- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.081
Ya inanmıyorrrr çıldırcammmUlaaaaaa pohunu çıkarma
Vicdansız
Burda benim hayatım dikiliyor sen halaa bana
Şakakk diyorsun yaapatates diyorsun oldu canım
Başıma da huni takip geziyim nedersin
Delirtme beni
Dopinkli.poncikimmmm
Kolanya yi dokucum başımdan aşağıya çakmak da cakicam yakicam simdi bak kendimiYa inanmıyorrrr çıldırcammm
kızım gidip kolonya ile enselerini şakaklarını ovsana
Kolonya sevmiyorrsun ağrı kesci sevmiyorsun ne diimmm dahaaa napimmmmmmKolanya yi dokucum başımdan aşağıya çakmak da cakicam yakicam simdi bak kendimi
Ulaaaa anlasana kolanya sevmiyorum niye bu kadar zorluyorsun
Duam belli duyan belli dirin dirinKolonya sevmiyorrsun ağrı kesci sevmiyorsun ne diimmm dahaaa napimmmmmm
derdin ne seninnnn
Hoş geldin canım❤Eki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verme pırtlattın mı yakışıklıyı gı
poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsin eltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
ByNkoaLa haşmetli sultanım Yeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Hosgeldin cicissss kizEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verme pırtlattın mı yakışıklıyı gı
poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsin eltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
ByNkoaLa haşmetli sultanım Yeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Eki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Hoş geldin canım❤
Hoşbuldum kuzularım nasılsınız bakalım? Mehlikanın durumunu bilen yok mu yaHosgeldin cicissss kiz
Eki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
hoşgeldin canısı nasılsın nasıl gidiyor 2 gündür nerelerdeydin seeennnnnEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
hos geldin cicimmmEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Tur mu al doya doya kullan bebisimmm sendn kıymetli mi bnm olan senin senin olan benmEki Görüntüle 2593680
Ben geldimmmmm
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus
Hayırlı olsun samdanimm sizin araba dahoşgeldin cici:)
bizde şimdi hastaneden geldik. oğlanın gözlerinde enfeksiyon var mi diye kresten aradilar. bulasiciysa diye riske atamayip bize alin dediler. biseyi yokmus ama minnak akrosumun boşu boşuna dolandik
bu arada ben de arabamizi ilk kez gördüm bindim:) :) eşim pazartesi almıştı. dün gelmişti. ama araba koycak yer olmadığı icin uzak bi yere koymuş bakamamistim:)
mehlikanurdan haberi olan var mi kizlar. nen bakamadim sohbete
Onun gbi bişey nihalimmm :)
Yok bekliyoruz ben bomba gibiyim bin sukurrHoşbuldum kuzularım nasılsınız bakalım? Mehlikanın durumunu bilen yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?