Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım
Ya bı anda mi fenalastin canim çok geçmiş olsun bence de git,keşke gece acile gitseydiniz.
Hamile olabilir misin aceba dilosum,gününde yaklasmisti sanki

Ya bı anda mi fenalastin canim çok geçmiş olsun bence de git,keşke gece acile gitseydiniz.
Hamile olabilir misin aceba dilosum,gününde yaklasmisti sanki
Aşkın bir an da kötü oldum gece 1.5 heralde
Ellerim titriyordu neden öyle oldum anlamadım dün çok kosturdum heralde ondan canım evin alışverişi derken anneme biraz misafir geldi biraz da orda kosturdum
Ev de yemek fln yaptık yedik meyve fln derken yattık sonra da ben kötü oldum
Kuzu sanmıyorum hamile olacağıma da hayırlısi cnm

Anladım canım,hayırlısı gülüm inan Allah ummadık anda sevindirir inşallah
Çok koşturma dilosum ya dikkat et kendine,bide bol meyve tüket iyi olur

Günaysssss kızlarrrrr

B Brunello Cicinelli aşkmm aşkmmmm günaydınnn, beni etiket etmişsin, meraklanmışsın hafta sonları eşim evde olduğu için çok giremiyorum fıstıklı katmerim,benim cephede her şey yolunda; azıcık migrenim coştu bu hafta sonu onun haricinde bir şey yok. Sen nasılsın ballı böreğimmm yolunda mı her şey

K Kendinisevenbirii canım poğaça yanak sormak istemiyorum ama, geldi mi kırmızılar ?

D Dilos06 dilomm hasta mısın yavrummm

Hastayım canım midemi zor tutuyorum bütün dengelerim şaştı

Yahu sen de tanımıyorsan, benim tanımamam normal
3 kere etiket etmiş beni ama o bizi tanıyor topiğe giriyor herkes hakkında görüşünü bildiriyor
Lady Morganas mı aceba
Hayır canım nick değişikliği değil çok önceden gelmişti topige o arkadaş ara ara da giriyodu iste belki hep takip ediyor ama yazmıyor da olabilir

Yahu sen de tanımıyorsan, benim tanımamam normal
3 kere etiket etmiş beni ama o bizi tanıyor topiğe giriyor herkes hakkında görüşünü bildiriyor
Lady Morganas mı aceba
Yok kuzum o değil o olsaydı hamilelik takvimi var ya
Topigi takip ediyorsa biliyordur kuzum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…