- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.581
dimiii gülümm aahh aahh bekarlık sultanlık premseslik yeminleFarkettm bakımlı el Domestos değmeyen el belli oluyor
Ateşli bir poncik ve gece çalışma okey
ateşli bi ponçiksin en çok geceleri çalışırsın hunharcave adında ece olduğundan hepsinin birleşimi poncikvegece
beğene beğene geliyodum geride bişey kalmasın diye patilim
adetten önce son çıkış .Kız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan bence
Bide hazır duaların kabul oluyorken kendimi de araya sıkıştırıyım baribana da dua et şu kız hamile kaldım artık de lütfen
Bu arada adetim de 3 gün gecikti hala gelen giden yok kafamı karıştıriyor bu durum hep
Amin saolasinnöbet sekiz buçukta bitti de gelmesi bir saati buluyor eve
Leopari mi değil de eşimin sevgililer günü hediyesi yeni aldığı geceliği giyesim varbı defa giydim daha kaç gündür her an belki adette olabilirim ama bilmiyorum giyedebilirim giyinip öyle açsam kapıyı başını döndürür müyüm acep sabah sabah
Ah ah sormadimiii gülümm aahh aahh bekarlık sultanlık premseslik yeminle
Bak yaaaİiihhhh ihhhg söylemem benm değil mi söylememahahahahahah
Test yap test yürüKız koalaaa Allah korusun tövbe de çabuk gebişlerin duası kabul olurmuş ondan bence
Bide hazır duaların kabul oluyorken kendimi de araya sıkıştırıyım baribana da dua et şu kız hamile kalsin artık de lütfen
Bu arada adetim de 3 gün gecikti hala gelen giden yok,kafamı karıştıriyor bu durum hep
Amin saolasinnöbet sekiz buçukta bitti de gelmesi bir saati buluyor eve
Leopari mi değil de eşimin sevgililer günü hediyesi yeni aldığı geceliği giyesim varbı defa giydim daha kaç gündür her an belki adette olabilirim ama bilmiyorum giyedebilirim giyinip öyle açsam kapıyı başını döndürür müyüm acep sabah sabah
oğluşun kedi mi köpek mi.Ateşli bir poncik ve gece çalışma okey
ama poncikvegece nin bununla hiç alakası yok bilemedin otur 0
Ponçik ölen 4 ayaklı kızımın adı idi
Gece ise 4 ayaklı evde 3 yıldır bizimle olan oğluşumun adı :)
Öyle dema size çamaşır deterjanı koleksiyonunu atayım Bi zamanFarkettm bakımlı el Domestos değmeyen el belli oluyor
kaç gün olsun şimdi süreli bu ojelerii.. ben sürünce 2 günde pestili çıkıyo ojeninKöle izaura çok güldüm
Ya bizde de bana bakıyor herkes işte okulda ben silip süpürmezsem mok götürür evidikkatli yapıcam ya 1 hafta 10 gün gitsin ki çok çabuk sıkılan biriyim ben neyime kalıcı oje bakalım
Benim oğluşum dünya tatlısı bir köpek :)oğluşun kedi mi köpek mi.
bebeklerle iyi anlaşıyorlar kediler de köpekler de.
dikkat et yine aşıları vs leri.
eşim veteriner hekim .
bi takım sıkıntılı şeyler duyuyor . senin de bilgin vardır eminim .
Allah razı olsun rosuummYaaa ama ben seni hep duamda tutuyorm
Cidden her gece yatmadan önce (uyku tutmadığı için) basliyirm hamiş kalmak isteyenlere duayı en başa seni ve filosu koyuyorum ins en kısa zamanda olacak kuzummm ben inanıyorum
Üç gün gecikti miiii neeeeee
Gaza geldim adamın boynuna atlayım da sabah selfiesi gibi bizde sabah sevişi yapalım bariadetten önce son çıkış .
Dün yaptırdım kalıcı oje 3 haftaya kadar kalır dedi ama 10 gün kalırsa çok sevincemkaç gün olsun şimdi süreli bu ojelerii.. ben sürünce 2 günde pestili çıkıyo ojenin
maşallahKız migio 2. adım dur karıştırma şimdi onu
Hiçte unutmuyongerçi nasıl unutcan 3 harfli bişiii
ojelerin kraliçesi kedicikDün yaptırdım kalıcı oje 3 haftaya kadar kalır dedi ama 10 gün kalırsa çok sevincemmaşallah deyin kırılmasın ya
ooyy bak bunu bilmiyodum patilimm çok üzüldümmAteşli bir poncik ve gece çalışma okey
ama poncikvegece nin bununla hiç alakası yok bilemedin otur 0
Ponçik ölen 4 ayaklı kızımın adı idi
Gece ise 4 ayaklı evde 3 yıldır bizimle olan oğluşumun adı :)
Canım günaydın
Günaydın kuzum nasılsınojelerin kraliçesi kedicikgünaydin
maşallah valla burda yazmasam da hep sölüyorum kediciğimmDün yaptırdım kalıcı oje 3 haftaya kadar kalır dedi ama 10 gün kalırsa çok sevincemmaşallah deyin kırılmasın ya
OhaaaaaaBak yaaa
buldum akros araba aldı sana.D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?