- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.861
Alışveriş de beni sinir ediyorAhaaaa akroşla da gitmiyorniye gi
hemen atıyorumm diloşummmyaaaa çokk tatlisin yiyecem kız seni bak şimdi heee konum at konummm
Aminn aminnn insallah balimm yaaa
Evet doğru karar akroş evde otursunAlışveriş de beni sinir ediyor
Ona ne gerek var buna ne gerek var.
Off bunu alma şunu alma
Sonra ben sinirleniyorum (zaten sinirlenmeye çok musaitim)
Almiyirm.bisey al kendin diyip mağazadan cikiyorm
Tamam git canın ne istiyorsa al diyor almiorm inatlasiyoruz sonra kavga çıkıyor
Offf anam offf gerek yok bnce bu kdr gerilmeye
O yüzden çocuklarla ilgili bı alışveriş oldu mu ya kendim ya annemle gidiom ver parayı hadi eyw
Bncede otursun evde yemek yapsınEvet doğru karar akroş evde otursunne gerek var gerim gerim gerilmeye
Ayyyy tam.kendisiAkroş temsili
Bizde lahmacunu isottan yaparızz ama bizde hiç öyle mide ağrısı felci falan yaşanmıyorAyy dün eltimgil yemeğe geldiani olunca aklıma bişey de gelmedi hemen dedim Antep gızı seni,elinden bir lahmancun yiyek ayıptır söylemesi harcını hazırladık birlikte,kocalara da verdik gönderdik fırına evet güzeldi,güzeldi amaaa isotu basmış içine zalimin kızı sabaha kadar bı midemle karnın ölümüne kapıştı anasını satiyim sabahı sabah ettik eşim de bende
Sabah kaynım aramış bide malzemelerden bayat olan varmiydi biz mahvolduk diyo esime,eşimde dedi ki hanım isaotu basmış içine hepimizi hasladi desene şuna abi siz nasılsınız diye aradın zannettik bizde dediabi şok ajdhsj
Ama bizim mideler hala feci be, bilerek mi yaptı hayın elticim nedir
onlar da beter olmuş . senin de organlar kapışmış sabaha kadar . nasıl bi şeydiyse artık . acıdan olmaz diye düşünüyorum . ama bilemedim . olabilir belki.Ayy dün eltimgil yemeğe geldiani olunca aklıma bişey de gelmedi hemen dedim Antep gızı seni,elinden bir lahmancun yiyek ayıptır söylemesi harcını hazırladık birlikte,kocalara da verdik gönderdik fırına evet güzeldi,güzeldi amaaa isotu basmış içine zalimin kızı sabaha kadar bı midemle karnın ölümüne kapıştı anasını satiyim sabahı sabah ettik eşim de bende
Sabah kaynım aramış bide malzemelerden bayat olan varmiydi biz mahvolduk diyo esime,eşimde dedi ki hanım isaotu basmış içine hepimizi hasladi desene şuna abi siz nasılsınız diye aradın zannettik bizde dediabi şok ajdhsj
Ama bizim mideler hala feci be, bilerek mi yaptı hayın elticim nedir
Bende öyle düşünüyorum isot bozmaz, yani hakiki isot ise bozmaz.onlar da beter olmuş . senin de organlar kapışmış sabaha kadar . nasıl bi şeydiyse artık . acıdan olmaz diye düşünüyorum . ama bilemedim . olabilir belki.
hiç acı yemeyen biriysen etkilemiştir seni. ama acı yerim diyorsan hayın elti başka bi iş etti herhal .
Yemeği yedin geldin karnınız da doydu
Evet yemeği çok kaçırdım geğiriiyommmmmYemeği yedin geldin karnınız da doydu
Gel bir de tirip at
Noldu heeee nolduuuderdin ne senin dostum heyyy
seninn hislerine kurbannn leennn nasılda anladın
6. hissim çok şukuludurseninn hislerine kurbannn leennn nasılda anladın
Büşra tuturdu sexsi kadın istiyorum da istiyorum geçen yaptım herald efazla sexsi oldu kiloduna kadar görünüyordu şimdi de yine tutturdu kadın istiyorumnörüyonuz bacılar . nassığııızz.
Diloş yine değişmiş resmin . bu kez beğendim . öncekiler çooohhkk fenaydı yaaa.
benimde öylee arada tutuyo yanlız benimki6. hissim çok şukuludur
Benimki de tutar, çok ta güzel fal bakarımmbenimde öylee arada tutuyo yanlız benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?