- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #77.001
Afiyet olsun kuzumm bende eve yeni gidiyorum ç karnımı doyurup 9 da yürüyüşe çıkcamNeyse gidem de kayganama kayfe içen
Bitmedi kuzum ya hoca aksilik çıkardı bir sürü halledemedik tekrar gideceğizben de iyiyim kuzum. işten çıktım eve geçiyorum:) senin bitmiştir artık deneyler falan:)
Hahah yaa sevdiceklerimizin performanslarina zeval vermesin rabbim kizHahahahahha hatun sen bendensin skorlar gecede 3 4. Yada 2 3 lerenişte benimkiyle aynı benimki haftada 4 5 gün her seferinde minimum 2 kere yapsa bıkmıyor keza bende bıkmıyorum
AmiiinnHahah yaa performanslarina zeval vermesin rabbim kiz
Kız bugun kandil değilKandılınız mübarek olsun gızlar :)
Bu Mübarek kandilde sevişmek yasak
Bugün kandil miKandılınız mübarek olsun gızlar :)
Yok dilom değil kesin bilgi
İşyerinde simit dagittilar yahu kandıl diyeYok dilom değil kesin bilgi
Yani balım yanlışlık var neden bugün diye biliniyor anlamis değilim hayır bugünü başka nedenlerden dolayımı zannediyorlar fanfini fon fon yok diye mi olmasın diyemi kafamda deli sorularYok dilom değil kesin bilgi
Perşembe günü yine dağıtılırİşyerinde simit dagittilar yahu kandıl diye
Kandilde nikahli esinlr yasayacagn sey niye yasak olsun da onu yaomayip daha farkli seylerle zamani degerlendirebilirsek dha karli tabiki..Kandılınız mübarek olsun gızlar :)
Baksana miginin işyerinde de simit dagitmislar tek ben dglm öyle sanan ,Yani balım yanlışlık var neden bugün diye biliniyor anlamis değilim hayır bugünü başka nedenlerden dolayımı zannediyorlar fanfini fon fon yok diye mi olmasın diyemi kafamda deli sorular
Ben telefona takildim sen.napiyorsunSelamm gecedennnn nabersinizzz napiyonuzzz sessiz buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?