Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

genelde hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyo cici. yapacaksanız direk onla görüşüp karara baglamaniz gerekecek. bizim fotoğrafci bi kac hastaneyle anlasmaliydi. ben bı kaç ay onceden yer ayirtmistim:) dolarsa diye:)

benle başladı asıl doğumlar cicim ben ayağımı surudum sizler hemencik hamile kaldiniz beni listeden çıkarın ben jübilemi yaptım

Bncede yavrmmm polislik siz

Allah'tan hamileyim riskim yok
Şamdan düşünsün hahahaha

Allah'tan hamileyim riskim yok
Şamdan düşünsün hahahaha

ben kocamı göremiyorum ki
ama bilemedim olabilir de tabi

geçen bi arkadaşımı rüyamda doğum yaptığını gördüm aradim anlattim. beni hamile gören hamile kaliyo hazır mısın dedi bana

Ayyyy düşünmek istemiyirm valla hayal kapasitem o kdr genisleyemedi
Valla çocukları bırakır ben kendim gider çalışırım

en mantıklısi kirpik diplerime kadar ağrıdı yorgunluktan dersin

ben kocamı göremiyorum ki
ama bilemedim olabilir de tabi

geçen bi arkadaşımı rüyamda doğum yaptığını gördüm aradim anlattim. beni hamile gören hamile kaliyo hazır mısın dedi bana
Koca yoksa sknti tâbi olmaz
Cm yılmaz hesabı bir partner lazım

Vouwwww yoksaaaa sıra sana mı geliyyyy

Acabaaaaa

Koca yoksa sknti tâbi olmaz
Cm yılmaz hesabı bir partner lazım

Vouwwww yoksaaaa sıra sana mı geliyyyy

eskiden gelince uyurdu. şimdi gelince direk tepemde bitiyo içine bi akrosluk kaçtı anlamadim rossss seninkinin akroslugunda azalma var mi ondan bizimkine kaymis olabilir mi

Ahahha derm gozbebeklerim bile ağrıdı derim yeterki bahanem olsun

valla ben öyle de kacamiyorum artiky ayyy yoruldum diyorum bi bakıyorum disardan yemek söylemiş. sonra hemen diyo ki ben yarin evi toplar süpürürm

Hahahahahahah
Yok bizim akrosun akroslugu bitmedi de hamileyim diye dokunmuyor bana
Korkuyormus zaten göbekten bulusamıyor dudisler

Ooohj adam işin kolayını bulmuş valla ah ah bana da öyle yapsa bnmde agrayacak bı yerm kalmaz

Canim biz de yaptiracaktik esim dha hevesliydi hatta ama bi gun muayene icin sira beklerken yeni dpgum yapmis bi cift vardi dediler asla yaptirmayin biz yaptirdik hc memnun kalmadik valla kendiniz cekseniz onlarnknden pekte bi farkli opmaz filan dediler ..
Biz de madem oyle dedik tembihledim ilk kucagma aldigim ani esimle 3 umuzun ilk anlarini filan kardesm cekti biz de video haline getirdik resmleri video da cekmisti hatira olduu fena da olmadi yanii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…