Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bu saydıklarıni ben ne biliyim 1 kilo kıyma vardı işte gerisini gördüm işte gözlerim kör oldu o isotu da soğanı da koyarken eşim,biz sofrayı kurarken beni yatak odasına çağırdı gittim,canım regl bitti mi senin diyoyoo daha yarın bitecek de noldu ki diye sordum, iy o zmn bastiniz soğanı da onun için sordum yoksa yemiycem diyo ajhsjsj gönlünce yiyebilirsin bugün erkekim benim, yarın gece alırım ifadeni dedim bende bakalım bu geceye o koku gitmiş olacak mı sjdhsks

Benim regl öncesi camis gibi yediğimi biliyormusun
Şuanda hem ıspanak yemeği hem elma birlikte yiyorum yani tam olarak ne yediğimi bende bilmiyorumkattim karıştıriyorum

Hmmmm hmmmmm
demekk bugunn maçınız varrrr kaç kaç biterr
Bende yarım saattir kendimiii fantazi giyim sayfalarında buluyorummm gene bir şeyler alıyorumm amaaa ıııı ıhhhhh hiç isteğim yokkkk B Brunello Cicinelli aşna fişne yapamayın lanetliyorm sizi demişti sanırım lanetlendmmm

Hamdolsun ablaya dün konuştuk hallettik hafta sonu tartışmalı girince biraz tatsızdım ama iyiyiz yanına gidiyorum şuan tüm ihtişamımla birazda tatlı yaptım yedircem aslanıma
Hmmm hmmmmm
neler yapıyorsunuz cok merak ediyorummm

Kız tövbe de ne lanetlenmesi yada lütfen B Brunello Cicinelli nin şerri beni de bulmasın,bende lanetlenmek istemiyom

Valla maç sonucu sanırım 3-2 yada 4-2 bitebülüğğ futbolcumun performansına bağlı artik görecüüğk

Hamdolsun ablaya dün konuştuk hallettik hafta sonu tartışmalı girince biraz tatsızdım ama iyiyiz yanına gidiyorum şuan tüm ihtişamımla birazda tatlı yaptım yedircem aslanıma
Wayy efenim yarasın her bı yerinize tatlı yani

Kızım sizin iyi organlar zarar görmüyor
hafta da 4 diyorsun 1 gece de 3-2 ya da 4-2 diyorsunn
gına gelir ayoll bana hele de hafta içiii bir de sabah işe kalkacammmm
oooyhhhhhh yokhhh anammm
hafta da 2-3 , gece de 2 yeter lii

Neden imzoşum hayrolsun
valla telefonum kırılmıştı geçen hafta bende ogünün akşamı gidip yeni telefon almıştım ama aldığımdan beri sorunlu çıktı ekranı titriyodu değişim taleb etmiştim onaylandı ama faturam ayın 1inde kesilicek diye beklemem gerekiyodu e-faturaya geçildiği için sistem otomatik ayın 1inde kesicek dedi aldığım yer.. beklicem diye sinirim bozuluyodu ama telefonun firmasıyla tiwitter üzerinden konuşunca sağolsunlar bugün kesmişler faturamı yarın öbürgün onay çıkınca gidip sıfırını alıcam telefonumun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…