- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.341
Yol çalışmasına takılıyorum hep
Yumurtalıklarımı aldırıcam ben komple imzoşum kararımı verdimAayy ahahah aman cicim onleminizi alin yinedee acisi dogumdan sonra cok fena cikiyo kendimden biliyorum
Sen boyleysen benim kendimi kopruden atmam lazim dilosumYol çalışmasına takılıyorum hep
Yok canım Perşembe günü inşaallah, leopar donumu pek rahatkız doğurmadın mı. bi ümit doğurmuşsundur diye geldim .
napıyorsun . leopar donlu kadın . hala gözümün önündesin vallahi.
Yok gıı yani o uyemisin diye seyettim bı an da dikkatimi çekerdi yorumların hephele bayadir yok yorumlarda nerdeyse bu gangsta diyodum arada
Vay beee nihalllşimdi sana yakasim geldi bı sigara
ahahaha gangsta sen misinben senin sıkı takipcindim yahu
diyorum ne zamandir yorumu yok
kahve yap diye yollasak kahveyi bulamayip barutla yapar bunlar ciciİki polis baba dünür olarak bir araya gelirse, iyice contaları yakacakları için o yaşa kadar birbirlerine ateş etmecilik falan oynama kalkarlar herhalde
Kahve yapmaya mutfağa gidiyormuşuz bir geliyormuşuz babalar oturma odasında birbirini kelepçeliyor
Bak bunlar hep mümkünatı yüksek sahneler
Kaliyo tabi cicimm bunu bi yasayan bilir senide gorucem hele ogun gelsinYumurtalıklarımı aldırıcam ben komple imzoşum kararımı verdim
Doğumdan sonra o acıyı çekince hala istek kalıyor mu ya
Ben mahrem yerimde o acıyı yaşayınca bidaha tövbe ederim gibi geliyor
Hiç yakışıyor mu bu skor benim imzoşuma
neyim var imzoşumSen boyleysen benim atimm kendimi kopruden kendimi dilosum
Heralde canım bişey olmuş bende anlamadım
Üyelik iptali değildir ins yaaaneyim var imzoşum
Yol calismasina takilmisin ya usuluyon bide hanii ben napiyimm asil beennn bildiginn calismisim o yoldaneyim var imzoşum
Hiç yakışıyor mu bu skor benim imzoşuma
Bizim aradalarda ki ateşli msjlarin içine düşmüyordur geyşa inşallahOkuyor zaten (güya gizli gizli) o okuyor diye kızınca gidip hemen hınçlı hınçlı yazıyorum
İnşallahÜyelik iptali değildir ins yaaa
Arada nick değiştirip tazeliyom kafayı yav, daha eski bi nickim daha vardı, onda da hususi polemik fitilleyici gibi takılıyordum da Mune müdür kulağımı iyi büktü. :)
Aynen canım, kızımı tek tük benzeten oluyor ama çoğunlukla ikisini de babaya benzetiyorlar, ama bundan ümidim varBenimkini de benim çocuklarım değil komşunun desem inanırlar. O kadar bana benzemiyorlar yani
Bol çikolata bide eğlenceli şeyler izle
Hem ben de evde jartiyerle gezsem yine dönüp bakmaz bizim hödük, hele doğumdan sonra vay halime, şimdiden diyor 1000 de bir ihtimali bile kabul etmem diye,hamile kalmamdan o kadar korkuyor ki ömrünün sonunu bana el sürmeden geçirebilirkız doğurmadın mı. bi ümit doğurmuşsundur diye geldim .
napıyorsun . leopar donlu kadın . hala gözümün önündesin vallahi.
Sultanım bana özel olarak hiçbirşey söylemediği için bilmiyorum. Giremicek olma sebebini söyleseydi söylerdim
Huzurlu bir gençlik göremediğimiz gibi huzurlu bir yaşlılık da görünmüyor şamdanımkahve yap diye yollasak kahveyi bulamayip barutla yapar bunlar cici
bize hiç huzurlu bı yaşlılık görünmüyo vallahi
Bu kadar bekleyip tam rahata ereceğiz derken libido kaybedersem hoş olmaz çünkü bilün müKaliyo tabi cicimm bunu bi yasayan bilir senide gorucem hele ogun gelsin
Silkelen ve kendine gel imzoşumCok bosladim topigi cicimm coook
Pamuğum burayı okumuyor cici bebeme tuttuğum mektupları okuyor burayı okutur muyum hiç gıBizim aradalarda ki ateşli msjlarin içine düşmüyordur geyşa inşallahadamin psikolojisini bozmayak durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?