- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.221
Az kaldı aynen artiik hareket edemiyorum nefes nefese kalmaya başladım :)Çok az kalmış yakaç kilo aldın
Nasılsa doğumdan sonra verirsin.
Adı ne olacak minik rosun.
Bende iyiyim işte, hafta sonu girmiycem dedim üyelik iptali sandı herkes
Yaa hüma ismine bayılırım benAz kaldı aynen artiik hareket edemiyorum nefes nefese kalmaya başladım :)
Smdilik net bişey yook ama Hüma kesin olacakakros da önüne arkasına illa bişey olsun diyor bn sadece Hüma olsun diyirm bakalım
Yaaa bn doğru anlamışım az kendime zaman ayircam dediğini okumuştum
Bir de Hüma koyalım dedik hayatımız değişti resmen o yüzden anlamıyla beraber yaşadığımız bazı şeyler de çok etkiledi negommYaa hüma ismine bayılırım beniki isim zor ya şimdi ki aklım olsa tek isim koyardım çocuklara.
Kalırsın tabi sona yaklaşmışsın maşaallah
Aynen canım çok vaktimi alıyor, takım, sayfam vs derken saatlerim gidiyor
Yeni evini sevdin miBir de Hüma koyalım dedik hayatımız değişti resmen o yüzden anlamıyla beraber yaşadığımız bazı şeyler de çok etkiledi negomm
Bende tek istiyorm ama akros büyüdüğünde iki seçeneği olsun hangisini severse onu kullansın diyo belki ikisini de sevmeyecek diyorm o kdr da değil falan diyor bakalım artık
Bugünlerde bende öyleyim elimde telefon başka bildiğim bişey yok
İş yapsam yapamiyorm
Otursam oturamiyorm
Yatsan hiç yatamiyorum
Şaştım kaldım valla :)
Hemde nasılYeni evini sevdin mi
Ben o dansı keşfedeli çok oldu kız limonsuzum
Valla bugun baya dolu gecen nadir pazarlardan oldu canim .. yok bize yakin cetinkaya var yuruyerek 20 dk filan oraya gittik en ust katinda kafesi oyun alani filan var cocklar seviyor orayi baya kalabalikti bugun de ...ohhh daha ne olsun be çayımpazarı pazar gibi gecirmissiniz ne güzel kale center a mi gittiniz
Peki şaşırdım mı, hayırBen o dansı keşfedeli çok oldu kız limonsuzumyada hareketleri keşfedeli diyelim çokta güzel uygularim hemide
Yaaa gerçekten mi ilk başlarda çok tereddüt ettim bir kaç kişi de çok moralimi bozdu
Bende çok sevdim canım ☺ sağlıkla gelsin inşAllahYaaa gerçekten mi ilk başlarda çok tereddüt ettim bir kaç kişi de çok moralimi bozdu
Ama dediğim gbi ismi belli oldu hayatımız değişti o yüzden koyucam
Teşekkür ederm bidenemBende çok sevdim canım ☺ sağlıkla gelsin inşAllah
Dene dene çok güzel.oliyor_CaNanSu_ yapmıştı onu da
Ben gönülleri kazanıyorum zaten güzel hatunumm :)
Ne gunlermz geçti beee canancoco benim canımdır
Yaaa hayır kim dediyse onları halt etmiş. Hem mana olarak hem de telaffuz olarak ben çok beğendiiimYaaa gerçekten mi ilk başlarda çok tereddüt ettim bir kaç kişi de çok moralimi bozdu
Ama dediğim gbi ismi belli oldu hayatımız değişti o yüzden koyucam
Ne gunlermz geçti beee canan
Amin balimmmYaaa hayır kim dediyse onları halt etmiş. Hem mana olarak hem de telaffuz olarak ben çok beğendiiim ❤ adı hem size hem kendine mutluluk getirsin inşallah rosum
Ahahahhaha dimi YaaaHemde stresli bebişim
Özellerde az kaynatmadık
Yanii şuan ben bile olmayan çocuğum düşünmeye başladımAmin balimmm
Çok teşekkür ederim
İnsanların gereksiz yorumları bazen vazgecemeye sebep olabiliyor ama cidden bnmde çok hoşuma gitti
Bazı akrabalara soylemiyorm bileYanii şuan ben bile olmayan çocuğum düşünmeye başladım
Zaten en önemlisi sizin içinize sinmesi rosum. İnsanlar hep konuşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?