Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oh iyi bari . o da iyidir . öğlene kadar . sonra yat ,seril ,yuvarlan

Benmde şuan aşırı bir karnm çıkmadı gbi değişik ya da bana öyle geliyor bilmiyorm
Erkek çocuğu çok hareketli yaa cidden smdiye kdr hiç şikayet etmzdm ağır başlı duruyirlardi ama bu sene sapittilar

Hele büyük oğlan psikolojik mıdır nedir herşeye ağlıyor delirtiyor beni

Kız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan bence
Bide hazır duaların kabul oluyorken kendimi de araya sıkıştırıyım bari bana da dua et şu kız hamile kalsin artık de lütfen
Bu arada adetim de 3 gün gecikti hala gelen giden yok,kafamı karıştıriyor bu durum hep
Allah kavuştursun . nöbet bitti mi ki. gelir birazdan
leoparını giy bekle.
Amin saolasin nöbet sekiz buçukta bitti de gelmesi bir saati buluyor eve
Leopari mi değil de eşimin sevgililer günü hediyesi yeni aldığı geceliği giyesim var bı defa giydim daha kaç gündür her an belki adette olabilirim ama bilmiyorum giyedebilirimgiyinip öyle açsam kapıyı başını döndürür müyüm acep sabah sabah

Son düzenleme:
MÜ mkün değil anneme akşam diyorum çamaşır suyu değerse elime rengi solar ojelerin ne sürdün ozaman diyor iş yapmamam mümkün değil tanrım benim ellerim bir prensens olamayacak mı
ama okadar emek var şimdi bianda yazık olur bu güzellim ojeleree ben olsam bende yapmam da bizde el mahkum valla evde bütün işler bana bakiyii ben yapmasam kim yapcak

Yaaa ama ben seni hep duamda tutuyorm
Cidden her gece yatmadan önce (uyku tutmadığı için) basliyirm hamiş kalmak isteyenlere duayı en başa seni ve filosu koyuyorum ins en kısa zamanda olacak kuzummm ben inanıyorum

Üç gün gecikti miiii neeeeee

oh keyfine diyecek yok . eller yakıyor .
uzatabilene bravo .
benim tırnaklar kırık dökük
kakılmış gibi iş yapıyorum evde. işte keyfim iyi de . evde baya baya köle izaura.
Köle izaura çok güldüm
ama okadar emek var şimdi bianda yazık olur bu güzellim ojeleree ben olsam bende yapmam da bizde el mahkum valla evde bütün işler bana bakiyii ben yapmasam kim yapcak
Ya bizde de bana bakıyor herkes işte okulda ben silip süpürmezsem mok götürür evi dikkatli yapıcam ya 1 hafta 10 gün gitsin ki çok çabuk sıkılan biriyim ben neyime kalıcı oje bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…