Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay canim benim ne kadar minnossun tek tek etiket yazip ilgilenmissin herkesle minnos minnos
hep gidiyorum derslere kitapları notlari çektiriyorum yavas yavas ama ders calisasim hic yok önümüzdeki hafta baslasam iyi olacak kanim yine dustu sanirim hep yatasim var hic enerjik degilimm
sen nasilsin

İzmirin tadını çıkartıyorum da bugün tadım yok manitayla dövüştük, ailede kavgalar var neneme gidiyorum 2 gelin ortalığı karıştırmış..... Yani anlıcanız alekta movik movik

İzmirin tadını çıkartıyorum da bugün tadım yok manitayla dövüştük, ailede kavgalar var neneme gidiyorum 2 gelin ortalığı karıştırmış..... Yani anlıcanız alekta movik movik
ahhh bu cadaloz gelinleeeeerrrrr

Ayyy tatlis sen kimdin kiiiii

bizdede var aynından

hahaha ayni bizdeki muhabbet günaydın canım benim

sen cumartesi de calisiyosun demi

aynen canım :) bugunde eşime izin yazmışlar ayrı kaldık valla bende sabah işe geç gelme hakımı kullandım :))))

MAŞALLAH CANIM TEZ ZAMANDA TOPARLANIRSIN İNŞALLAH ATLATTIN ŞÜKÜR SENDE. BAKALIM BİZ NAPICAZ 2. OLCAK AMA İLKİNDEN DAHA ÇOK KORKUYORUM
Gebelik sayısı arttıkça korku da artıyor ben bunu anladım, ilk ikide bu kadar korkmamistim,bu sefer korku endişe daha fazlaydı
İnşaallah siz de kolaylıkla ve sağlıcakla kurtulursunuz ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Masaallah size genelde ultrason dan daha düşük doguyorlar zaten ama çok iyi kilosu❤❤
Evet canım,önemli olan sağlıklı olması, kilo alınır ne de olsa, burda çoğu bebek 3 kilo
Amin canım teşekkürler
Ben hem genel hem spinal anestezi oldum, spinalden daha çok memnun kalmıştım onun için bu sefer de sipinal anesteziyi tercih etmiştim ama aksilik bu ya tutmadı, Dr iğneyi kaç kere batırdı uygun yeri bulamadı en son buldu onda da tam tutmadı malesef,
Annem geldi yanımda, bugün çıkma ihtimalimiz var
Oyy kurban olduğum maşallah paşamız sağlıklı sıhhatli dünyaya gözlerini açmış
Evet canım çok şükür Teşekkür ederim
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşAllah ☺❤
Amin canım Teşekkür ederim
Amin canım Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…