- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.001
Hopppaaaa gangamstyleNe oynadın gı
Aşkmmm damat çok iyi valla maşallahhh Rabbim korusunnn
13 tl migecen gun oje almaya çıktım 13tl olmus almadan geri dondum bugun de bana yakalım
Ay sorma yaa annemin yanına gittim geri dönüyorum evde işler hemen girişeceğim aç acına sonra yemek yer 1 2 saate spor yaparımGel kedişşş sen de bendensin
İyi iyi maşallah Dalyan gbi oluşu kızımı kollar tutarAşkmmm damat çok iyi valla maşallahhh Rabbim korusunnn
En başından beri 2-3 cm uzun gidiyor ya, bugün gene uzun çıktı 18 küsürler de çıktı boyu, doktor amcamız uzun bir bebek olarak doğacak dedi kilosu da biraz normale göre azmış yani toparlar daha çok erken dedi. 8-10 gram fazla çıksaydı iyiydi ama sorun edilecek bir şey değil dedi..
Ben diyorum ama Mete ler hep dalyan gibi oluyor diyeçocugum daha şimdiden isminin hakkını veriyor
Sana aslan gibi damaT YEtiştiriyorum gözün arkada kalmasın damla çikolatalı kurabiyem
Kus olayi ayni bennAyyyy anasına çeksinnn şahikammm
bir tane ödlek var başımdaaa2. kaldıramam gerçi benim eşim bu tür yabani hayvanlardan tırsar yani yoksa ödlek değil tabi de mesela kuştan korkar eşim yani kuşu olan bir eve gitmemeye çalışır gidiyorsa da o kuşun mutlaka kafeste olması gerekir ayaklarından huylanıyormus tikli biraz da
o yüzden pipişlim anasına çeksin
flormarda gordum burda hic ojem yok suresim geldi kalsin dedimYa kızlar aqua cilt
13 tl mihangi marka yavrum ben almıyorum artık ya 4 tne oje alsam 40 50 TL var yeterince yazın cafcaflı renkleri güncellerim
Canm düşünup sordugun icin tesekkur ederim ❤
Ilac kullanmaya devam yarin kontrolüm var transfer günü belli olucak sanirim
Eşimin korkaklığıyandan yandan bakışları
MC donld da 2 li ciiizzz burger 12 tl onu ye dah güzelflormarda gordum burda hic ojem yok suresim geldi kalsin dedim
Kız biziz tabio gerçekten sizmisinizahah her an kaçmaya hazır
Kolay gelsin kuzucumAy sorma yaa annemin yanına gittim geri dönüyorum evde işler hemen girişeceğim aç acına sonra yemek yer 1 2 saate spor yaparım
Sen hiç meraklanma dünürümİyi iyi maşallah Dalyan gbi oluşu kızımı kollar tutar
Kilosu da gerçekten mühim değil son aylar sisiyirlar zaten sisirdikleri gibi
Sağol kuzum sanadaKolay gelsin kuzucum
Suan ezan okunuyo insallah tutar Allahm insallahhadi inşallah tutar canım benim çok çok amin
Bizim bur da niye okunmuyorSuan ezan okunuyo insallah tutar Allahm insallah❤❤
Tutacak bacım tutacakSuan ezan okunuyo insallah tutar Allahm insallah❤❤
Farklı şehirlerde olduğumuz için olabilir miBizim bur da niye okunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?