- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.981
Aynen öyle canım yaz valla iyi edersin yer gök duayla zatenAaa etmezmiyim yazıcam heryereherkesten dua almak icin kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz hepimiz birbirmize dua edelim ❤
Soz dogurursunuzCanım poğaça yanaklımmm
Valla bahara düşünüyorum diyordumm şimdi hale bak 5 ay'a geldim resmen
Sırada gülim var sonra biprenses anası ve diloyloy arkasından ben sonra bromm sonra da büşüm
Rabbim bir an önce sana diloşuma ve yasnaza da nasip etsinn en güzelinden en hayırlısındann daha bekletmeden inşallahhh
Sen fazla cesaretli olmayasınçüçücük kaplan'dan korkuyorrr
Diloooosssss tez vakitte sana da bana da yasnaza da nasip edecek rabbim gülüm umudumuzu hep taze tutalım biz hayırlısını deyelim hep inşallahSoz dogurursunuz
Bebeleriniz büyür
Tatile gidersiniz
Benim doğurmama daha varrrr
Aminn canım inşallah bakalım nasip
Amin insallah amiiinAynen öyle canım yaz valla iyi edersin yer gök duayla zatenhatta sen transfere gitmeden bir gece önce Meryem suresi oku derim kuzum,Allah hazinesinden sana da bizlere de nasip eylesin teezzz vakitte dilerim ❤
Amin canımDiloooosssss tez vakitte sana da bana da yasnaza da nasip edecek rabbim gülüm umudumuzu hep taze tutalım biz hayırlısını deyelim hep inşallahmüjde verdiğimiz günlerde gelecek eminim
Normal bijutericiden fln bakmıyor musun nerden bakıyorsun ki ojeyebulamadim 4tlye
Oh ohhh sen benden de iyisin bugun iyi oturmalar eglenmelerAllah kolaylık versin bı oturuşta sar sende inşallahkolay gele.
Bende komşu da pastalı börekli oturma var bugün oraya inecembide grip oluyorum sanırım ya boğazım fln da hafiften agriyor
13du valla 7yede vardi normal duz renkler benim aradığım pahalıNormal bijutericiden fln bakmıyor musun nerden bakıyorsun ki ojeye
AVM içlerinde de var en fazla 5 tl
Sus be benmde gelmiyo ama hep getiriyorum kendimi bu sekilde dusunup pozitif oluyorumAmin canım♥
Benim hamile kalicagim aklıma hiç gelmiyor
Sen pozitif düşün canım pozitif olacakSus be benmde gelmiyo ama hep getiriyorum kendimi bu sekilde dusunup pozitif oluyorum
Ben rüyamda oynadım geldimee hepberaber oynayalım ozaman gülom
minik kalp0753 sen naptın canım yeniden denemelere başladın mı tüp bebek için yoksa bekliycek misin?
Sagsalim bebikle gelin ins canmmmKızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
Ayyyy anasına çeksinnn şahikammmSen fazla cesaretli olmayasınoglusunuz anasına mi çeksin babasına mi çeksin bilemedim şimdi jsdkajs
Ben sana iki tür attiririm pozitifliğin yerine gelirSen pozitif düşün canım pozitif olacak
Ben nezman pozitif düşünsem olmuyor
Ya sus senin de olacak bu sefer ikimizin de olacak ❤Sen pozitif düşün canım pozitif olacak
Ben nezman pozitif düşünsem olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?