- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.001
Bilmiyoruz ki çayım isterim aslında
O anki maddiyata bağlı neden olmasınama iyi biriyle anlaşmak lazım kimisinin klibi de saçma oluyor.
Biz de eşimle izliyoruz arada geçen gün eski ev sahibimizin eşinin doğum klibine denk geldik yarıldık gülmekten
benle başladı asıl doğumlar cicim ben ayağımı surudum sizler hemencik hamile kaldinizPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
İmza: Cici Nostradamus
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@H M
Valla yaaa benmde az kaldı sayılırAmin şamdanımMehlika açtı doğum sezonunu. 2.5 ay sonra sultanım ByNkoaLa doğuruyor. Ondan 2.5 ay sonra da ben ve @poncikvegece benden 2.5 ay sonra da @BUSR4
Bncede yavrmmm polislikGelecekteki çocuğum
Kesin polisliğe özlenecek sonra benim çilekeş hallerimi hatırlayınca bunu eşime yapamam diyip vazgeçecek
Show TV ye ben 1 gebe daha olursa topiğin gebe bırakma gücü yüzünden düşücem, sende cinnet geçiren kadın kocasını dağa kaldırdı afad ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı diye düşeceksin şamdanım 
Peş peşe versinler bizim haberleri bari
İçimiz adam çekiyor hakkaten tam bizlik karikatür
Evet hastalığımız da ortak çıktı
Kab grubun ne hadi o da ortak çıksın
İnşallahhhh miniğim doğsun hayırla ve sağlıkla zamanı gelince
Zor ama yine de çok güzelsoğutmayayım bekarları bebeden
Allah Allah kist var herhalde kuzum o zaman
Geçecek geçecek 5 ay kaldı şamdanım ne kaldı
Cici bebemin dötünü ısırayım kendime gelirim ben
Kır zincirlerini gel aşka kanalim seninleEvet bak şimdi doğruya doğru zincirleri bile kırarız alimallah
Keçinin istemediği ot burnunun dibine düşürmüş hesabıeşimin çalıştığı yerde eskiden ayda bir iki kac anca işe gidiyolarmis sen düşün rosss
senim şansına hep hep hep evde olurdu
Allah'tan hamileyim riskim yokPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
Bu durumda büşo dan sonraki doğumun Kasım sonu gibi olması lazım. Kısacası bu da önümüzdeki ay ve mayıs ayında gebelik haberi alacağız anlamına gelir
Önümüzdeki ayın haberini kimden alacağız acabaHamile olmayanlar kendine bu ay dikkat etsin her an herşey olabilir.
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@H M
Keçinin istemediği ot burnunun dibine düşürmüş hesabı
Benmde kesin öyle olurdu hahahahaha
Ayyyy düşünmek istemiyirm valla hayal kapasitem o kdr genisleyemedikesin kesin
düşünsene senede bir gün işe gidiyormus
Allah'tan hamileyim riskim yok
Şamdan düşünsün hahahaha
Ayyyy düşünmek istemiyirm valla hayal kapasitem o kdr genisleyemedi
Valla çocukları bırakır ben kendim gider çalışırım
Koca yoksa sknti tâbi olmazben kocamı göremiyorum ki
ama bilemedim olabilir de tabi
geçen bi arkadaşımı rüyamda doğum yaptığını gördüm aradim anlattim. beni hamile gören hamile kaliyo hazır mısın dedi bana
Ahahha derm gozbebeklerim bile ağrıdı derim yeterki bahanem olsunen mantıklısikirpik diplerime kadar ağrıdı yorgunluktan dersin
AcabaaaaaPıtırcıklarım şamdan ile yaptığımız bir hesaplamaya göre 2.5 ay var doğumların arasında. Mehlika sezonu açtı, 2.5 ay sonraByNkoaLa doğuracak, ondan 2.5 ay sonra ben ve @poncikvegece, bizden 2.5 ay sonra Büşo.
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
@H M
Koca yoksa sknti tâbi olmaz
Cm yılmaz hesabı bir partner lazım
Vouwwww yoksaaaa sıra sana mı geliyyyy
Ahahha derm gozbebeklerim bile ağrıdı derim yeterki bahanem olsun
kk birinci noteri ım sizin tarifle düdüklü de nohut yaptım. Geçen diloşa dedim ki ben nohut yemem ama bundan tabak tabak yedim
Sağol samdanıımafiyet olsun canım benim
sevdin mi peki cidden
Hahahahahahaheskiden gelince uyurdu. şimdi gelince direk tepemde bitiyoiçine bi akrosluk kaçtı anlamadim rossss seninkinin akroslugunda azalma var mi ondan bizimkine kaymis olabilir mi
valla ben öyle de kacamiyorum artikyayyy yoruldum diyorum bi bakıyorum disardan yemek söylemiş. sonra hemen diyo ki ben yarin evi toplar süpürürm
Canim biz de yaptiracaktik esim dha hevesliydi hatta ama bi gun muayene icin sira beklerken yeni dpgum yapmis bi cift vardi dediler asla yaptirmayin biz yaptirdik hc memnun kalmadik valla kendiniz cekseniz onlarnknden pekte bi farkli opmaz filan dediler ..genelde hastanenin anlaşmalı fotoğrafçısı oluyo cici. yapacaksanız direk onla görüşüp karara baglamaniz gerekecek. bizim fotoğrafci bi kac hastaneyle anlasmaliydi. ben bı kaç ay onceden yer ayirtmistim:) dolarsa diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?