- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.461
Oopppssss dedi bana.Aa kapalı mı açim hemen
Scarlet de olurum senin için sen yeter ki isteHiç de bile ben kurallara uydum hıhvalla seni scarlet gibi düşündüm yalan yok efenim ben Giresunlu değilim öncelikle Hatayliyim. Tesettürlüyüm.
Boy 162 civari, kilo 55, ten buğday. Kara kaş kara göz hokka burunluyum. Öğrencimin biri beni ısrarla Ebru Güneş'e benzetmistisaçlarım koyu kahverengi. Sol yanağımda gamze var gören herkes çok şaşırıyor. Hatayliyim. 13 yıldır gözlük takıyorum. Öyle işte.
Aha koydum ben
İkiniz de aklımdaki profile oturdunuz.Aha da benherkes hemen hemen bu kadina benzetir beni,benim yanaklarda böyle kocaman Eki Görüntüle 2300507
Deme
Tabiki kuzum çok seviniriz kiiiSelam kızlarrrr benimde topiğe gelesim geldi
İzin varmııı
Birer drink alırız diyosunİkiniz de aklımdaki profile oturdunuz.
Malim çok sempatiksin vallahi. Günlük hayatta görsem bu gacı memeli pastalar yapıyordur derdim inan
Seksü şempazem çok hoş birisin bence öyle düşünüyorum ve tahmin ediyorum
İyiyim canım, hoşbuldumTabiki kuzum çok seviniriz kiii
Hoşgeldin nasılsın?
Of hemde ne, drinklerin benden üstelikBirer drink alırız diyosun
İyiyim biz de tiplerimiz neye benziyor diye konuşuyorduk öyle geyikleşiyorduk. Ne iyi ettin geldinİyiyim canım, hoşbuldum
Sen nasılsın ?? ☺
Benimki yapay. Bizim orada çocuğun gamzesi olsun diye doğar doğmaz yanaklarını sıkarlar. Yüzüm zayifmis doğduğumda gamzem olmuş. Herkeste işe yaramaz. Bir de gözler güzel olsun diye 40'i çıkana kadar sürme sürerler. Annem abartmış gerçi. Yaşımı doldurana kadar sürmüş.Scarlet de olurum senin için sen yeter ki iste
Ebru güneşin gençliğine hayrandım. Bir de yanak gamzesi çok severim çok şanslısın. Benim dudak kenarı gamzem var, yanak gamzem çok zorlarsam çıkan var bir tane. Kız kardeşimin iki yanağında da çok belirgin gamzeleri var çok kıskanırım şuan seni de kıskandım
O hepimizden güzel beBen de oğluşumun resmini koydum
Bir Nesrin Cevadzade ye benzemeyi tercih ederdim tabi ki ya da Tuvana Türkayİkiniz de aklımdaki profile oturdunuz.
Malim çok sempatiksin vallahi. Günlük hayatta görsem bu gacı memeli pastalar yapıyordur derdim inan
Seksü şempazem çok hoş birisin bence öyle düşünüyorum ve tahmin ediyorum
Cıvıl cıvıl biri olduğunu anladık zaten incimHmmm ben 173 boy 60 kilo buğday ten uzun siyah sacli bir bayanım,, kendimi benzettiğim biri yok pek benzetemiyorum kendimi kimseyerengarenk cıvıl cıvılım tam yaşımı gösteren anneleri olduğuna inanmadıkları 3 çocuğum var
Şuan hayalleri mi yıktımBir Nesrin Cevadzade ye benzemeyi tercih ederdim tabi ki ya da Tuvana Türkaybu iki gacıya hayranimdir da accuk kız ben seni hep bir kadın bir erkekteki Zeynep gibi hayal etmiştim yaa her izlediğimde de sen geliyordun aklima
Aman Allahım bir yerine zarar gelmeden büyümüşsün çok şükürBenimki yapay. Bizim orada çocuğun gamzesi olsun diye doğar doğmaz yanaklarını sıkarlar. Yüzüm zayifmis doğduğumda gamzem olmuş. Herkeste işe yaramaz. Bir de gözler güzel olsun diye 40'i çıkana kadar sürme sürerler. Annem abartmış gerçi. Yaşımı doldurana kadar sürmüş.Enteresan çok adetimiz var
Cicim bende seni boyu boyuma uygun huyu huyumaya kaydediyorum hemencikCıvıl cıvıl biri olduğunu anladık zaten incim
Boyu benden uzunlar kategorisine koydum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?