- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.021
Islerine gelince nasilll da is guc yapiyolarr dmii cok komik oluyolar ama oyle yapncaeskiden gelince uyurdu. şimdi gelince direk tepemde bitiyoiçine bi akrosluk kaçtı anlamadim rossss seninkinin akroslugunda azalma var mi ondan bizimkine kaymis olabilir mi
valla ben öyle de kacamiyorum artikyayyy yoruldum diyorum bi bakıyorum disardan yemek söylemiş. sonra hemen diyo ki ben yarin evi toplar süpürürm
Sağol samdanıım
Ben hiç yemiyodum nohut yemeği ama bi Bakiim dedim bayıldıııım
Hahahahahahah
Yok bizim akrosun akroslugu bitmedi de hamileyim diye dokunmuyor bana
Korkuyormus zaten göbekten bulusamıyor dudisler
Ooohj adam işin kolayını bulmuş valla ah ah bana da öyle yapsa bnmde agrayacak bı yerm kalmaz
Siz dogurun biz geliyoruz arkanızaPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
H M
Canim biz de yaptiracaktik esim dha hevesliydi hatta ama bi gun muayene icin sira beklerken yeni dpgum yapmis bi cift vardi dediler asla yaptirmayin biz yaptirdik hc memnun kalmadik valla kendiniz cekseniz onlarnknden pekte bi farkli opmaz filan dediler ..
Biz de madem oyle dedik tembihledim ilk kucagma aldigim ani esimle 3 umuzun ilk anlarini filan kardesm cekti biz de video haline getirdik resmleri video da cekmisti hatira olduu fena da olmadi yanii
Emin misin adam 9 ayın acısını cikarcak bendenyaaaa çok tatlısın rosss
bakalım benimki ne kadar süre bu şekilde devam edecek. genelde istikrarsizdir
senin kız bı doğsun da o zaman sen de rahat etcen bence:)
Islerine gelince nasilll da is guc yapiyolarr dmii cok komik oluyolar ama oyle yapnca
Emin misin adam 9 ayın acısını cikarcak benden
Bir de dün eve geldim mercimek çorbası yapmaya çalışmış o da yanmış unutmuş gitmiş ama mutfağı gör her yer mecimek her yer ocağı geç tezgah yerler her yer ama.her yer
Dedm naptın napim Yaaa diyor ilerde üç çocuk olunca sen çok yorulacaksn smdiden biseyler öğreneyim sana yardımcı olayım
Ahh dedm ins yikkmadan öğrenirsin
Sevindim canim en tatli anilarr onlar icine sinmesi cok onemli ...iyi yapmışsınız cayim:)
biz anlaşmalı olduğunu bilmiyoduknette araştırdık baya beginilip tercih edilen biriydi bizim lokasyonda:) ondan sonra da benim doğum yaptığım hastanenin anlaşmalı fotoğrafcisi olduğunu öğrendik çok içimize sindi çok şükür:)
hatta doğumda kimse olmadığı için doğumhaneye esimi falan aldı doktor:)
ben de o parayı verme fotoğraf makinesi alalim demistim ama çok şükür pişman olmadim çok güzel oldu:)
Sonunda geldim bu da benn temsili
Kimbilir talihli kim.Pıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
H M
Sevindim canim en tatli anilarr onlar icine sinmesi cok onemli ...
Valla bizde kararlastirmistik ama iste oyle oldu yeni anlasmislardi fotografciyla hastane acemi miydi neydi artk bilemiyorum ...
İlk üç ay biraz tecrubelendişehriye çorbasıyla baslayin en iyisi derslere
ya 9 ayın acısını cikarsa da evde artık 3 çocuk biri minnak bebek üstelik. öyle eskisi gibi kafasına göre yapamaz
bide bırak herşeye yardim etcekse o kadar da istesin ya
mercimek için bisey diyemedim. bu kadar dagitsa ben de soylenirdim
Kaçalı bir kaç saat oldu samdanimanneanneden kaçan masum dilos
Evet samdanıım sağol, yoksa pek aklıma gelip de yapmazdım gerçektenoh ohh masallahbundan sonra sana da bi tarif daha çıktı kocisine yaparsın artık bol bol
İlk üç ay biraz tecrubelendi
Ama yine de dağınıklık olarak ilerleme katedemedik :)
Bncede yapamaz ama yapior işte yiyor cevizi fındığı sonra muck muck dio
Yeme diorm yiyor
Mercimek görecek halim kalmadı dün Yaaa
Kaçalı bir kaç saat oldu samdanimbu seferde kocamdan fırsat bulup giremedim şimdi gitti de anca girdim
Evet samdanıım sağol, yoksa pek aklıma gelip de yapmazdım gerçekten
Ne güzelbazen akros sana hiç yaranamiyo gibi geliyo rosss
benimkine sıfır etki ediyo fındık fıstık falankapıya tabela as bu eve fındık fıstık giremez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?