- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.761
Ben benziyorsun diyorsam benziyorsun bukleli saçlar pürüzsüz ten gözler dudaklargostermiyosun :)
eh accuk
kiz bnim nerem hurrem
Patilim eşiyle birlikte 1 hafta tez çalışması yapmak için üniversite okudukları yere gitttiler. Ondan gelemiyor sanırım@BUSR4 nerdesnnn kuzummm, iyi misin ya
onure oldum teşekkür ederim kuzumBen benziyorsun diyorsam benziyorsun bukleli saçlar pürüzsüz ten gözler dudaklar
Oh iyiii, bunu bilmiyordumm.Patilim eşiyle birlikte 1 hafta tez çalışması yapmak için üniversite okudukları yere gitttiler. Ondan gelemiyor sanırım
Nereye gidiceksinBu arada ev işimi hallettim wcleri yıkadım evi süpürdüm paspas toz balkonu yıkadım çamaşırları katlandım yüzümde maske duşa gireceğim
İyiyim artemiscimmm, sen nasılsınnn ?
Ailemle yaşıyorum kuzumNereye gidiceksin
Evde yanliz mi yaşıyorsun
Anangil nerde
Arkadaşınla mi kalıyorsun
Napiosunnnn
O tırnaklar o ojeler o parmaklara yazık değil mi nasıl kıydınBu arada ev işimi hallettim wcleri yıkadım evi süpürdüm paspas toz balkonu yıkadım çamaşırları katlandım yüzümde maske duşa gireceğim
hende iyiyimm patilimmmİyiyim artemiscimmm, sen nasılsınnn ?
Bebiş iyiii :) yarın görüş günümüz :)
Gece de iyii oynuyor uyuyor yiyor osuruyor boyna
Tabikii ederimm artemisimm, sabah 9 da randevumuz bakalım bir gidip görelimm pipişlii bebemiiii .) kaç gram olmuş kaç cm olmuşş anasının pipilisiiihende iyiyimm patilimmm
haber edersinnn yarin mutlaka
vay gece beye bak
Temizlik yapmayı çok seviyorum ama sürekli bakıyorum aha gitti diye diyeO tırnaklar o ojeler o parmaklara yazık değil mi nasıl kıydın
Seni göremedim
Beyaz don maceranney diyecektim ki demircigim bulmuş sonra hatırladım
isim düşündünüz müü :)))Tabikii ederimm artemisimm, sabah 9 da randevumuz bakalım bir gidip görelimm pipişlii bebemiiii .) kaç gram olmuş kaç cm olmuşş anasının pipilisiii
Evet düşündük :) hatta netiz :) ama eşim biraz muallakta ..isim düşündünüz müü :)))
mete kağan kesinlikle cok iyi :)Evet düşündük :) hatta netiz :) ama eşim biraz muallakta ..
İsmi ben seçtim Mete Kağan olacak :) soyadımız Öztürk.
Ama eşim B Brunello Cicinelli nin tavsiyesi ile ona sunduğum Mete Alp olmasından yana :)
Bilemiyoruz şimdilik Mete Kağan mı yoksa Mete Alp mi olmalı gidip geliyoruz. Oy çokluğuna göre hareket edeceğiz sanırım artemisim :)
BMW benim için aşk demek ölürüm BMW yevuuuummm vummmm
Benimde aklıma Mete Alp denincemete kağan kesinlikle cok iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?