Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Islerine gelince nasilll da is guc yapiyolarr dmii cok komik oluyolar ama oyle yapnca

yaaaa çok tatlısın rosss
bakalım benimki ne kadar süre bu şekilde devam edecek. genelde istikrarsizdir

senin kız bı doğsun da o zaman sen de rahat etcen bence:)

Siz dogurun biz geliyoruz arkanıza amin canım inşallah aminn

iyi yapmışsınız cayim:)

biz anlaşmalı olduğunu bilmiyoduk nette araştırdık baya beginilip tercih edilen biriydi bizim lokasyonda:) ondan sonra da benim doğum yaptığım hastanenin anlaşmalı fotoğrafcisi olduğunu öğrendik çok içimize sindi çok şükür:)

hatta doğumda kimse olmadığı için doğumhaneye esimi falan aldı doktor:)

ben de o parayı verme fotoğraf makinesi alalim demistim ama çok şükür pişman olmadim çok güzel oldu:)

yaaaa çok tatlısın rosss
bakalım benimki ne kadar süre bu şekilde devam edecek. genelde istikrarsizdir

senin kız bı doğsun da o zaman sen de rahat etcen bence:)
Emin misin adam 9 ayın acısını cikarcak benden
Bir de dün eve geldim mercimek çorbası yapmaya çalışmış o da yanmış unutmuş gitmiş ama mutfağı gör her yer mecimek her yer ocağı geç tezgah yerler her yer ama.her yer

Dedm naptın napim Yaaa diyor ilerde üç çocuk olunca sen çok yorulacaksn smdiden biseyler öğreneyim sana yardımcı olayım
Ahh dedm ins yikkmadan öğrenirsin

Islerine gelince nasilll da is guc yapiyolarr dmii cok komik oluyolar ama oyle yapnca

aman aman yapsın ben yavaş yavaş kendimi naza çekip cilve yapmayı öğrendim demekki bide çalışma saatleri biraz insancil olsa yüküm azalacak inşallah

şehriye çorbasıyla baslayin en iyisi derslere

ya 9 ayın acısını cikarsa da evde artık 3 çocuk biri minnak bebek üstelik. öyle eskisi gibi kafasına göre yapamaz

bide bırak herşeye yardim etcekse o kadar da istesin ya

mercimek için bisey diyemedim. bu kadar dagitsa ben de soylenirdim

Sevindim canim en tatli anilarr onlar icine sinmesi cok onemli ...

Valla bizde kararlastirmistik ama iste oyle oldu yeni anlasmislardi fotografciyla hastane acemi miydi neydi artk bilemiyorum ...

Kimbilir talihli kim.
Rabbim hayirli doğumlar versin. Bizlere de hayirlisiyla nasip etsinn insallah canim

Sevindim canim en tatli anilarr onlar icine sinmesi cok onemli ...

Valla bizde kararlastirmistik ama iste oyle oldu yeni anlasmislardi fotografciyla hastane acemi miydi neydi artk bilemiyorum ...

tamamen şans ya yaptırsan belki pisman olcaktin sende. ben de kendim yapsam belki pisman olurdum:)

neyseki güzel sonuçlanmış ikimizinde:)

İlk üç ay biraz tecrubelendi
Ama yine de dağınıklık olarak ilerleme katedemedik :)

Bncede yapamaz ama yapior işte yiyor cevizi fındığı sonra muck muck dio
Yeme diorm yiyor

Mercimek görecek halim kalmadı dün Yaaa

bazen akros sana hiç yaranamiyo gibi geliyo rosss

benimkine sıfır etki ediyo fındık fıstık falan kapıya tabela as bu eve fındık fıstık giremez diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…