Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canimm hadi bir avazda inşallah,bekliyoruz teyzeleri olarak bebisiiiii gelsin artık

Canimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...

Napiyosunuz kizlar dunnn cok is yaptim bugune gayet keyifliyim sarma saracagm bakalm haydi bismillah oncesinde de keyif kahvesi hava da yagmurlu disarida aklim yok

Canimmm dualarm seninle guzel haberlerini bekliyoruz ...

Napiyosunuz kizlar dunnn cok is yaptim bugune gayet keyifliyim sarma saracagm bakalm haydi bismillah oncesinde de keyif kahvesi hava da yagmurlu disarida aklim yok
Allah kolaylık versin bı oturuşta sar sende inşallah kolay gele.
Bende komşu da pastalı börekli oturma var bugün oraya inecem bide grip oluyorum sanırım ya boğazım fln da hafiften agriyor

poncikvegece patilim ya maşallah kaç hafta geçti biledaha Nisan mayis gibi mi düşünüyorum diyodun bı zamanlar hayırlısıyla senin de doğumunu bekleriz böyle mehlikanin ki gibi inşallah
Canım poğaça yanaklımmm
Valla bahara düşünüyorum diyordumm şimdi hale bak 5 ay'a geldim resmen
Sırada gülim var sonra biprenses anası ve diloyloy arkasından ben sonra bromm sonra da büşüm

Rabbim bir an önce sana diloşuma ve yasnaza da nasip etsinn en güzelinden en hayırlısındann daha bekletmeden inşallahhh

Amin inşallah patilim
Zaman su gibi gerçekten Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

Canm düşünup sordugun icin tesekkur ederim ❤
Ilac kullanmaya devam yarin kontrolüm var transfer günü belli olucak sanirim
Ya hadi hayırlısı inşallah canim bize de haber et transfer gününu dua edelim sana

Yaa çok tesekkur ederim insallah dediklerin dua niyetine geçer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…