- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.261
Ya bı anda mi fenalastin canim çok geçmiş olsun bence de git,keşke gece acile gitseydiniz.Düzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım
Aşkın bir an da kötü oldum gece 1.5 heraldeYa bı anda mi fenalastin canim çok geçmiş olsun bence de git,keşke gece acile gitseydiniz.
Hamile olabilir misin aceba dilosum,gününde yaklasmisti sanki
Noldu dilos hasta mısınDüzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım
Çok kötüyüm aşkım öldüm ölücemNoldu dilos hasta mısın
Anladım canım,hayırlısı gülüm inan Allah ummadık anda sevindirir inşallahAşkın bir an da kötü oldum gece 1.5 heralde
Ellerim titriyordu neden öyle oldum anlamadım dün çok kosturdum heralde ondan canım evin alışverişi derken anneme biraz misafir geldi biraz da orda kosturdum
Ev de yemek fln yaptık yedik meyve fln derken yattık sonra da ben kötü oldum
Kuzu sanmıyorum hamile olacağıma da hayırlısi cnm
Önce bir kan tahlili yaptir ondan sonra serum ye dilosumÇok kötüyüm aşkım öldüm ölücem
Bu nerden çıktı anlamadım artık eşin gelsin de iki serum bişeyler takarlar napiyim midem çok kötü halde
Sagol gülüm teşekkür ederimÖnce bir kan tahlili yaptir ondan sonra serum ye dilosum
Belli olmaz hayat mucizelere gebe
Çok geçmiş olsun Yaaa
Ben tanımıyorumsuccessful woman
arkadaşlar bu kimdi yaaa nick değiştiği belli de, anlamadım kim olduğunu bir yardım edin yahu
Hastayım canım midemi zor tutuyorumGünaysssss kızlarrrrr
B Brunello Cicinelli aşkmm aşkmmmm günaydınnn, beni etiket etmişsin, meraklanmışsınhafta sonları eşim evde olduğu için çok giremiyorum fıstıklı katmerim,benim cephede her şey yolunda; azıcık migrenim coştu bu hafta sonu onun haricinde bir şey yok. Sen nasılsın ballı böreğimmm yolunda mı her şey
K Kendinisevenbirii canım poğaça yanak sormak istemiyorum ama, geldi mi kırmızılar ?
D Dilos06 dilomm hasta mısın yavrummm
Geldi patilim malesef@Kendinisevenbirii canım poğaça yanak sormak istemiyorum ama, geldi mi kırmızılar ?
Yahu sen de tanımıyorsan, benim tanımamam normalBen tanımıyorum
Hayır canım nick değişikliği değil çok önceden gelmişti topige o arkadaş ara ara da giriyodu isteYahu sen de tanımıyorsan, benim tanımamam normal
3 kere etiket etmiş beniama o bizi tanıyor topiğe giriyor herkes hakkında görüşünü bildiriyor
Lady Morganas mı aceba
Yok kuzum o değil o olsaydı hamilelik takvimi var yaYahu sen de tanımıyorsan, benim tanımamam normal
3 kere etiket etmiş beniama o bizi tanıyor topiğe giriyor herkes hakkında görüşünü bildiriyor
Lady Morganas mı aceba
Birileri bizi gözetliyorHayır canım nick değişikliği değil çok önceden gelmişti topige o arkadaş ara ara da giriyodu istebelki hep takip ediyor ama yazmıyor da olabilir
Haaa evet doğruYok kuzum o değil o olsaydı hamilelik takvimi var ya
Topigi takip ediyorsa biliyordur kuzum :)
Keşke gizli olsa da biz bize olsak dimiBirileri bizi gözetliyor
Kahve dusuna sokayım seniHaaa evet doğrumantıklı
ben uyunamadım halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?