Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha tuzlanmayi, reyhanlanmayi, göze limon sıkmayı anlatmadım peki kız senin için Giresunlu olurum ne olacak da

Ben nasıl tarif edeyim kendimi bilemiyorum.
Kısa ve öz olarak allahın bir lutfuyum

Bekarlığımda ve uzun süre Arzum Onana benzetildim hem açık hem kapalıyken tabi zayıfım o zamanlar pehhhh
Sonra çok kilo aldım haliyle herkesin sesi kesildi
Bazende yakından görenler Nil Karaibrahimgile benzettiler yeşil gözlerimden dolayı.
Sen hangisine derseniz arzum onan derim.
Tabiki bunlar sadece benzetme andırma.

1.64 boyunda olmaması gereken bir kilodayım. Saçlarım adım gibi değil dalgalıdır.

Bilmiyorum fuad öyle işte...

Cicim bende seni boyu boyuma uygun huyu huyumaya kaydediyorum hemencik çok cana yakınsın çok sevdim seni tpiğinin hakkını veriyor sahibe gibi davranıyorsun yoksam çoktan kaçmıştım ..
Yaaa öyle mi dersin
Teşekkür ederim ya demin beni tipim yüzünden dışladılar şuan iltifatın bana çok iyi geldi
İncim burayı ben açtım ama topik hepinizin aslında. Sizin güzel muhabbetiniz burayı güzel yapıyor. Özellikle kadrolu üyelerim var hep buradalar. Siz olmasanız ben etkisiz eleman.
Aile gibiyiz burada. Özelimiz falan hep ortada
Bende seni çok sevdim, alıştık sana kısa sürede. Çok daha sık görmek isterim seni yamacımda

Daha tuzlanmayi, reyhanlanmayi, göze limon sıkmayı anlatmadım peki kız senin için Giresunlu olurum ne olacak da
Aman yarabbi, Sosyal hizmetler duysa alır kız bebeleri oradan
Tabi şaka bir yana abartmadıkça adetler güzeldir
Sen Giresun'lusun ve bana finduk ile Mısır unu hediye ediyorsun.
Ya benim seni benzettiğim arkadaşım atanıp gitti de yerine kimseyi koyamadım ondan seni seçtim pikacu

İyiyim biz de tiplerimiz neye benziyor diye konuşuyorduk öyle geyikleşiyorduk. Ne iyi ettin geldin
Neler yaparsın

Valla ben neler yaparım çalışıyorum sonra gene çalışıyorum ne kadar istemesemde çalışıyorum
2 yıllık evliyim 29 yaşındayım, 1,65 boyum var bundan 1 ay önceye kadar 74 kiloydum suan 68 kiloyum sarı kahve saç tonlarında beyazdan 1 tık koyu bir cilt tonuna sahibim bi 1-2 dakika daha anamın karnında kalsaymışım sadece göz olarak doğabilir mişim gözler koca koca poğaça yanaklı bişeyim yani

Nasıl istersen sarı bombarellam. Ama içli köfte ve biberli ekmeği de bir düşün bence

Son günlerdeki merak konum

Doğa severler kulübü Nedir
Nasıl katılınır
Benim sebebi olduğum kulüp
Doğa ve hayvanseverler katılabiliyor. Bitkin ya da hayvanın olması ya da onların yararına hareket ediyor olman yeterli.
Hesap detaylarına gir aşağı in göreceksin katılmak istiyoruma bas

Hmmmmmmmmmmmmmm senden hoşlandım

Hastayım yatıyorum kızlarım bir kudurdular ki anlatacak gibi değil ter içinde ikiside onları yıkayıp yatırıcam bakarım yine ❤

Bende bu topiği burdakileri sevdim gerçekten çokta alıştım.
Daha öncede sevdiğim çok bağlandığım insanlar vardı burda şimdi yoklar.

Daimi dostluklar olsun inşallah.

Çok tatlusun bence
Bende 26 yaş. 170 boy. 50-54 kg arası gidip gelen biriyim. Yalnız geçen kış 45'e düşüp zombiye dönmüştüm kederimden her neyse..
Sarışın ela gözlü birr gacıyım.
Öğretmenim. 4 senelik evliyim. 0 çocuk. 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim

beni beren saate benzetiyolar bence benzemiyorum. bi arada Türkan Şoraya benzetiyolardi ki ne alaka ikisinin birbirime benzeme olasılığı gibi bisey benim ikisine de benzemem

1.60 boy uzun dalgalı koyu renk saçlarım var :) 90 60 90 hatunum kilomu bilmiyom 34 36 beden giyiyorum şimdilik hedefim zayiflamamak

Yaa benim iki minnoş kuşum vardı
Onların yararına 6 kuşu olan bir eve gönderdik
Hatta ziyarete gittik yavrulamışlar yeni eşleri olmuş sıpaların

Bir de ofiste eşimin hediyesi bir saksı çiçeğim var

Kabul olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…