- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #74.961
Gel kedişşş sen de bendensinEvde iş dolu yine mutfak kahvaltı yapıp gitmiş herkes makine boşaktılcak çamaşır atılacak makineye ortalık dandini annemin yanına gitmem lazım ayy yüzüm gözüm şiş
gecen gun oje almaya çıktım 13tl olmus almadan geri dondum bugun de bana yakalım
Gabrini 4 TL den aldımgecen gun oje almaya çıktım 13tl olmus almadan geri dondum bugun de bana yakalım
Canimm hadi bir avazda inşallah,bekliyoruz teyzeleri olarak bebisiiiii gelsin artıkKızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
Canimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...Kızlar toplu cevap yazayım , hastanedeyim nst ye girdim, yatış yapılacak, saat kaçta doğuma alacaklar bilmiyorum, dualarınızı bekliyorum, inşaallah ilerleyen saatlerde güzel haberler veririm, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, seviliyorsunuz
Allah kolaylık versin bı oturuşta sar sende inşallahCanimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...
Napiyosunuz kizlar dunnn cok is yaptim bugune gayet keyifliyim sarma saracagm bakalm haydi bismillahoncesinde de keyif kahvesi hava da yagmurlu disarida aklim yok
Canım poğaça yanaklımmmponcikvegece patilim ya maşallah kaç hafta geçti bile daha Nisan mayis gibi mi düşünüyorum diyodun bı zamanlar hayırlısıyla senin de doğumunu bekleriz böyle mehlikanin ki gibi inşallah ❤
Amin inşallah patilimCanım poğaça yanaklımmm
Valla bahara düşünüyorum diyordumm şimdi hale bak 5 ay'a geldim resmen
Sırada gülim var sonra biprenses anası ve diloyloy arkasından ben sonra bromm sonra da büşüm
Rabbim bir an önce sana diloşuma ve yasnaza da nasip etsinn en güzelinden en hayırlısındann daha bekletmeden inşallahhh
Canm düşünup sordugun icin tesekkur ederim ❤@Yasnaz transfer ne zmn canım? Ne asamadasin?
Ajhsjsj süpersinizEşimin korkaklığıyandan yandan bakışları
Ya hadi hayırlısı inşallah canim bize de haber et transfer gününu dua edelim sanaCanm düşünup sordugun icin tesekkur ederim ❤
Ilac kullanmaya devam yarin kontrolüm var transfer günü belli olucak sanirim
Yaa çok tesekkur ederimCanım poğaça yanaklımmm
Valla bahara düşünüyorum diyordumm şimdi hale bak 5 ay'a geldim resmen
Sırada gülim var sonra biprenses anası ve diloyloy arkasından ben sonra bromm sonra da büşüm
Rabbim bir an önce sana diloşuma ve yasnaza da nasip etsinn en güzelinden en hayırlısındann daha bekletmeden inşallahhh
Aaa etmezmiyim yazıcam heryereYa hadi hayırlısı inşallah canim bize de haber et transfer gününu dua edelim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?