Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni anmadigim gün mü var ballı lokmam
Sarı papatyam :)

Nasıl uyuyayım ki şamdanım haftanın 5 günü 7 de kalkıyorum
Haftasonu da uyku tutmayacağı tutuyor. Çok şükür bugün uyuyabildim nasıl olduysa o kadar İnşallah izne ayrılınca habire uyuyacağım
Kız şamdanım artık üzülmemize gerek yok. Kocalarımız senede 1 gün yanımızda olabilecek bakkkkk

Ses verdi cnm az cok denk gelebildinmi blmiyorum bugun taburcu olma ihtimalleri varms . Agrilari filan varmis dogal olarak tabi genelde bi sorun yok
Yok çayım görmedim Ay çok sevindim. İyi olduklarını bilsek yeterdi zaten
Çok şükür atlattı mehlikoşum. Darısı bizlere

Hiç yoktan iyidir be madonnam

aman be cici adamlar resmi bayram tatillerinde bile yıllık izin yazdırıp kullandırıyo hemen izinleri kapatıyolar falan.

ben inanmıyorum bunlara ya kesin yalan hem bunu verceklerine fazla çalışma paralarını versinler. en az bir bayram kesintisiz tatil haki versinler. beni bunlarla kandiramazlar artık hihhh gıcık şeyler.

oyy cicim uyansan da yat cikma yataktan ya yatmak en önemli şey

Benden sana piknikte közde kahve ciciim olmaz öylee kuru pırasayla

Ben ♥ Balık
Özellikle de somona asla hayır diyemem
ozaman tammdır 5 kilo sana 2 kilo bana malum sen 2 canlısın premses annesi olmak kolay değil gülomda var bi premses annesi olaraktan bi 5 kiloda ona 12 / 15 kilo bi somon gömerik dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…