- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.561
oh iyi bari . o da iyidir . öğlene kadar . sonra yat ,seril ,yuvarlanYokkk, işyeri gelme diyor zatennn benim işlerimm çok canımm.. bir sürü toplantı ihalee hepsine bakmam gerekiyor maalesef . En kötü öğlene kadar işlerimi halledip öğlen gidiyorum işte bir şeyler yapıyorum
Aaa hemen jacops goldVarsa bende bir kahve alırım yani
Benmde şuan aşırı bir karnm çıkmadı gbi değişik ya da bana öyle geliyor bilmiyormbenim karın oğlanların karnı gibiydi. hep gören . senin oğlun olacak dedi. 9 ayda bile doğuma az kala öyle dedilerde sinir ettiler yaşlı başlı teyzeler .
bi karnım top gibi çıktı o kadar .
şükür ki kızım oldu.
dün eşim biriyle tanışmış .
onların da 2 oğlu varmış . 1 kız olmuş sonra
diyormuş ki . "biz evde hayvan bakıyormuşuz "
e benim oğlanlar da arpası fazla gelmiş at gibi evde depara kalkıyorlar .
gerçekten yorucu erkek çocuk . bi yaştan sonra önünü alamıyorsun . dur , otur diyemiyorsun . kurtları kaynar
ve malesef kızımı da kendilerine benzettiler . kız da fena oldu.
abilerinin olmadığı yerde gayet kibar , naif, öper koklar ama hakkını yemiyiimm
Beni burda heycanlandiriuorsundaha 10 gün var
Kız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan benceİyiyim yaa bende koşturmaca çocukları okula götürdüm geldim devirdim yatiom yatmamam lazm ama belim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum rahatım yok hiç
Bu ara ne dilesem oluyor hamjlelikten mi kız bebek bereketinden mi yokaa ölmeden önce son çıkışta Allah kulunun son isteğini mi yapiyor bilemiyorum
Amin saolasinAllah kavuştursun . nöbet bitti mi ki. gelir birazdan
leoparını giy bekle.
Yok aşkım adete daha 10 gün var
Çok teşekkürlerAaa hemen jacops gold
oh keyfine diyecek yok . eller yakıyor .
Ben de çok heyecanlaniyorum Antep fıstığımBeni burda heycanlandiriuorsun
MÜ mkün değilanneme akşam diyorum çamaşır suyu değerse elime rengi solar ojelerin ne sürdün ozaman diyor iş yapmamam mümkün değil tanrım benim ellerim bir prensens olamayacak mı
.yumurtalama günlerinmiş son geçen günler . çalışmışsındır dersineYok aşkım adete daha 10 gün var
Farkettm bakımlı el Domestos değmeyen el belli oluyoro ellerle iş yaptırılır valla gülümm ben olsam bende yaptırırım yanii nazarım değecek güzelim kıza yaa eller konusunda çok hassasım bilinnüü
Canım çekti hakkını sözle söylersek helal etÇok teşekkürler
Çalıştım otelde çalıştım hemde manzara da.yumurtalama günlerinmiş son geçen günler . çalışmışsındır dersine
Allah mı söletiyo bize yoksamm bide hamileymişsin 14 şubatın mazisindenYok aşkım adete daha 10 gün var
Yaaa ama ben seni hep duamda tutuyormKız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan bence
Bide hazır duaların kabul oluyorken kendimi de araya sıkıştırıyım baribana da dua et şu kız hamile kaldım artık de lütfen
Bu arada adetim de 3 gün gecikti hala gelen giden yok kafamı karıştıriyor bu durum hep
Amin saolasinnöbet sekiz buçukta bitti de gelmesi bir saati buluyor eve
Leopari mi değil de eşimin sevgililer günü hediyesi yeni aldığı geceliği giyesim varbı defa giydim daha kaç gündür her an belki adette olabilirim ama bilmiyorum giyedebilirim giyinip öyle açsam kapıyı başını döndürür müyüm acep sabah sabah
İnşallah imzoşum inşallah çok istiyorum biliyün nüAllah mı söletiyo bize yoksamm bide hamileymişsin 14 şubatın mazisinden
Yok canm cekmedi evde var zaten kalkıp yapmaya mecal yokCanım çekti hakkını sözle söylersek helal ettakılırım ben 2 canlısınız ❤
Köle izaura çok güldümoh keyfine diyecek yok . eller yakıyor .
uzatabilene bravo .
benim tırnaklar kırık dökük
kakılmış gibi iş yapıyorum evde. işte keyfim iyi de . evde baya baya köle izaura.
Ya bizde de bana bakıyor herkes işte okulda ben silip süpürmezsem mok götürür eviama okadar emek var şimdi bianda yazık olur bu güzellim ojeleree ben olsam bende yapmam da bizde el mahkum valla evde bütün işler bana bakiyii ben yapmasam kim yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?