- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.901
Sen doğruladığına göre tmm bu tespit doğruTövbe bismillah eskort a ne yanascam lezis miyiz biz
Aslında bana sığınması lazım.ama babasına çok doğru babsiyla anlamsız saçma sapan bağı var
Erkekler diyor ya nefes alsın yeter diyeNefes alan her canlıya ne demek kız
sen de mi koç. ben de koç.Tövbe bismillah eskort a ne yanascam lezis miyiz biz
Aslında bana sığınması lazım.ama babasına çok doğru babsiyla anlamsız saçma sapan bağı var
Eski manita miSen doğruladığına göre tmm bu tespit doğru
ama ikizler için gene bir şeyler demişler
Ay bu İkizler daha neler görecekkkkkkEski manita mi
Bende koç B Brunello Cicinelli de koçsen de mi koç. ben de koç.
eskort . eş , eşlik etmek çıkıyor . sözlük anlamı.
ama karşı cins olarak da eskort olur . yani biskolota erkeği de eşlik edebilir , nolcak . eskort olabilirüü. bence tamamdır o zaman .
evlerden ırakAnammmmmmm skandalssssssşokinnggggggg
kızzzzzzz dilommmm kocana kendini kötü hsssettirmee sakın aman diyemmm eskortt falan
Salarlarsa ortalık fena olurAy bu İkizler daha neler görecekkkkkk
nedennn yapıyonuzzz bize bunuuuuuu salınnn şu ikizleriiii yaaa bırahın küçük enişteyiiii
Bence karılar için biscolata erkekleri, erkekler için eskortt
Snn koca ile benim koca tip olarak ta benziyorrrevlerden ırak
Çok mantıklı kaslı kolarda kendimi avuturumBence karılar için biscolata erkekleri, erkekler için eskortt
Kız anam bize neden böyle davranıyorlardııııSalarlarsa ortalık fena olur
Bizi dışardan gizliden izleyenler vardır bdv ye konu aciyorlarmis eskort muhabbeti yapiyorla r diye biz karşıyız diyeeBence karılar için biscolata erkekleri, erkekler için eskortt
kızz yalan diyosun demedimm bi heycanlandım artık fal baktırıcağım biri varWallahaaa kızzzz aşkolsun yalan borcum mu var sana
Baktıklarım öyle der yaniibakıyormuşum Aslında hissettiğimi söylüyorum, bilmem.. tutuyor demek ki
selam da söylesinlerBizi dışardan gizliden izleyenler vardır bdv ye konu aciyorlarmis eskort muhabbeti yapiyorla r diye biz karşıyız diyee
Benim kocadan beklentim yok da benden beklentin çok yüksek olsunSnn koca ile benim koca tip olarak ta benziyorrr
sığındığı limann Eskort ta çıktı
gülimm kapım sana hep açıkkader dostuyuz biz gel yavrumm kollarıma
Sen gel anammmmBenim kocadan beklentim yok da benden beklentin çok yüksek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?