuyor gizliden sandımSultanım bana özel olarak hiçbirşey söylemediği için bilmiyorum. Giremicek olma sebebini söyleseydi söylerdim
Gebeydi bide dimi o.
Bir problem yoktur dimi ya kafam takıldı şimdi benimde
Huzurlu bir gençlik göremediğimiz gibi huzurlu bir yaşlılık da görünmüyor şamdanım
Yarın mı geliyor seninki?
Bu kadar bekleyip tam rahata ereceğiz derken libido kaybedersem hoş olmaz çünkü bilün mü
Silkelen ve kendine gel imzoşum
Pamuğum burayı okumuyor cici bebeme tuttuğum mektupları okuyor burayı okutur muyum hiç gı
Zaten doktora habire ilişki sorduğum için iyice kudurdun sen deyip duruyor bana bide görse burdaki hallerimi
Bazı komik şeyleri ben okutuyorum onlar da genelde profil msjlarım oluyor
Günün birinde bende kendimi siteden imha edeceğim vahşi güzelim. Miadını dolduran herkes usulca uzaklaşmalı bu diyardan ama tabi sen daha gitme, bende daha gitmeyeyim güzel günler göreceğiz biz seninle güneşli günler 🌤Fazla dikkat çekmeye başladığımda nicki sıfırlıyom, çaktırma.
Belli olmaz 1 sene içinde bu profili de terk edebilerem. Deşifre neyim olurum Allah muhafaza.
(Kendi fotosunu bile can sıkıntısından profil fotosu yapıp iki saat sitede takılıp kaldırmış biri söylüyo bunu)
Bilmiyirm Yaaa ins bişey yokturSultanım bana özel olarak hiçbirşey söylemediği için bilmiyorum. Giremicek olma sebebini söyleseydi söylerdim
Gebeydi bide dimi o.
Huzurlu bir gençlik göremediğimiz gibi huzurlu bir yaşlılık da görünmüyor şamdanım
Bu kadar bekleyip tam rahata ereceğiz derken libido kaybedersem hoş olmaz çünkü bilün mü
Pamuğum burayı okumuyor cici bebeme tuttuğum mektupları okuyor burayı okutur muyum hiç gı
Zaten doktora habire ilişki sorduğum için iyice kudurdun sen deyip duruyor bana bide görse burdaki hallerimi
Çayım ben gidiyorum sen geldin.Kizlarrr nettinizzz bakalim
Niyekii ya nekdr konussmussunuz oyle napcam smdi benBugün benm için büyük gün
O kudurukluğunu dışarıya belli etmez düz duvara tırmansa da cool durur. Ben toplum içinde ağzımdan salyalar akıtarak dolaşan cinsel açlığın afrikası gibiyimHee bende burayı okuyor gizliden sandımyani bide niye iyice kudurdun sen diyip duruyor anlamadım cicim asıl kendinin sorması lazım doktora ya
Tam simdi o msjinizi gordumm bilmiyordum bukadr aktif oldgmuuÇayım ben gidiyorum sen geldin.
Topik yazma skorlarında 5.sin haberin var mıydı
İnşallahhhh yoktur sultanım. Öğrenmeye çalışayım bakayımBilmiyirm Yaaa ins bişey yoktur
En son kalp atışını duymuştu iyiydi okumuştum bir daha görmedim sonra
Cok guldum yaa gitmee nereye gidiyon yemeye uyumaya ya da geysanaO kudurukluğunu dışarıya belli etmez düz duvara tırmansa da cool durur. Ben toplum içinde ağzımdan salyalar akıtarak dolaşan cinsel açlığın afrikası gibiyim
Her gittiğimde doktora bir umut sorduğum için doktor da her defasında yasak dediği için utanıyor yanımda artık
Bilüm bilüm libidon hic dusmez cicim istek olduktan sonra hic merak etmeSultanım bana özel olarak hiçbirşey söylemediği için bilmiyorum. Giremicek olma sebebini söyleseydi söylerdim
Gebeydi bide dimi o.
Neden 4 değil neden 5Tam simdi o msjinizi gordumm bilmiyordum bukadr aktif oldgmuu
Peki ya ilk 5Çıkartacak acı çok birikti imzoşum yanlışlıkla 2.çocuğu yapmaktan korkuyorum
Okuyor zaten (güya gizli gizli) o okuyor diye kızınca gidip hemen hınçlı hınçlı yazıyorum
100K da pamuğum
Faal üyeler için yapacağım sadece tabiki. İlk hangi msjla ne zaman gelmiş bir nostalji turuna çıkartacağım kadrolu kertenkelelerimi
İlk 3 gözlerimi yaşarttı ama ilk 4 gözlerimi kör etti resmen
Eccuk kalmis gecerim ust siraya bu azimleNeden 4 değil neden 5
Neden 90 aldın da 100 alamadın diye azarlayan anneler gibiyim
Geyşam geliyor çayımCok guldum yaa gitmee nereye gidiyon yemeye uyumaya ya da geysana
Ya evet ne zaman olmasam boyle oluyor ben burdaykende pek aktif olmuyor cnm sklyo neyse git bakalm iyi aksamlar ben gecmse bakim birazGeyşam geliyor çayım
Çok yoğundu bu akşam topik. Ama sen yoktun
Düşerse sorarım imzoşum sana bak kefilsin ona göreBilüm bilüm libidon hic dusmez cicim istek olduktan sonra hic merak etme
1 ben 2 haşmetli sultanım 3 şamdan 4ü geçelim 5 senPeki ya ilk 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?