Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa etmezmiyim yazıcam heryere herkesten dua almak icin kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz hepimiz birbirmize dua edelim ❤
Aynen öyle canım yaz valla iyi edersin yer gök duayla zaten hatta sen transfere gitmeden bir gece önce Meryem suresi oku derim kuzum,Allah hazinesinden sana da bizlere de nasip eylesin teezzz vakitte dilerim

Soz dogurursunuz
Bebeleriniz büyür
Tatile gidersiniz
Benim doğurmama daha varrrr
Aminn canım inşallah bakalım nasip

Soz dogurursunuz
Bebeleriniz büyür
Tatile gidersiniz
Benim doğurmama daha varrrr
Aminn canım inşallah bakalım nasip
Diloooosssss tez vakitte sana da bana da yasnaza da nasip edecek rabbim gülüm umudumuzu hep taze tutalım biz hayırlısını deyelim hep inşallah müjde verdiğimiz günlerde gelecek eminim

Aynen öyle canım yaz valla iyi edersin yer gök duayla zaten hatta sen transfere gitmeden bir gece önce Meryem suresi oku derim kuzum,Allah hazinesinden sana da bizlere de nasip eylesin teezzz vakitte dilerim
Amin insallah amiiin okuycam canm aklimda bol bol dua ediyorm hep o sürectede edicem insallah rabbim bu sefer verir hepimize.
Sen ne durumdasn basladnmi tekrar

Diloooosssss tez vakitte sana da bana da yasnaza da nasip edecek rabbim gülüm umudumuzu hep taze tutalım biz hayırlısını deyelim hep inşallah müjde verdiğimiz günlerde gelecek eminim
Amin canım
Benim hamile kalicagim aklıma hiç gelmiyor

Allah kolaylık versin bı oturuşta sar sende inşallah kolay gele.
Bende komşu da pastalı börekli oturma var bugün oraya inecem bide grip oluyorum sanırım ya boğazım fln da hafiften agriyor
Oh ohhh sen benden de iyisin bugun iyi oturmalar eglenmeler sagol az sarcam zaten cok ile ugrasamam kizim cok seviyor.

minik kalp0753 sen naptın canım yeniden denemelere başladın mı tüp bebek için yoksa bekliycek misin?

canım beklicem mecbur ilk denemeye ücretli yapmıştık. ama temmuzda raporum çıkacak ve indirimli yapabilcem o yüzden bekliyorum :) sen naptın düşünüyomusun başlamayı..
kız bide benim adetim 5 gün geçti korkuyorum ya olmazsam die
(((hamile olamam tüplerim yok) bunuda belirtim eheh

Sagsalim bebikle gelin ins canmmm

Sen fazla cesaretli olmayasın oglusunuz anasına mi çeksin babasına mi çeksin bilemedim şimdi jsdkajs
Ayyyy anasına çeksinnn şahikammm
bir tane ödlek var başımdaaa 2. kaldıramam gerçi benim eşim bu tür yabani hayvanlardan tırsar yani yoksa ödlek değil tabi de mesela kuştan korkar eşim yani kuşu olan bir eve gitmemeye çalışır gidiyorsa da o kuşun mutlaka kafeste olması gerekir ayaklarından huylanıyormus tikli biraz da
o yüzden pipişlim anasına çeksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…