Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Burda daha çok olmaya çalışıcam çok keyifli bir ortam çok yamacına yanaşayım o zamn şölee

ama ben taam yazmak için girmiştiim Ciciim senii söyleyim o zaman yinede, ben senii Elçin Sangu gibi düşünmüştüm :)

Hmmm sarışınlara bayılırım bende sarıyım ama çakma benim de 3 tane çocuuum varrr hepsi benim, hepsini ben yaptım
1,5 ay önce de hamileydim tek yumurta ikizlerine ama bebeklerimi kaybettim karnımda öldü melek oldu yavrularım
Diğer çocuklarım da resim de ki gibi
Çiçeklerm vardı ama bu haydutlar işiyor diye hepsini anneme verdim

Eklentiler

• 24BDA103-ADDF-4853-852A-D7B1B17318AF.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 22
Yaaa bonusum bende seni çok sevdim. Herkes de çok sevdi. Sana çok alıştık zaten kadrolu üyesisin sen buranın. Yeşil gözlü dilberim
Neyin var?

Yalan söylüyor çok daha güzel, çok çok daha.

beni simartiyorsun beybi

sonra ross sana kosuyom diye kiziyo

şimdi yine yükselip tusunami olcam sana

kime benziy cici bence benzemiyom kimseye
Beren Saat'e benzettim evet. Ama gerçekten daha güzelisin hiçbir şekilde abartmıyorum. Beren saati kahverengi gözlü yapın, saçını koyu kahve yapın acık daha güzel gülen ağız ekleyin ortaya şamdan çıkıyor demin gördüm.

beni de hep bu kıza benzetirler bu ara instagramda aktif olan birisi olduğu için bu fotoğrafı paylaşıyorum, burnumu filan baktıkça ben de benzetiyorum gözlerim farklı ela benim :) Boyum kısaa demek istemiyorum 50 kiloyum, yaşımdan cidden küçük gösteriyorum ki bu bazen avantajken bazen dezavantaj çünkü kendimden küçükler talip olmaya kalktı vaktinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…