- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.681
İvettttt dur gelioo bak şimdi diyecek ki benziz mangal mi vicdansizlarkambersiz düğün olmaz dimi diloşum
sizin aranızda telepatik bi bağ var zatenBen andım diye geldi zaten hahahahah
Ablaniiiizzz sizeeeeee kurbaaaannnnn olsuuuunnnnnnfeda olsun
Gerçekten öyle bazen aynı şeyleri aynı anda yazıyoruzsizin aranızda telepatik bi bağ var zaten
aayy allahh korusunn ahahahAblaniiiizzz sizeeeeee kurbaaaannnnn olsuuuunnnnnn
Ay böyle diyince diva bizim şehre geliyormuş dedm ki akrosa gidelim çocuğun kulakları bı açılsın saçmalama baka baka ona benzerse napacaksin dedi
Gördüm dilosummmm
Rabbim daim etsin gülom burda kk da takdir ettiğim kişilersinizz vesselam kıymetisiniz benim içinGerçekten öyle bazen aynı şeyleri aynı anda yazıyoruz
Çok acayip ama
Amin aminaayy allahh korusunn ahahah
Oyyy canımsınRabbim daim etsin gülonn burda kk da takdir ettiğim kişilersinizz vesselam kıymetisiniz benim için
sen en iyisi bol bol aynaya bak gülom sana benzesinAmin amin
:d
En çok teoya baktım.ona benzerse de yandım
belkim sesi benzerAblaniiiizzz sizeeeeee kurbaaaannnnn olsuuuunnnnnn
Ay böyle diyince diva bizim şehre geliyormuş dedm ki akrosa gidelim çocuğun kulakları bı açılsın saçmalama baka baka ona benzerse napacaksin dedi
balsınızz baallOyyy canımsın
Sende bizim için öylesin kuzummm
ama oda çok fenaa yaa evde çileeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır sonra kulaklar iptal gülodabelkim sesi benzer
Ondan da vazgectim artıkbelkim sesi benzer
Bencede öyle de yaptımsen en iyisi bol bol aynaya bak gülom sana benzesin
Ahahahahahahama oda çok fenaa yaa evde çileeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır sonra kulaklar iptal güloda
kızz bunun dudakları da kımıldıyomuş yeni gördüm ya laBen. Bu bebekten istiyorum
çile imzoşuuumm çileeeeama oda çok fenaa yaa evde çileeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır sonra kulaklar iptal güloda
aaaaaaaaahhhh aaaaaaaaaooaoaoaaaahhh çileee bülbülüüüüümmmmmçile imzoşuuumm çileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?