Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cilveni zaten adımız gibi biliyoruz be seksü şempazem. Kızı bul bakayım çok merak ettim

Şimdi efenim ben fındık burunlu, badem gözlü, elmacık kemikleri belirgin esmer bir hatunum. Boy 1.60 kiloyu şimdi boş verin eskiden 55 dim

Yani gören yaşımı daha küçük söylüyor hep, 36 yım ama rahat 25 sanıyorlar
Yaptığım testte bu hatuna benzetildim, bu kadar esmer değilim ben, tesettürlüyüm birde.
Eva Longaria

Ya aslında Eva Longoria ile Gülben Ergen arasında gidip geldim yoksa cidden bu kadını söyleyecektim sana.
Ama anaçlığından ve düzenli hayatından ötürü Gülben dedim

Hiç de bile ben kurallara uydum hıh valla seni scarlet gibi düşündüm yalan yok efenim ben Giresunlu değilim öncelikle Hatayliyim. Tesettürlüyüm.
Boy 162 civari, kilo 55, ten buğday. Kara kaş kara göz hokka burunluyum. Öğrencimin biri beni ısrarla Ebru Güneş'e benzetmisti saçlarım koyu kahverengi. Sol yanağımda gamze var gören herkes çok şaşırıyor. Hatayliyim. 13 yıldır gözlük takıyorum. Öyle işte.

Tanıdık falan için mi
Aynen.
Bir kere enselenmenin kıyısından döndüm.
Sonra hakkımda bölümündeki bilgileri bile değiştirdim.
Ya arkadaşım çıksın kendi akrabam çıksın hiç problem değil sevinirim bile topiğe davet ederim benim dayı kızı diye
Çünkü günlük hayatımda neysem burada da birebir oyum. Konuşma tarzıma kadar. Ross bilir.
Ama eşimin akrabasına yakalanırsam sıçtım. Çünkü çok pis çekiştirdim burda. Bide libidom konusundaki konuşmalara maruz kalmalarını istemem bak onlar beni cidden böyle bilmiyor. Akıllarındaki Cici bambaşka öyle de kalsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…