- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.601
Canımsın kuzum Allah razı olsunmaşallah valla burda yazmasam da hep sölüyorum kediciğimm
10 gün geçmeden hayatta yapmam dilosum hayal kırıklığıyla az yuzlesmedim zamanındaTest yap test yürü
Ayy hadi inşallah gelmez adet son adet tarihi Ocak olsunKız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan bence
Bide hazır duaların kabul oluyorken kendimi de araya sıkıştırıyım baribana da dua et şu kız hamile kalsin artık de lütfen
Bu arada adetim de 3 gün gecikti hala gelen giden yok,kafamı karıştıriyor bu durum hep
Amin saolasinnöbet sekiz buçukta bitti de gelmesi bir saati buluyor eve
Leopari mi değil de eşimin sevgililer günü hediyesi yeni aldığı geceliği giyesim varbı defa giydim daha kaç gündür her an belki adette olabilirim ama bilmiyorum giyedebilirim giyinip öyle açsam kapıyı başını döndürür müyüm acep sabah sabah
Günaydın nihalimm evett bugün birazz daha iyiyimm :)Canım günaydındaha iyi misin?
çok şükür uğraşiyoruz iş güç ev ..Günaydın kuzum nasılsın❤
Dene öyleçok şükür uğraşiyoruz iş güç ev ..
yorucu bir gün geçiyor.
sanirim ben mezarda dinlenincem herade.
bekar gibisi yok hiç
sen nasılsın:)
vaaaayyyyyyyyy.Çalıştım otelde çalıştım hemde manzara da14 Şubat'ta
TirstimmmmBildim mi
öyle belirtilere takılma.Öyle üşüyorum anlaşıldı adet olucam
Bu ayda olmadı
Göğüsler de aldı başını gidiyor
Sezgilerim beni yanıltmaz hiçbir zamanTirstimmmm
Muneccimmisin nesin beeee
Gelir diye çağırma gelmesin diye çağırAllah razı olsun rosuumm
Valla gecikti ama içimde hiç bı his yok, bu ara gelir sanırım bakalım Allah'tan hayırlısı
Gaza geldim adamın boynuna atlayım da sabah selfiesi gibi bizde sabah sevişi yapalım bariay çok sacmaoldu ama idare ediver artık
ben kediciyim nede köpek:)Benim oğluşum dünya tatlısı bir köpek :)
iç dış parazit, aşıları, banyosu, spa sı eksik etmiyoruz canım :) benim oğlum benden temiz vallaha
Şuana kadar hiç bir sıkıntımız olmadı, hem dahiliye hem kadın doğum doktoruma hem de veterinerimize danıştık. Sadece tuvaletını kaldırmıyorum temas etmioyorum o kadar onun haricinde birlikte uyuyp kalkıyoruz
Heyecanla vereceğim haberi şuan bildiğin icij vermicem hahahahaahhaahhahhSezgilerim beni yanıltmaz hiçbir zaman
1 kez daha anlamış oldumm
Benim oğluşum dünya tatlısı bir köpek :)
iç dış parazit, aşıları, banyosu, spa sı eksik etmiyoruz canım :) benim oğlum benden temiz vallaha
Şuana kadar hiç bir sıkıntımız olmadı, hem dahiliye hem kadın doğum doktoruma hem de veterinerimize danıştık. Sadece tuvaletını kaldırmıyorum temas etmioyorum o kadar onun haricinde birlikte uyuyp kalkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?