Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok az kalmış ya kaç kilo aldın
Nasılsa doğumdan sonra verirsin.
Adı ne olacak minik rosun.
Bende iyiyim işte, hafta sonu girmiycem dedim üyelik iptali sandı herkes
Az kaldı aynen artiik hareket edemiyorum nefes nefese kalmaya başladım :)
Smdilik net bişey yook ama Hüma kesin olacak akros da önüne arkasına illa bişey olsun diyor bn sadece Hüma olsun diyirm bakalım

Yaaa bn doğru anlamışım az kendime zaman ayircam dediğini okumuştum

Yaa hüma ismine bayılırım ben iki isim zor ya şimdi ki aklım olsa tek isim koyardım çocuklara.
Kalırsın tabi sona yaklaşmışsın maşaallah
Aynen canım çok vaktimi alıyor, takım, sayfam vs derken saatlerim gidiyor

Bir de Hüma koyalım dedik hayatımız değişti resmen o yüzden anlamıyla beraber yaşadığımız bazı şeyler de çok etkiledi negomm
Bende tek istiyorm ama akros büyüdüğünde iki seçeneği olsun hangisini severse onu kullansın diyo belki ikisini de sevmeyecek diyorm o kdr da değil falan diyor bakalım artık

Bugünlerde bende öyleyim elimde telefon başka bildiğim bişey yok
İş yapsam yapamiyorm
Otursam oturamiyorm
Yatsan hiç yatamiyorum

Şaştım kaldım valla :)

Yeni evini sevdin mi

ohhh daha ne olsun be çayım pazarı pazar gibi gecirmissiniz ne güzel kale center a mi gittiniz
Valla bugun baya dolu gecen nadir pazarlardan oldu canim .. yok bize yakin cetinkaya var yuruyerek 20 dk filan oraya gittik en ust katinda kafesi oyun alani filan var cocklar seviyor orayi baya kalabalikti bugun de ...

Sen naptin oglusunla ya esin hep sehirdisi yerlerw mi gitmesi gerekiyor canim yaa cok cok zor onun icin de zor

Yaaa gerçekten mi ilk başlarda çok tereddüt ettim bir kaç kişi de çok moralimi bozdu
Ama dediğim gbi ismi belli oldu hayatımız değişti o yüzden koyucam
Yaaa hayır kim dediyse onları halt etmiş. Hem mana olarak hem de telaffuz olarak ben çok beğendiiim adı hem size hem kendine mutluluk getirsin inşallah rosum

Yaaa hayır kim dediyse onları halt etmiş. Hem mana olarak hem de telaffuz olarak ben çok beğendiiim ❤ adı hem size hem kendine mutluluk getirsin inşallah rosum
Amin balimmm
Çok teşekkür ederim
İnsanların gereksiz yorumları bazen vazgecemeye sebep olabiliyor ama cidden bnmde çok hoşuma gitti

Amin balimmm
Çok teşekkür ederim
İnsanların gereksiz yorumları bazen vazgecemeye sebep olabiliyor ama cidden bnmde çok hoşuma gitti
Yanii şuan ben bile olmayan çocuğum düşünmeye başladım

Zaten en önemlisi sizin içinize sinmesi rosum. İnsanlar hep konuşacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…