- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.521
Ya ben seni hep açık zannediyodummAnlık ben de yaptım hadi bakalım
Vallaha cici naisl bir anketten profil resimlerimize kadar bizi yaptırdınnn
Aha da benherkes hemen hemen bu kadina benzetir beni,benim yanaklarda böyle kocaman Eki Görüntüle 2300507
Böyle minnoş tatlı Biri olduğunu hissediyorum zaten
beni de hep bu kıza benzetirler bu ara instagramda aktif olan birisi olduğu için bu fotoğrafı paylaşıyorum, burnumu filan baktıkça ben de benzetiyorum gözlerim farklı ela benim :) Boyum kısaa demek istemiyorum50 kiloyum, yaşımdan cidden küçük gösteriyorum ki bu bazen avantajken bazen dezavantaj çünkü kendimden küçükler talip olmaya kalktı vaktinde
Beren Saat'e benzettim evet. Ama gerçekten daha güzelisin hiçbir şekilde abartmıyorum. Beren saati kahverengi gözlü yapın, saçını koyu kahve yapın acık daha güzel gülen ağız ekleyin ortaya şamdan çıkıyor demin gördüm.
yakalayamadim ya laAnlık ben de yaptım hadi bakalım
Ben koymam yavrum baştan söyledimB Brunello Cicinelli yaa hadii anlık sende kooyy
Yaaa bonusum bende seni çok sevdim. Herkes de çok sevdi. Sana çok alıştık zaten kadrolu üyesisin sen buranın. Yeşil gözlü dilberim ♥
Neyin var?
Hangisine balimmmBen koymam yavrum baştan söyledim
Tulparın topiğine çiçeklerimi atarken bile tereddüt ettim ben
Ayrıca sen benim msjıma neden cevap vermedin seksü şempazem
Ayy ne güzel yazmışsın yaNezleyim sanırım ve sinüzit olmaya çok meyilliyim yüzüm çok ağrıyor.
Moralsiz ağlamaklıyım biraz...
Cici burdaki dostluklar çok başkadır bazen giden gider bi daha asla göremezsin eski üyeyim bunu çok yaşadım.
Bazende çok samimi bağ kurulur.
Bazende çok sevdiğin birileri ummadık şeyler yapar öyle gider.
12 yıllık arkadaşım var canım gibi bişey bu sene istanbula geldi ilk kez görüştükNur1835
+90 grubundan kardeş abla dediğim çok arkadaşım var 10 senelik 6 senelik... çoğuyla özelde görüşüyorum.
Eski takımdan bağ kurduğum çok özel insanlar var @maliiNego Efser
KK benim için çok özel.
Demet evgara benzetiyordun hayallerini mi yıktım demiştim iplemedin tabi o zaman komik demiştim şimdi komiksiz üzgüntülü olduHangisine balimmm
Anlık ben de yaptım hadi bakalım
[/QUOTE
Yaaa durun anlık bende koyacaamm
Yaa araya o kdr çok msj kaynadi kiiiDemet evgara benzetiyordun hayallerini mi yıktım demiştim iplemedin tabi o zaman komik demiştim şimdi komiksiz üzgüntülü oldu
İstanbula da gel diyosun hazır TürkiyedeykeneNezleyim sanırım ve sinüzit olmaya çok meyilliyim yüzüm çok ağrıyor.
Moralsiz ağlamaklıyım biraz...
Cici burdaki dostluklar çok başkadır bazen giden gider bi daha asla göremezsin eski üyeyim bunu çok yaşadım.
Bazende çok samimi bağ kurulur.
Bazende çok sevdiğin birileri ummadık şeyler yapar öyle gider.
12 yıllık arkadaşım var canım gibi bişey bu sene istanbula geldi ilk kez görüştükNur1835
+90 grubundan kardeş abla dediğim çok arkadaşım var 10 senelik 6 senelik... çoğuyla özelde görüşüyorum.
Eski takımdan bağ kurduğum çok özel insanlar var @maliiNego Efser
KK benim için çok özel.
İçlerimiz açıldı be
Beni izlemen lazım .Yaaa durun anlık bende koyacaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?