Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyilik canım nolsun uzaktan yarışmanızı izledim :)
Puhaha kendi çapımızda eğleniyoruz işte bütün deliler bir araya toplandık
Neden uzaktan izledin yakından izlemedin?
Bir de önceki nickin neydi balım

B Brunello Cicinelli benim akrostiş şiirim hani ki
Kuzum ben seni gruptan daha ilan edicem. Gösterişsiz yapar mıyım ben öyle ödülü
Bugün topik çok alevli, yarın ilan edicem arada kaynamasın. Sonra da şiiri paylaşırım. Sen kendini seksü Cici'nin kollarına bırak

Vuuuuuv

Puhaha kendi çapımızda eğleniyoruz işte bütün deliler bir araya toplandık
Neden uzaktan izledin yakından izlemedin?
Bir de önceki nickin neydi balım
Paloma canım 2. Sayfalarda fln konuşmuştuk. Yakına gelsem resim eklemem gerekirdi tanıdık çok var bu sitede benim. Biliyorlar burdayım ama rumuzumu saklıyorum hatta biri en yakın arkadaşım :)

Ben uydum.ki
Komik muhteşem yaptım hep çok akilliyimdir hahahahahahha
Güzel yavrum benim sana da yüs puan
Sana efoya şamdana hizurana yüs puan, diğerlerine sıfır sıfır sıfır. Yıldızlı sıfır

Paloma canım 2. Sayfalarda fln konuşmuştuk. Yakına gelsem resim eklemem gerekirdi tanıdık çok var bu sitede benim. Biliyorlar burdayım ama rumuzumu saklıyorum hatta biri en yakın arkadaşım :)
Anaaaaaaaaaaaaaa kız Paloma sen nerelerdesin yaaaaaa
Ben sana ne çok kırıldım üzüldüm hep gelmiyorsun artık diye.
Umutsuzluğa düşüp etiket bile yapmamaya başladım artık
Defne kim diyorum bizim Paloma çıktı
Nerelerdesin

Kıyamam kız buralardayim okulların açılmasını bekliyorum 4 gözle napayım. 1 hafta kadar girmedim sonra unutmuştur diye yazmadım :) ama takip ettim

Kıyamam kız buralardayim okulların açılmasını bekliyorum 4 gözle napayım. 1 hafta kadar girmedim sonra unutmuştur diye yazmadım :) ama takip ettim
Ben herhangi bir kertenkelemi unutur muyum ya.
PalomA_SolitariA bak eski nickin tam teçhizat aklımda bile
İnsan uzaktan takip eder mi o kadar alevli şortları kıçımıza çekip margarettalarımızı birlikte yudumlamadık mı. Bir hukukumuz var bizim.
Bu topiği alev alev hale getirirken, seksü hale getirirken sende buradaydın bu ateşli ortamda senin de bir tuğlan var.
Artık uzaktan izlemezsin umarım kalbim kırık

teşekkür ederim ortmenim en çalışkan en birinci öğrenci olcam bütün yüs puyanlari ben alicam binicem karneye vurucam kırbacı
Aferin çocum. Bana senin gibi 15 öğrenci versinler ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarırım

Yok canım gelirim artık burdayım bizim müdür ve ekibinden de arkadaşlar burdaymış sevindim :) senide bize bekleriz :)

Hoşbulduk canım. İyi ki gelmişim.
Oyy kurban olam. İyi ki geldin tabi
Tanıştık mı biz ya
Tanışmadık sanırım.
Tanıştıysak da hatırlamıyorum af eyle B12 eksikliğim var
Ben Cici. Anne kertenkele. sizler de benim yavru kertenkelelerimsiniz
Yaş 26. 4 senelik evliyim totalde 0 çocuk,1 Kedi, 5 buçuk bitkim var. Öğretmenim. Öyle işte. Sen?

Yok canım gelirim artık burdayım bizim müdür ve ekibinden de arkadaşlar burdaymış sevindim :) senide bize bekleriz :)
Yok gelmez o bizim sayfaya, en son baktı ışık hızında kaçtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…