Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Scarlet de olurum senin için sen yeter ki iste
Ebru güneşin gençliğine hayrandım. Bir de yanak gamzesi çok severim çok şanslısın. Benim dudak kenarı gamzem var, yanak gamzem çok zorlarsam çıkan var bir tane. Kız kardeşimin iki yanağında da çok belirgin gamzeleri var çok kıskanırım şuan seni de kıskandım

Birer drink alırız diyosun

Benimki yapay. Bizim orada çocuğun gamzesi olsun diye doğar doğmaz yanaklarını sıkarlar. Yüzüm zayifmis doğduğumda gamzem olmuş. Herkeste işe yaramaz. Bir de gözler güzel olsun diye 40'i çıkana kadar sürme sürerler. Annem abartmış gerçi. Yaşımı doldurana kadar sürmüş. Enteresan çok adetimiz var

Bir Nesrin Cevadzade ye benzemeyi tercih ederdim tabi ki ya da Tuvana Türkay bu iki gacıya hayranimdir da accuk kız ben seni hep bir kadın bir erkekteki Zeynep gibi hayal etmiştim yaaher izlediğimde de sen geliyordun aklima

Cıvıl cıvıl biri olduğunu anladık zaten incim
Boyu benden uzunlar kategorisine koydum seni

Bir Nesrin Cevadzade ye benzemeyi tercih ederdim tabi ki ya da Tuvana Türkay bu iki gacıya hayranimdir da accuk kız ben seni hep bir kadın bir erkekteki Zeynep gibi hayal etmiştim yaaher izlediğimde de sen geliyordun aklima
Şuan hayalleri mi yıktım

Aman Allahım bir yerine zarar gelmeden büyümüşsün çok şükür
Sen neye benzersen benze benim için edebiyat öğretmeni arkadaşımsın çünkü onu çok seviyorum bir de Giresun'lusun. Bunu değiştiremezsin

Cıvıl cıvıl biri olduğunu anladık zaten incim
Boyu benden uzunlar kategorisine koydum seni
Cicim bende seni boyu boyuma uygun huyu huyumaya kaydediyorum hemencik çok cana yakınsın çok sevdim seni tpiğinin hakkını veriyor sahibe gibi davranıyorsun yoksam çoktan kaçmıştım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…