- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.041
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #75.701
Oyyyş beni de düşünürmüşsen de haklısınama ete odaklanıp diğer şeyleri unutmayalim mesela limonsuzun başı tutar çayı unutursak
Söylememe gerek mi var kız Erzurum luyum ben elbette semaver çayı bendenKöfteler benden dedi çay istemedi kiona semaverde cayyy
Kulaklarım kanadıaaaaaaaaahhhh aaaaaaaaaooaoaoaaaahhh çileee bülbülüüüüümmmmm
Allaaaaaaahhhhhhh
işte önizlemesi bizden gülom sakın haa gitmeyin divanın konserine falanKulaklarım kanadı
Jajajshshsjak
Yok yavrum ona gidene kdr istambula gider yine Teoman dinlerim hahahahahahahahaişte önizlemesi bizden gülom sakın haa gitmeyin divanın konserine falan
1 gün yoktum demişler Cici öldü,sensizz hele hele bensiz düzenleyemez gülomm cici ortalıkta yokki
Sen beni anarsın da ben gelmem mi. Ciciyi an çomağı hazırla
İşte gerçek bir dost. Kıymet bilenim benim gel öpüjemmCici gelmeden piknik olmazskii
İşte bunun adı gerçek aşkGerçekten öyle bazen aynı şeyleri aynı anda yazıyoruz
Çok acayip ama
Öpücüğü görünce diğer yazacaklarımı unuttumUlan 1 gün girmedim üstümü cızıp bensiz ve gülomsuz piknik mi düzenlendinizKaparım topiği ıdamı hasta etmeyin fevasızlar
Günaydın tüm kertenkelelerime
Geyşam dün evdeydi bugün işte ama benim uyanmam 12. 30 da olunca anca gelebildim
Daha uyurdum da şüşko pattis Cici bebem uyandırdı acıkmışBir uyandım nasıl midem bulanıyor açlıktan Doyurdum karnımı yine döndüm yatağa
Onun dışında iyiyiz, ayak bileği zonklaması doktorun verdiği takviyeye rağmen devam ediyorSoğuk kompleks e başlayacağım artık.
Bu arada diğer randevuya (ve tabi orucun bitmesine inşallah) kaldı 27 gün27 gün daha kanama gelmezse emniyet güçleri geyşayı unutsun
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
İşte gerçek bir dost. Kıymet bilenim benim gel öpüjemm
Eki Görüntüle 2594697
İşte bunun adı gerçek aşk
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
hazırlık yapıyo geldi dedim vallahide billahide öyle gelişinde dönüşünde muhteşem oldu cicimUlan 1 gün girmedim üstümü cızıp bensiz ve gülomsuz piknik mi düzenlendinizKaparım topiği ıdamı hasta etmeyin fevasızlar
Günaydın tüm kertenkelelerime
Geyşam dün evdeydi bugün işte ama benim uyanmam 12. 30 da olunca anca gelebildim
Daha uyurdum da şüşko pattis Cici bebem uyandırdı acıkmışBir uyandım nasıl midem bulanıyor açlıktan Doyurdum karnımı yine döndüm yatağa
Onun dışında iyiyiz, ayak bileği zonklaması doktorun verdiği takviyeye rağmen devam ediyorSoğuk kompleks e başlayacağım artık.
Bu arada diğer randevuya (ve tabi orucun bitmesine inşallah) kaldı 27 gün27 gün daha kanama gelmezse emniyet güçleri geyşayı unutsun
Sizler nasılsınız pıtırcıklarım
İşte gerçek bir dost. Kıymet bilenim benim gel öpüjemm
Eki Görüntüle 2594697
İşte bunun adı gerçek aşk
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
O doğum yaptı tatlım
öpücük efsane çaydaşımÖpücüğü görünce diğer yazacaklarımı unuttum
Hoşgeldin balım iyi olmana sevindim ☺
Ses verdi cnm az cok denk gelebildinmi blmiyorum bugun taburcu olma ihtimalleri varms . Agrilari filan varmis dogal olarak tabi genelde bi sorun yok
Azıcık et yemiyor olabilirim ama bu bensiz gidebileceğiniz anlamına gelmez bana da mangalda pırasa yaparsınız ne olacak imzoşumhazırlık yapıyo geldi dedim vallahide billahide öyle gelişinde dönüşünde muhteşem oldu cicim
Biliyorum kuzum ondan merak ediyorum ya zatenO doğum yaptı tatlım☺
Kuzum benim kıyamam sanahoşgeldin cici beben dogmadan uyu uyuyabildigin kadar
her an isyan cikarabilirimeşim carsamba geldi Perşembe tekrar ise gitmeye başladı. bugün ge yarın yine yok. yorgunluktan aglayacam artık
kreş olmayınca öğlen uykusu bile uyumuyo vicdansiz tospa
balık sevenmii balıkk onuda alırık cicimm hemde somon balığındanAzıcık et yemiyor olabilirim ama bu bensiz gidebileceğiniz anlamına gelmez bana da mangalda pırasa yaparsınız ne olacak imzoşumkendi pırasamı kendim getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?