- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.541
Gerçekten hayatımda iyikisinAyy ne güzel yazmışsın ya
Ben 1 senelik üyeyim ama ne dediğini çok iyi anlıyorum. 2 dost edindim buradan. BiriByNkoaLa ilk açtığımdan beri özelde görüşüyoruz.
Diğeri ile malesef fikir ayrılıkları oldu yanlış şeyler oldu 3 lü gruptuk ama rosss ile devam etmek durumunda kaldık biten bir dostluk yaşadık. Ama olsun. Acısıyla tatlısıyla burası çok özel
Niye oha kizohaaaa
Kızzzzzzzzzz hişt seni yerüm hele hele güzellikNiye oha kiz
Niye oha kiz
İçlerimiz açıldı be
Acuk sinirlendirdiniz ama değdi
Yaaa şimartiyünüz beniiiçok güzelsin de ondanhemi de cekici cazibeli albenisi bagiran guzellerden
kız gündüz ki mesajlarimi okumadin mi güzel kadin hastasiyim ben
Gerçekten hayatımda iyikisin
Burda samimiyet oluyor ama tam.anlamıyla samimiyet sensn :d
Yaaa seni yerim Jennifer'ım Lopez'im. Sen taşınıyorsun mazeretin var ben sana herkesin güzelliğini anlatırımHerkesi kacirdim mi yaaaaa
Kimler koydu
Böyle minnoş tatlı Biri olduğunu hissediyorum zaten
Yaaa şimartiyünüz beniii
Yaaa şimartiyünüz beniii
Gördük kurban olduğum, kaldır birine enselenme Allah korusunGorduyseniz siliyorum , güzelliğime nazar falan değer şimdi
Ya gordum gördüm bayuldummGorduyseniz siliyorum , güzelliğime nazar falan değer şimdi
Yek yaaaa beklenti büyüdü o kadar güzel değilim ama iyi biriyimdir bana şefkat uygulayın beni bağrınıza basınCiciim teşekkür ederiiim hem sen Elçin Sangu'dan daha güzelmişsiiin :))))
O kadar beğenmiş ki maşallah yazamamisKapalı olan sen misin
Maslalaj
Wouwwww hepsi bana daha sonra saapsin atsin tek tekYaaa seni yerim Jennifer'ım Lopez'im. Sen taşınıyorsun mazeretin var ben sana herkesin güzelliğini anlatırım
Ne hatunlar kaynıyormuş buralar da açığa çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?