Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet gorumcemlerde sultan papagani var baba kus da anne kus naparsa yapiyor evlatlarn basinda bekliyor filan hatta esime demistim bak bu kus senden iyi diye

Kız işimizin adı ney varsa yoksa seviş ajdhakns benim esimin de durum vardiyalı olunca genelde çoğu zmn evde geçiyor haliyle yorulmuyor hiç erken uyanma derdi de yok,e çocukta yok evde yarı çıplak gezen hatun da elinin altinda
ByNkoaLa da bilir

İşte sizin öyle bir durumunuz vaar
bizim ikimizde zabahnaaa 7 sinde kalkıyoruz bırakacam işi gücüüü anasını satayımm

Yani olmasaaaa olabilirrr kadın calısınca olmuyor yavrukuşumm yaaa .. ya da bana göre olmuyor bilmiyormm ama yoruluyor insan inan, zor oluyor
Tabi yorulursun patilim ya bide pipili doğsun daha zor olur belki,yani demem o ki şu isteksizligini bir kenara bırakıp fantezi dünyanı da genişletip evde kocacugunu soking etsen diyorum

Tabi yorulursun patilim ya bide pipili doğsun daha zor olur belki,yani demem o ki şu isteksizligini bir kenara bırakıp fantezi dünyanı da genişletip evde kocacugunu soking etsen diyorum
Gene çok güzel şeyler aldımmm sana özelden atıyorummm
Alıyorumm amaa şu hevesim de bi gelseee

İnsan mısın acaba migicim
gerçekten...:)
83 le hamile kaldim..
kusma nedeniyle 80 düştüm..
bebek 3 kilo doğdu..
ben doğumdan sonra da 80 e düştüm..:)
çok dikkat ettim 3 kilo aldim oda bebegimin kilosu:)
çünkü igne oldum ..hamurişi pilav tatlı tuz yasakti.
şimdi 85 im.
ama emzirme döneminde 95 kilo olmuşum

Sağol canım
3-3,5 yaş çok ideal, benim kızla oğlanın arası 3 yaş 4 ay ve çok güzel oynuyor ikisi,
Bana kalsa bu bebeği de oğlundan 3-3,5 sene sonra yapardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…