- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.941
acabaaaaUlan gene midem bulanıyor ne geliyorsa bu boğazımdan geliyor başima
Regliye kaç gün varPoncigim bana niye öyle gelmiyor
Neden imzoşum hayrolsunbende şuan böyle hoplayııp zıplıyorum
Yani mide bulantısı belki yapmayabilir tabii ama bilemedim yaaaaa var mı şüphe
Kız bu saydıklarıni ben ne biliyim 1 kilo kıyma vardı işte gerisini gördüm işte gözlerim kör oldu o isotu da soğanı da koyarkenYavrum isot öyle rastgele dökülmez ki ya :/ neye göre bu bardak kadar döktüü :/ yani ölçüsü önemli 9 soğana kaç kilo kıyma koydu falan bunlar hep ince işlerbiraz doğululuğumu konuşturayım dur bozma
K Kendinisevenbirii
Benim regl öncesi camis gibi yediğimi biliyormusunYani mide bulantısı belki yapmayabilir tabii ama bilemedim yaaaaa var mı şüphe
gerçi herkesinde bir olmazzz bende aşırı uyku hali, dolapta durmasın midem de dursun bunu da yiyim hisssi, bacak ağrıları ile gelmişti
Hmmmm hmmmmmKız bu saydıklarıni ben ne biliyim 1 kilo kıyma vardı işte gerisini gördüm işte gözlerim kör oldu o isotu da soğanı da koyarkeneşim,biz sofrayı kurarken beni yatak odasına çağırdı gittim,canım regl bitti mi senin diyo yoo daha yarın bitecek de noldu ki diye sordum, iy o zmn bastiniz soğanı da onun için sordum yoksa yemiycem diyo ajhsjsj gönlünce yiyebilirsin bugün erkekim benim, yarın gece alırım ifadeni dedim bende bakalım bu geceye o koku gitmiş olacak mı sjdhsks
Maşallahhh ben bile yemiyoormm bunuBenim regl öncesi camis gibi yediğimi biliyormusun
Şuanda hem ıspanak yemeği hem elma birlikte yiyorum yani tam olarak ne yediğimi bende bilmiyorumkattim karıştıriyorum
Hamdolsun ablaya dün konuştuk hallettik hafta sonu tartışmalı girince biraz tatsızdım ama iyiyiz yanına gidiyorum şuan tüm ihtişamımla birazda tatlı yaptım yedircem aslanıma
Hmmm hmmmmmHamdolsun ablaya dün konuştuk hallettik hafta sonu tartışmalı girince biraz tatsızdım ama iyiyiz yanına gidiyorum şuan tüm ihtişamımla birazda tatlı yaptım yedircem aslanıma
Kız tövbe de ne lanetlenmesiHmmmm hmmmmm
demekk bugunn maçınız varrrrkaç kaç biterr
Bende yarım saattir kendimiii fantazi giyim sayfalarında buluyorummmgene bir şeyler alıyorumm amaaa ıııı ıhhhhh hiç isteğim yokkkk B Brunello Cicinelli aşna fişne yapamayın lanetliyorm sizi demişti sanırım lanetlendmmm
Benim yediklerimi sen yeseydin 3 gün kendine gelemezdinMaşallahhh ben bile yemiyoormm bunu
Wayy efenim yarasın her bı yerinizeHamdolsun ablaya dün konuştuk hallettik hafta sonu tartışmalı girince biraz tatsızdım ama iyiyiz yanına gidiyorum şuan tüm ihtişamımla birazda tatlı yaptım yedircem aslanıma
Kızım sizin iyi organlar zarar görmüyorKız tövbe de ne lanetlenmesiyada lütfen B Brunello Cicinelli nin şerri beni de bulmasın,bende lanetlenmek istemiyom
Valla maç sonucu sanırım 3-2 yada 4-2 bitebülüğğ futbolcumun performansına bağlı artikgörecüüğk
valla telefonum kırılmıştı geçen hafta bende ogünün akşamı gidip yeni telefon almıştım ama aldığımdan beri sorunlu çıktı ekranı titriyodu değişim taleb etmiştim onaylandı ama faturam ayın 1inde kesilicek diye beklemem gerekiyodu e-faturaya geçildiği için sistem otomatik ayın 1inde kesicek dedi aldığım yer.. beklicem diye sinirim bozuluyodu ama telefonun firmasıyla tiwitter üzerinden konuşunca sağolsunlar bugün kesmişler faturamı yarın öbürgün onay çıkınca gidip sıfırını alıcam telefonumunNeden imzoşum hayrolsun
bende sabit değil net 66Benim yediklerimi sen yeseydin 3 gün kendine gelemezdin
Allah'tan metebolizma iyi çalışıyor
Sabit net kilo 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?