Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle minnoş tatlı Biri olduğunu hissediyorum zaten

seni yerim
teşekkür ederim beybi teveccühün

Yaaa bonusum bende seni çok sevdim. Herkes de çok sevdi. Sana çok alıştık zaten kadrolu üyesisin sen buranın. Yeşil gözlü dilberim ♥
Neyin var?

Nezleyim sanırım ve sinüzit olmaya çok meyilliyim yüzüm çok ağrıyor.
Moralsiz ağlamaklıyım biraz...

Cici burdaki dostluklar çok başkadır bazen giden gider bi daha asla göremezsin eski üyeyim bunu çok yaşadım.
Bazende çok samimi bağ kurulur.
Bazende çok sevdiğin birileri ummadık şeyler yapar öyle gider.

12 yıllık arkadaşım var canım gibi bişey bu sene istanbula geldi ilk kez görüştük Nur1835

+90 grubundan kardeş abla dediğim çok arkadaşım var 10 senelik 6 senelik... çoğuyla özelde görüşüyorum.

Eski takımdan bağ kurduğum çok özel insanlar var @malii Nego Efser

KK benim için çok özel.

Ayy ne güzel yazmışsın ya
Ben 1 senelik üyeyim ama ne dediğini çok iyi anlıyorum. 2 dost edindim buradan. Biri ByNkoaLa ilk açtığımdan beri özelde görüşüyoruz.
Diğeri ile malesef fikir ayrılıkları oldu yanlış şeyler oldu 3 lü gruptuk ama rosss ile devam etmek durumunda kaldık biten bir dostluk yaşadık. Ama olsun. Acısıyla tatlısıyla burası çok özel

Demet evgara benzetiyordun hayallerini mi yıktım demiştim iplemedin tabi o zaman komik demiştim şimdi komiksiz üzgüntülü oldu
Yaa araya o kdr çok msj kaynadi kiii bu arada profil nasıl öndeki kardescanim

İstanbula da gel diyosun hazır Türkiyedeykene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…