- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.101
Hayırlı olsun samdanimm sizin araba da
Aman bidaha hastalanma esmer bombamB Brunello Cicinelli hoş geldin sırma saçlım, ballı hardalımm, göbeğini öptüğümün zillisiiii
Evet iyileştim, çok şükür daha iyiyimm
Evet çok komik diyorlar, bizde bugün gideceğiz du bakalım inşallah bizde güleriz
Hahahahahha
Onun gbi bişey nihalimmm :)
Saol samdanimmm :)hayırlı olsun rosum arabaniz:) sabah okudum sanki böyle biseyler ama net sayfalara ulasamadimalıntı yapamadim o yüzden.
demek kismetini gelmeden gostermeye başladı ponçik kızın
Aa hayirli olsun canim ben atlamisim Allah belasiz kazasiz guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsinn bol bol gezinnnhoşgeldin cici:)
bizde şimdi hastaneden geldik. oğlanın gözlerinde enfeksiyon var mi diye kresten aradilar. bulasiciysa diye riske atamayip bize alin dediler. biseyi yokmus ama minnak akrosumun boşu boşuna dolandik
bu arada ben de arabamizi ilk kez gördüm bindim:) :) eşim pazartesi almıştı. dün gelmişti. ama araba koycak yer olmadığı icin uzak bi yere koymuş bakamamistim:)
mehlikanurdan haberi olan var mi kizlar. nen bakamadim sohbete
Saol canm
Saol samdanimmm :)
Evet çok şükür mucizesini gösterdi poncikim :)
Kızz vahşi avatarlım, bu devirde kafaya takması gerekenler kıçsız olanlarBu çukunata accuk sıkılıyo. Spora başlayacaklardı güya kocişiynen, ama hala bekleşiyolla. Zaman sıkıntısı yaşıyo eş kişisi. Yeni heşofman ziparişi vermişti eşi, onlar gelmiş, giymiş adam fena değil, çukunatanın pantelon ziparişleri geldi (Üzerinize afiyet en sevdiği kotu gtünde paralandı da, artık kimin duası geçtiyse) güç bela içine girdi düğmeyi kapattı ve fekat baldır bacak, toto göbek almış başını gitmiş yine. Dostum anlayacağın bu çukunatanın tek derdi, kçının kafasından büyük olması. Nallet olasıca federaller!
hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanmayı nasip etsinSaol samdanimmm :)
Evet çok şükür mucizesini gösterdi poncikim :)
Aa hayirli olsun canim ben atlamisim Allah belasiz kazasiz guzel gunlerde kullanmanizi nasip etsinn bol bol gezinnn
Hoşgeldin güzellikEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
@poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsineltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
ByNkoaLa haşmetli sultanım Yeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
Aaa sizde mi yeni araba aldınız şamdanımhoşgeldin cici:)
bizde şimdi hastaneden geldik. oğlanın gözlerinde enfeksiyon var mi diye kresten aradilar. bulasiciysa diye riske atamayip bize alin dediler. biseyi yokmus ama minnak akrosumun boşu boşuna dolandik
bu arada ben de arabamizi ilk kez gördüm bindim:) :) eşim pazartesi almıştı. dün gelmişti. ama araba koycak yer olmadığı icin uzak bi yere koymuş bakamamistim:)
mehlikanurdan haberi olan var mi kizlar. nen bakamadim sohbete
Dün geyşam evdeydi diloyum, bugün de geldim işte okuldan, yemek ye dinlen derken anca gelebildimhoşgeldin canısı nasılsın nasıl gidiyor 2 gündür nerelerdeydin seeennnnn
Kiz haftasonu esin yokken kacirsana arabayiii pratik yap hatta olmadi ozel ders al ehliyetin var dmiAllah razı olsun canım:) daha güzeli sizin olsun inşallah
biz anca hastaneden hastaneye bineriz
eşim haftasonu yok. haftaici ben çalışıyorumbiz gitmeyiz kolay kolay bi yere
Evettttt ayparem doğum sezonunu açtı bakalımhos geldin cicimmm
ayy mehloş doguma mi girdii M mehlika nur hayirlisiyla bebisini kucağına al insallah mehloşummm ❤❤❤❤
Gönlü zengin sultanım benimTur mu al doya doya kullan bebisimmm sendn kıymetli mi bnm olan senin senin olan benm
Hayırdır çayım bu bombalığı neye borçluyuzYok bekliyoruz ben bomba gibiyim bin sukurr
İyiler inşaallah ben de onları besliyorum sonra bizi besleyecem ablaları da iyi hep peşimde kuzum en iyi arkadaşımsağol canım benim sağolasındaha iyisi sizlerin olsun ikizler nasıl ablalari piremses nasıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?