- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.041
Ne güzel
Etkisiz fındık candır
Hahaha kaç kere dedm alıp gelme diye
Okuyamadım kii nee olduuoooosenden sonraki muhabbetleri kacirmadin icra ettin yani
Fındık bize yaramıyor hatta kuruyemişlerden hiçbiri yaramıyorNe güzel
Etkisiz fındık candır
Hahaha kaç kere dedm alıp gelme diye
Okuyamadım kii nee olduu
En sevdiğimmmmmmmicraa ettiğin seyin muhabbeti oldu
libis mibis anlarsin ya
:dpsikolojik libido da kötü ross yaadam günlerce uyumamis kosturmus. uzun yoldan gelmiş. otur dinlen yat uyu demi sabaha kadar da evde devam ediyo etkili fındık olsa da eline verip alabilsem arada
Mümkün deeğğiiiilllllllllPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@H M
Çekirdek de çok kilo aldırıyor dilosummm dikkat et :)Fındık bize yaramıyor hatta kuruyemişlerden hiçbiri yaramıyor
Yasakladimmm bu eve kuruyemiş giremez diye ahaghfaffgss
Çekirdeğe sardı bu ara
En sevdiğimmmmmmm
Ben o sıra çevrimdışıydimm
Gülommmmm kilo aldirsa gene iyi heryerimde sivilce oldu totom da çok utanıyorumÇekirdek de çok kilo aldırıyor dilosummm dikkat et :)
Saldılar kaçış planları yaptık samdanimbiz de üzülüyoduk anneanne esir aldi diye
:d
Allahım aynen psikolojik olanı daha kotu gercwkten
Hiç uyumazlar işler güçleri fındık fıstık enerji patlaması
Saldılar kaçış planları yaptık samdanim
Çıkar tabi çıkmaz mıGülommmmm kilo aldirsa gene iyi heryerimde sivilce oldu totom da çok utanıyorum
En ucuz fıstık fıstık alıyorhiç işte pis concikler
ayarsız bunyelilerkuruyemiş pahalanirsa belki almaz akros
En ucuz fıstık fıstık alıyor
Dedm ne gerek var burda fıstık gbi hatunun var
Var var olmasına da bana mı faydası var diyor
Allah korusun kız libissiz evlilik olmaz aman diyim geysayi isyanlara sürüklemeMünasip yerim doğum gibi bir uhrevi olayı yaşayınca bidaha böyle şeylere meyil eder mi açıkçası şüpheliyim pamuğum
Son libişlerim olabilir
Hele bı sor artık umudun kaldı mı diye be ciciiBir sonraki doğuran kasım sonuna denk gelecek bu durumda. Diğer ay gebelik haberi almamız lazım K Kendinisevenbirii yoksa topiğin hamile bırakan büyüsü zedelenecek yalnız diğer ay gebe kalırsan çocuğun akroş oluyor seksü şempazem
Aaa dışarıdan sokmuyorlar mı acaba fotoğrafçı. Hakkaten sormak lazım bunları şamdanımgenelde hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyo cici. yapacaksanız direk onla görüşüp karara baglamaniz gerekecek. bizim fotoğrafci bi kac hastaneyle anlasmaliydi. ben bı kaç ay onceden yer ayirtmistim:) dolarsa diye:)
Sen baş gebesin gülparem topik açıldığında gebeydin senbenle başladı asıl doğumlar cicim ben ayağımı surudum sizler hemencik hamile kaldinizbeni listeden çıkarın ben jübilemi yaptım
Doğurduğun gün de gelecek mi sultanım ay ben çok duygulanırımValla yaaa benmde az kaldı sayılır
Kızzz yoksa var mı birşeylerAcabaaaaa
Biz önden yolu açıyoruz diloşum gelin arkamızdan ama çok bekletmeyinSiz dogurun biz geliyoruz arkanızaamin canım inşallah aminn
Amin kuzumKimbilir talihli kim.
Rabbim hayirli doğumlar versin. Bizlere de hayirlisiyla nasip etsinn insallah canim
Belli mi olur gıı vahşi kaplanımMümkün deeğğiiiilllllllll
Kalmıştır kalmıştır pamuğumAllah korusun kız libissiz evlilik olmaz aman diyim geysayi isyanlara sürükleme
Hele bı sor artık umudun kaldı mı diye be ciciihayırlısı diyorum sadece ...
Umarım çok bekletmeyiz cicim olmadı gelicem bursa ya elini öpüp hayırlı duası alıp geri dönücem ankarayaBiz önden yolu açıyoruz diloşum gelin arkamızdan ama çok bekletmeyin
Burdan zor oluyor uzun sürüyor gelip öpsen daha garantili diloşum şimdiye gebeydinUmarım çok bekletmeyiz cicim olmadı gelicem bursa ya elini öpüp hayırlı duası alıp geri dönücem ankaraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?