Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ben yazma yetimi kaybettim mi ne bu ara hep eksik kelime yazıyorum çocuğum için olacakti

İyiki babaanne ismi olsun diyen yok rosum
Ahahah ben seni anladım zaten bende bekarken ilk çocuk erkek olacak adını şunu koycak diyordum eşim de kafasında isim belirlemis hep bekarken ve o da ilk çocuğun erkek olacağını hissediyoruz nitekim ikimizin birlestirdigi güzel bir isim olmuştu

Olmaz mı gorumcemn eşi babam hepsi dalga geçiyor
Kv nin adini koyy düğün dahil bütün masraflar buyuyene kdr benden diyor enişte
Sen kendin koy üçüncü kız olursa dedm bende

Zaten bir kızınız var pek kıymetli olur şimdi ayyyy havasından geçilmez

seni görünce saçma bi şekilde hep aklıma kale center geliyo

iyi olmuş ya çok güzel geçmis inşallah hep böyle olur

Yaaa gerçekten mi ilk başlarda çok tereddüt ettim bir kaç kişi de çok moralimi bozdu
Ama dediğim gbi ismi belli oldu hayatımız değişti o yüzden koyucam

benim üniversitede vardı Hüma diye bi arkadaşım:) çok güzel çok nazik iyi bi kızdı. hani böyle cıvıl cıvıl ama dingin o kızda duydum ilk kez Hüma adını ve bence çok çok güzel bir isim secmissiniz adiyla yaşasın minnak kuzu

günaydın .
haftasonu hiç giremiyorum . ancak gördüm mesajını .
enstitüde memurum .
yardımcı olayım .
öncelikle hangi üniversitede yüksek lisans yapmak istediğine karar vermelisin .
ya da bir kaç üniversiteye de başvurabilirsin . yani kendine yakın bulduğun yerlere.
dönemleri var . güz ve bahar döneminde öğrenci alınıyor .
bahar dönemi her zaman almaz enstitüler ama yine de takip etmelisin .
alım kılavuzunu iyice okuman gerek.
bizim üni. de . sitede alım kılavuzu yayınlanınca bir link oluyor . oraya tıklayıp ön kayıt yapıyorsun .
daha sonra sınava katılıyorsun .
2 sınav yapılıyor . hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama farklı olabilir . tek sınav da olabilir .
daha önce yayınlanmış olan kılavuzu bi oku derim . bahar dönemi öğrenci alım kılavuzunda ne şartlar aranmış .
sonra başarılı olanlar ilan edilir . ve kayıt için enstitüye gidersin . çok kolay aslında. zorluğu yok .
istediğin üni ye girersin inşallah .

Selam kızlar
Kızımın doğum gümü yapıldı
Aileler arası
Mutlu bitti şükür
Pazar da evde uyudum
Yarın da iş
Sizler nasılsın kızlar :)
doğum günüsü kutlu olsun. nice şahaaane yaşları olsun .
Günaydınnnn kızlarrrr sonunda ben geldimm inşallah

ByNkoaLa kırmızıya bürünmüşsün Rossum sana kırmızı çoh yakışıyorr
günaydın . haftasonu çook yorucu geçti benim için . işe geldim .rahatladım şükür .
ev insanı hırpalıyor resmen .
dün acile gittim vallahi. cumartesi pazar halsizlik yorgunluk . kolumu kaldıramadım . mecbur kalktım çocuklara yemek çamaşır , biraz iyi hissedince ev süpürdüm vs ama . iıııhhhhh .
bakalım birazdan sağlık ocağına geçip kan vermeyi düşünüyorum . 4 yıldır kan vermedim . bi eksiklik mi var acap.

geçmiş olsunn abla valla bi baktır kan değerlerin düşmüştür belki o çok yorgunluk yapar halsizlik yapaar

Günaydın
Nasılsınız
Beni soracak iseniz ben hiç iyi degilim
Gece istifra ederek uyandım hic iyi degildim
Eşim hastahaneye götürecekti
Ben gidermiyim hiç
Duşa sok dedim banyo yaptırdı da

Bu seferde üşüme titreme sonra alevlenme
Sabaha kadar başında durdu adamı da ut
uyutmadim

Biraz sızmışım
Ama hala da kötüyüm
Üfffffff

Günaydınnnn kızlarrrr sonunda ben geldimm inşallah

ByNkoaLa kırmızıya bürünmüşsün Rossum sana kırmızı çoh yakışıyorr
Günaydın busummm ayy hoşgeldin sonunda nerelerde kaldın
Teşekkür edermmmm
Yaaaa beğenmenize çok sevndm cidden evet bana da deli dolu ama sakin bir bebek olcakmis gbi geliyor nedense

Diloş geçmiş olsun kuzum bence hastaneye git derim gülüm,hastalık kol geziyor artık çok zor toparlanirsin inan kendi başıma hallediyim desen

Diloş geçmiş olsun kuzum bence hastaneye git derim gülüm,hastalık kol geziyor artık çok zor toparlanirsin inan kendi başıma hallediyim desen
Düzelecek gibi de değilim balım eşim gelsin de doğru hastahaneye canım çok kötü durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…