Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman bidaha hastalanma esmer bombam
Eminim güleceğinize
İzlediğim en komik filmlerden biriydi gerçekten. Asla pişman olmazsın
Git tabi kocanla sinemalara bende işte 3 lü koltuk kenarında tek başıma napalımdı

Aa hayirli olsun canim ben atlamisim Allah belasiz kazasiz guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsinn bol bol gezinnn

Saol samdanimmm :)
Evet çok şükür mucizesini gösterdi poncikim :)

ben en çok kız olmasına sevindim ama sen herşeyimi sevin bol bol rossss o kadar erkekle kaldıktan sonra evin pembis elbiseli kız bebekli bi minnoşu olcak gezecek falan nasıl güzel bi duygu yaaaa benim bile yapasim geliyo

Kızz vahşi avatarlım, bu devirde kafaya takması gerekenler kıçsız olanlar Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ve niceleri kıçıslarıyla bu noktaya geldiler, kıçısları olmasa açtılar şimdi accc
Şimdi kıçısına bir şaplak at ve iyiki varsın de

Aa hayirli olsun canim ben atlamisim Allah belasiz kazasiz guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsinn bol bol gezinnn

Allah razı olsun canım:) daha güzeli sizin olsun inşallah

biz anca hastaneden hastaneye bineriz

eşim haftasonu yok. haftaici ben çalışıyorum biz gitmeyiz kolay kolay bi yere

Hoşgeldin güzellik

Önce şu kaymış olan tipimi düzeltmem için oto sanayiye doğru yola çıkmam lagzim
Kaporto farlar motor direksiyon lastik bunları yapmam gerekiyor
Gelirim

Aaa sizde mi yeni araba aldınız şamdanım hadi hayırlı olsun tabanı düz bassın bidenem
Oğlunun gözündeki enfeksiyon için gidip okuldan almış sen ve su çiçeği çıkarmış öğrencimi okuldan gelip alması için telefonda veliye 10 dk dil dökmek zorunda kalmış ben.
Allahım velinin hayırlısını ver

hoşgeldin canısı nasılsın nasıl gidiyor 2 gündür nerelerdeydin seeennnnn
Dün geyşam evdeydi diloyum, bugün de geldim işte okuldan, yemek ye dinlen derken anca gelebildim
Hatta yattım her an sızıp uyuyabilirim. Nasıl yorgunum..
Diloyum martın sonunda ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım

Allah razı olsun canım:) daha güzeli sizin olsun inşallah

biz anca hastaneden hastaneye bineriz

eşim haftasonu yok. haftaici ben çalışıyorum biz gitmeyiz kolay kolay bi yere
Kiz haftasonu esin yokken kacirsana arabayiii pratik yap hatta olmadi ozel ders al ehliyetin var dmi

Hafta ici dha iyi esin aksam evde olacagi zaman gidin disarda yiyin parani yemeyi seviyodunya yiyin gitsin haftada 1 2 hem evde ugrasmamis olursun hem gezmis olursunux degisiklik her daim iyi gelir . Cocuk da yorulir direk uyur eve gelnce sonra kari koca saatlerine vakit kalir

hos geldin cicimmm
ayy mehloş doguma mi girdii M mehlika nur hayirlisiyla bebisini kucağına al insallah mehloşummm ❤❤❤❤
Evettttt ayparem doğum sezonunu açtı bakalım
Dün girebilseydim dua zinciri kuralım dicektim. Ama yine de dua ediyorum dünden beri mehlikoşa. M mehlika nur iyiyiz de çık kuzum vallahi ben heyecan yaptım sanki kendim doğuruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…