- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.481
Daha tuzlanmayi, reyhanlanmayi, göze limon sıkmayı anlatmadımAman Allahım bir yerine zarar gelmeden büyümüşsün çok şükür
Sen neye benzersen benze benim için edebiyat öğretmeni arkadaşımsın çünkü onu çok seviyorum bir de Giresun'lusun. Bunu değiştiremezsin
Yaaa öyle mi dersinCicim bende seni boyu boyuma uygun huyu huyumaya kaydediyorum hemencikçok cana yakınsın çok sevdim seni tpiğinin hakkını veriyor sahibe gibi davranıyorsun yoksam çoktan kaçmıştım ..
Aman yarabbi, Sosyal hizmetler duysa alır kız bebeleri oradanDaha tuzlanmayi, reyhanlanmayi, göze limon sıkmayı anlatmadımpeki kız senin için Giresunlu olurum ne olacak da
İyiyim biz de tiplerimiz neye benziyor diye konuşuyorduk öyle geyikleşiyorduk. Ne iyi ettin geldin
Neler yaparsın
Nasıl istersen sarı bombarellam. Ama içli köfte ve biberli ekmeği de bir düşün benceAman yarabbi, Sosyal hizmetler duysa alır kız bebeleri oradan
Tabi şaka bir yana abartmadıkça adetler güzeldir
Sen Giresun'lusun ve bana finduk ile Mısır unu hediye ediyorsun.
Ya benim seni benzettiğim arkadaşım atanıp gitti de yerine kimseyi koyamadım ondan seni seçtim pikacu
Benim sebebi olduğum kulüpSon günlerdeki merak konum
Doğa severler kulübü Nedir
Nasıl katılınır
Hmmmmmmmmmmmmmm senden hoşlandımBen nasıl tarif edeyim kendimi bilemiyorum.
Kısa ve öz olarak allahın bir lutfuyum
Bekarlığımda ve uzun süre Arzum Onana benzetildim hem açık hem kapalıyken tabi zayıfım o zamanlar pehhhh
Sonra çok kilo aldım haliyle herkesin sesi kesildi
Bazende yakından görenler Nil Karaibrahimgile benzettiler yeşil gözlerimden dolayı.
Sen hangisine derseniz arzum onan derim.
Tabiki bunlar sadece benzetme andırma.
1.64 boyunda olmaması gereken bir kilodayım. Saçlarım adım gibi değil dalgalıdır.
Bilmiyorum fuad öyle işte...
Eki Görüntüle 2300510
Eki Görüntüle 2300515
Eki Görüntüle 2300516
Çok tatlusun bence
Valla ben neler yaparım çalışıyorumsonra gene çalışıyorum ne kadar istemesemde çalışıyorum
2 yıllık evliyim ❤ 29 yaşındayım, 1,65 boyum var bundan 1 ay önceye kadar 74 kiloydum suan 68 kiloyumsarı kahve saç tonlarında beyazdan 1 tık koyu bir cilt tonuna sahibim bi 1-2 dakika daha anamın karnında kalsaymışım sadece göz olarak doğabilir mişim gözler koca koca poğaça yanaklı bişeyim yani
Profiline sınırlama getirmişsin amaYa şimdi resim koycam da aslında tek resmim yok..
Heh oldubuyrun bütün cirkinligimle sizlerleyim..
Benim sebebi olduğum kulüp
Doğa ve hayvanseverler katılabiliyor. Bitkin ya da hayvanın olması ya da onların yararına hareket ediyor olman yeterli.
Hesap detaylarına gir aşağı in göreceksin katılmak istiyoruma bas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?