- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.741
İzmirliyim canım sigortacıyım ama çalışmıyorum işsiz tayfadanımçalışıyor muydun . ben tanımıyorum seni sanırım . istanbul da mısın ?
Herşeyin hayırlısı kuzum hayat devam ediyor maşallah sana güçlü kadınSenin yaşında ben hem evlenip hem boşanmıştım hey gidi hey
seksiii olayım diyorsun yaniiiherkes güzel citir bende bi bebeksilir bende citir olmak istiyorum
sen hızlısınSenin yaşında ben hem evlenip hem boşanmıştım hey gidi hey
Güçlü olmak için epey çaba sarfettim diyebilirimİzmirliyim canım sigortacıyım ama çalışmıyorum işsiz tayfadanım
Herşeyin hayırlısı kuzum hayat devam ediyor maşallah sana güçlü kadın
Pardon diyene bak Hürrem Sultanherkes güzel citir bende bi bebeksilir bende citir olmak istiyorum
Rabbim yanında ki bugünlere geldin şükür halimizeGüçlü olmak için epey çaba sarfettim diyebilirim
Hahahahha hocam ben değil bir arkadaşım dan duydumKorunuyorum diyürr
çok şeker anneler de . fıstık gibiler vallahi.
Mesajı ben değil, kuzenim atmış gibi olduHahahahha hocam ben değil bir arkadaşım dan duydum
yani . kaçırmayım dediler . bulmuşlar senin gibi fıstığı.Ben değil aslında kocalarım hızlı çıktı abla
Korunuyorum diyürr
gostermiyosun :)sağ ol canım . ben de seni görmüştüm . herkes çıtır topikte anladığım kadarıyla.
ben unumu eledim eleğimi astım , gibi oluyorum sizin yanınızda.
3 çocuk annesi olduğuma şaşırıyorlar . olamaz mı yani. 3 çocuk doğurmuş olamaz mıyım .
yükledim
eh accukseksiii olayım diyorsun yaniii
kiz bnim nerem hurremPardon diyene bak Hürrem Sultan
Ailenle mi yaşıyorsun tek mi kuzummBu arada ev işimi hallettim wcleri yıkadım evi süpürdüm paspas toz balkonu yıkadım çamaşırları katlandım yüzümde maske duşa gireceğim
Ailemle yaşıyorum yavrumAilenle mi yaşıyorsun tek mi kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?