- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.501
Yaaa öyle mi dersin
Teşekkür ederim ya demin beni tipim yüzünden dışladılar şuan iltifatın bana çok iyi geldi
İncim burayı ben açtım ama topik hepinizin aslında. Sizin güzel muhabbetiniz burayı güzel yapıyor. Özellikle kadrolu üyelerim var hep buradalar. Siz olmasanız ben etkisiz eleman.
Aile gibiyiz burada. Özelimiz falan hep ortada
Bende seni çok sevdim, alıştık sana kısa sürede. Çok daha sık görmek isterim seni yamacımda
Evet saat 18:08 de başlattığım oyunu 20:34'de resmi olarak bitirmiş bulunmaktayım.
Öncelikle milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak birkaç kelam edicem.:
Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Ulan tek isteğim oyun oynamaktı be kitapsızlar. 18:08'den önce mutlu biriydim. Pespembe bir hayatım vardı. 2 oyun oynayalım neşelenelim dedim beni sinir hastası ettiniz. 5 yıllık öğretmenim sınıfta bu kadar çileden çıkmadım. Hiçbirinizi tebrik etmiyorum oturun 0.
Şimdi gelelim ikinci aşamaya
Banu Alkan ve Kim Kardashian dışında kime benzettiyseniz kendime benzetmem tuhaf oldu acık, kimi deseniz benziyormuşum gibi geldi
Gerçek ben 1.70 boy ve sarı saçlara sahibim. Gözlerim mavi değil ela. Bebekken dönmüş acı bir anımdırKilom 50 ile 54 arasında aşırı oynak şekilde gidip geliyor ama hiç 55i görmedim. Türbanlı değilim.
En çok benzetildiğim ünlü Müge Boz. Çevremden çok fazlaca duyuyorum. İnternetten bakmaya üşenenlere, Müge Boz bakınız şudur:
Eki Görüntüle 2300492
@RosSsS umun beni benzettiği kızda şu alttaki, kendisi beni gördüğü için yorumunu ciddiye alıyorum o nedenle paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2300493
Ama bu kadar güzel olduğumu düşünmüyorum o beni aşkından öyle görüyor olmalı
Karakter olarak da Demet Evgar çok iyi benzetmeydi özellikle 1 kadın 1 erkekteki halinde bende kendimi bulurum
Evet şimdi sıra sizlerde. Herkes kendi tipini tarif etsin bağalım
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
@Fstkmmhee
Ya şimdi resim koycam da aslında tek resmim yok..
Estağfurullah çok güzelsin benceHeh oldubuyrun bütün cirkinligimle sizlerleyim..
Dedim ya çok kapaliyim coookkk diyeGördüm kiiiiben senin kadar tesettürlü değilim o net ben ferace
Kendini beğenmeyenler kulübüne başkan olurum net ,Estağfurullah çok güzelsin bence
Hmmm sarışınlara bayılırımÇok tatlusun bence
Bende 26 yaş. 170 boy. 50-54 kg arası gidip gelen biriyim. Yalnız geçen kış 45'e düşüp zombiye dönmüştüm kederimden her neyse..
Sarışın ela gözlü birr gacıyım.
Öğretmenim. 4 senelik evliyim. 0 çocuk. 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim
Kim demiş çirkinsin diye gayet de güzelsin maşallahHeh oldubuyrun bütün cirkinligimle sizlerleyim..
Yaaa bonusum bende seni çok sevdim. Herkes de çok sevdi. Sana çok alıştık zaten kadrolu üyesisin sen buranın. Yeşil gözlü dilberimHastayım yatıyorum kızlarım bir kudurdular ki anlatacak gibi değil ter içinde ikiside onları yıkayıp yatırıcam bakarım yine ❤
Bende bu topiği burdakileri sevdim gerçekten çokta alıştım.
Daha öncede sevdiğim çok bağlandığım insanlar vardı burda şimdi yoklar.
Daimi dostluklar olsun inşallah.
Dedim ya çok kapaliyim coookkk diye
TeşekkürlerKim demiş çirkinsin diye gayet de güzelsin maşallah
Yaaaaaa çok sempatiksin delüm. Çok arkadaş canlısı bir tipin var. Ayrıca gülüşü çok güzel bir kadınsın. Seni beğendimHeh oldubuyrun bütün cirkinligimle sizlerleyim..
Yalan söylüyor çok daha güzel, çok çok daha.beni beren saate benzetiyolar bence benzemiyorum. bi arada Türkan Şoraya benzetiyolardi ki ne alakaikisinin birbirime benzeme olasılığı gibi bisey benim ikisine de benzemem
1.60 boy uzun dalgalı koyu renk saçlarım var :) 90 60 90 hatunum kilomu bilmiyom34 36 beden giyiyorum şimdilik hedefim zayiflamamak
Bana yürüyor musun yoksaYaaaaaa çok sempatiksin delüm. Çok arkadaş canlısı bir tipin var. Ayrıca gülüşü çok güzel bir kadınsın. Seni beğendim
Yalan söylüyor çok daha güzel, çok çok daha.
Beren Saat'e benzettim evet. Ama gerçekten daha güzelisin hiçbir şekilde abartmıyorum. Beren saati kahverengi gözlü yapın, saçını koyu kahve yapın acık daha güzel gülen ağız ekleyin ortaya şamdan çıkıyor demin gördüm.beni simartiyorsun beybi
sonra ross sana kosuyom diye kiziyo
şimdi yine yükselip tusunami olcam sana
kime benziy cicibence benzemiyom kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?