Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy hadi inşallah gelmez adet son adet tarihi Ocak olsun
Gelir diye çağırma gelmesin diye çağır
Adeti yani
Bebek gelsin onun yerine
:d
Rabbim tez vakitte gönlündekinden de güzel sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin sana fındığım
Amin kızlar inşallah valla balkonda ekmek kırıntısı bile yoktu ama sbh baktım ki hep kuş b.ku olmus kuşlar güzelce ugrayip sıvamışlar şeylerini balkonuma hep yaasana kısmet mi getirdik demek istemişler s.carak nedir hayirlisi bakalim
Kız bak akrosun adını çıkardık ama adam gitti krallik yaptı sana sevgiler günü mahiyetinde olsa gerek bir araba alıp hediye etmisallah razı olsun bu akrostan seni yollardan kurtardı bak nasıl düşünceli bir akros bu masallah kazasız belasız binmek kullanmak nasip olsun inşallah rosum hayırlı uğurlu olsun yalnız nazar boncugu tak arabaya,binerken de bı defalık nazar duası okuyun ki kaynananın gorumcenin gözüne gelmeyesinizonlar ne tepki verdi kız?
Tenhada gösteririm sonra, herkesin içinde olmaz.
Ayy bayılırım tenhalara

Ulan bu libido orucuna başlayanlar kocalarına ne diyecekler çok merak ettim
Limonsuz da yazmis neden basliyolsr anlamadim kiz bennn
ByNkoaLa hayirli ugurlu olsn cnm kazasiz belasiz kullan cok guzel bi hedayeee olmus

poncikvegece benim kocamda adam gbi adam kosesinde bulunsun bugun kiz o da bna ev aldi hos bi muddet borcuna destekte bulunsamda no problemaa

Limonsuz da yazmis neden basliyolsr anlamadim kiz bennn
Hani B Brunello Cicinelli ye yasak kalkmamisya, bir ay daha doktorun yanına gidip yeniden sorana kadar yasakmiş onun için destek mahiyetinde libido orucuna başladı kizlarda

Ciciciğime çok destek olmak istesemde benim ayarlarıma ters malesef ki böyle bir orucu tutamam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…