- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #76.961
Evet gorumcemlerde sultan papagani var baba kus da anne kus naparsa yapiyor evlatlarn basinda bekliyor filan hatta esime demistim bak bu kus senden iyi diyedün akşam muhabbet kuş videosunu izliyordum bu yaziyi görünce yazayim dedim
yavrudan tam 33 gün boyunca gelişimini izledim gözleri açilmamiş tüyleri yavaş çıkıyor.
çok tatlılar yaw bide gece anne baba kuş yavrularini yemek yediriyor üşümesin diye kanatlarini açiyor.. bizden hiç farkı yok. hayvanciklar başından ayrılmyor bebeklerini :)
Kız işimizin adı ney varsa yoksa seviş ajdhaknsKızım sizin iyi organlar zarar görmüyor
hafta da 4 diyorsun 1 gece de 3-2 ya da 4-2 diyorsunn
gına gelir ayoll banahele de hafta içiii bir de sabah işe kalkacammmm
oooyhhhhhh yokhhh anammm
hafta da 2-3 , gece de 2 yeter lii
İşte sizin öyle bir durumunuz vaarKız işimizin adı ney varsa yoksa seviş ajdhaknsbenim esimin de durum vardiyalı olunca genelde çoğu zmn evde geçiyor haliyle yorulmuyor hiç erken uyanma derdi de yok,e çocukta yok evde yarı çıplak gezen hatun da elinin altinda
ByNkoaLa da bilir
İş olmasa diyorsun yanii hınzırK Kendinisevenbirii zamanın da 7 yi görmüş kadınım amayokhh anammmm bana göre değillll işe hep geç kalıyordum
Bırak kız en iyisiİşte sizin öyle bir durumunuz vaar
bizim ikimizde zabahnaaa 7 sinde kalkıyoruzbırakacam işi gücüüü anasını satayımm
Yani olmasaaaaİş olmasa diyorsun yanii hınzır
Tabi yorulursun patilim ya bide pipili doğsun daha zor olur belki,yani demem o ki şu isteksizligini bir kenara bırakıp fantezi dünyanı da genişletip evde kocacugunu soking etsen diyorumYani olmasaaaaolabilirrr kadın calısınca olmuyor yavrukuşumm yaaa .. ya da bana göre olmuyor bilmiyormm ama yoruluyor insan inan, zor oluyor
yavrum bebek 66bende sabit değil net 66ne olmuşşşş
havamı atıyonnnn
Gene çok güzel şeyler aldımmm sana özelden atıyorummmTabi yorulursun patilim ya bide pipili doğsun daha zor olur belki,yani demem o ki şu isteksizligini bir kenara bırakıp fantezi dünyanı da genişletip evde kocacugunu soking etsen diyorum
aslında ben 50 kiloyummm migiicimmmyavrum bebek 66verirsin doğumdan sonra ama dikkat et:) sağlıkça gelsin pipicik:)
Kaliteli sex tercihimdirK Kendinisevenbirii zamanın da 7 yi görmüş kadınım amayokhh anammmm bana göre değillll işe hep geç kalıyordum
ben hiç kilo almadan doğuma gitmişim.:)aslında ben 50 kiloyummm migiicimmm
benim oğluşumun pipisii bana +16 olarak yansıyor
İnsan mısın acaba migicimben hiç kilo almadan doğuma gitmişim.:)
gerçekten...:)İnsan mısın acaba migicim
Aha vallaha böyleyim
Sağol canımmehlikam hayırlı olsun güle güle bebeciğini:)
benim kız sakin uslu bebekti.
ikincisi de tam tersi çikar diyolar..
korku başladi anaaam...
ve hiç düşünemiyorum Eşim de istemiyorben bi tane doğurayım diyorum 3 yaş tam ideal bence.. arasi. istemiyo beyefendi.. 5 yaşmış pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?