- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.061
İmzoşum nedemek sen bana küstün mu
yok balımm kaymağamm benmi bişey yaptım acaba dedim bian öyle hissettim ben gayet normalim senide kocaman seviyorum vallahaaİmzoşum nedemek sen bana küstün muo nasıl laf yaa aaaaahhhhh kalbim neden öyle dedin ki
Ne yaptım bennnn
Diloşun haberi bile yok imzoşum çaktırma bosverİmzoşum nedemek sen bana küstün muo nasıl laf yaa aaaaahhhhh kalbim neden öyle dedin ki
Ne yaptım bennnn
Yıkama yağlama 30 lira aplammmmyok balımm kaymağamm benmi bişey yaptım acaba dedim bian öyle hissettim ben gayet normalim senide kocaman seviyorum vallahaa
diloş çok yoruluyo herhal temizlik bağımlısı oldu çıktı iyice
Hayır bir DKK önce neden öyle bir tanıya vardın ki aşkım ne oldu 3 saat bura girmedim mi diye bu tiribinyok balımm kaymağamm benmi bişey yaptım acaba dedim bian öyle hissettim ben gayet normalim senide kocaman seviyorum vallahaa
yaa ponçiğim iyileştiğin okadar belli oluyo kiYıkama yağlama 30 lira aplammmm
he girmedin 3 saattir nerdesin sen.. Sen 3 milyar 750 milyon sen bu parayı ne yaptınHayır bir DKK önce neden öyle bir tanıya vardın ki aşkım ne oldu 3 saat bura girmedim mi diye bu tiribin
Evettt yaaa hasta iken ben , ben değilim biliyon mu imzoşumyaa ponçiğim iyileştiğin okadar belli oluyo kiaman maşallahhh
laaa nolduuu bir kaç saat girmedim diye mi bu tiripler tiribinjzi s.....everim
çok pis yağlarim özel yağların var benim kayganlaştirici özelliğe sahipYıkama yağlama 30 lira aplammmm
Çok yoruluyorum.cok camdan aşağı ya atliyim benn dur geliyorummdiloş çok yoruluyo herhal temizlik bağımlısı oldu çıktı iyice
seninle anlaşamayan kesin ruh hastası sorunlu ucubenin tekidir dostum..Evettt yaaa hasta iken ben , ben değilim biliyon mu imzoşum
lanet, pislik, çekilmez bir insan oluyorumm
ama iyileştiğimde pamuk gibi bir insanım
herkesle anlaşabilirim, bence benimle anlaşamayan sorunu kendinde aramalı
bunu neden söyledim bilmiyorum, içimden geldiöyle işte
Pisss ucubelerrrrseninle anlaşamayan kesin ruh hastası sorunlu ucubenin tekidir dostum..
çamaşır suyu kafa yapmıştır diloşta patilimPisss ucubelerrrr
Allahınnnn cezalarııııııııı
sinirlendirmeyin beni
D Dilos06 diloşum sen uçmuşsun yaaa
ben sana trip atmıyorum ki bana niye hallendin sen
yıkama yağlamayı da sen yapmadınDiktorya Secret sana sevgi sözcükleri yazarken yaptı ondan şaaptımm bi sakin ol şampiyon elinde ki telefonu sessizce ve sakince bırakkk camı açç bir derin nefes all ve sigara yak
Pisss ucubelerrrr
sinirlendirmeyin beni
yıkama yağlamayı da sen yapmadınDiktorya Secret sana sevgi sözcükleri yazarken yaptı ondan şaaptımm bi sakin ol şampiyon elinde ki telefonu sessizce ve sakince bırakkk camı açç bir derin nefes all ve sigara yak
Basim ağrıyor basiimmmm niye anlamiommm kadinnnnnnPisss ucubelerrrr
sinirlendirmeyin beni
Şakaklarını ov dedim kolonya kokla dedimm git 1 saat uyu dedimBasim ağrıyor basiimmmm niye anlamiommm kadinnnnnn
Ulaaaaaa pohunu çıkarmaŞakaklarını ov dedim kolonya kokla dedimm git 1 saat uyu dedim
kafana patates bağlaanneannem öyle yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?