Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulaaaaaa pohunu çıkarma
Vicdansız
Burda benim hayatım dikiliyor sen halaa bana
Şakakk diyorsun yaapatates diyorsun oldu canım
Başıma da huni takip geziyim nedersin
Delirtme beni
Dopinkli.poncikimmmm
Ya inanmıyorrrr çıldırcammm
kızım gidip kolonya ile enselerini şakaklarını ovsana

Ya inanmıyorrrr çıldırcammm
kızım gidip kolonya ile enselerini şakaklarını ovsana
Kolanya yi dokucum başımdan aşağıya çakmak da cakicam yakicam simdi bak kendimi
Ulaaaa anlasana kolanya sevmiyorum niye bu kadar zorluyorsun

Kolanya yi dokucum başımdan aşağıya çakmak da cakicam yakicam simdi bak kendimi
Ulaaaa anlasana kolanya sevmiyorum niye bu kadar zorluyorsun
Kolonya sevmiyorrsun ağrı kesci sevmiyorsun ne diimmm dahaaa napimmmmmm
derdin ne seninnnn

Ben geldimmmmm
Cici bebemi doyurdum koşa koşa geldim. Aklım M mehlika nur da. Bugün bebemizin doğumu vardı
Hiç ses etti mi, bebiş doğmuş mu?. Durum hakkında bilgisi olan var mı? Mehlikoşşş ses verrrr pırtlattın mı yakışıklıyı gı
poncikvegece fıstığım geçmiş olsun atlatmana sevindim iyileşmişsin eltilerin savaşına biz gittik geyşamla, gözümden yaşlar geldi gülerken. Müthişti mutlaka gitmelisin ♥
ByNkoaLa haşmetli sultanım Yeni araban hayırlı olsun bebişim. Sen herşeyin en güzeline layıksın akroş sana ne yapsa az tabanı düz bassın gönlümün sultanı. 1 tur versene ba
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
@imzaben
Yokuspokus

Hoş geldin canım❤

Hosgeldin cicissss kiz

Afiyet olsun canım
ByNkoaLa canım araban hayırlı olsun eşin doğum hediyesi mı aldı yoksa

Bu çukunata accuk sıkılıyo. Spora başlayacaklardı güya kocişiynen, ama hala bekleşiyolla. Zaman sıkıntısı yaşıyo eş kişisi. Yeni heşofman ziparişi vermişti eşi, onlar gelmiş, giymiş adam fena değil, çukunatanın pantelon ziparişleri geldi (Üzerinize afiyet en sevdiği kotu gtünde paralandı da, artık kimin duası geçtiyse) güç bela içine girdi düğmeyi kapattı ve fekat baldır bacak, toto göbek almış başını gitmiş yine. Dostum anlayacağın bu çukunatanın tek derdi, kçının kafasından büyük olması. Nallet olasıca federaller!

hoşgeldin cici:)

bizde şimdi hastaneden geldik. oğlanın gözlerinde enfeksiyon var mi diye kresten aradilar. bulasiciysa diye riske atamayip bize alin dediler. biseyi yokmus ama minnak akrosumun boşu boşuna dolandik

bu arada ben de arabamizi ilk kez gördüm bindim:) :) eşim pazartesi almıştı. dün gelmişti. ama araba koycak yer olmadığı icin uzak bi yere koymuş bakamamistim:)

mehlikanurdan haberi olan var mi kizlar. nen bakamadim sohbete

hoşgeldin canısı nasılsın nasıl gidiyor 2 gündür nerelerdeydin seeennnnn

hos geldin cicimmm
ayy mehloş doguma mi girdii M mehlika nur hayirlisiyla bebisini kucağına al insallah mehloşummm

Tur mu al doya doya kullan bebisimmm sendn kıymetli mi bnm olan senin senin olan benm

Hayırlı olsun samdanimm sizin araba da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…