- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.681
Hoşgeldin sende yeni kertrnkelerHoşbulduk canım. İyi ki gelmişim.
Ben geçen geldimdim de sonra kaçtım, Efoo duymasın çok kızıyor bana kaçtım diye ama siz bana ödev vercektiniz bir de çorap çekmecem düzgün olsun istemiyemYok canım gelirim artık burdayım bizim müdür ve ekibinden de arkadaşlar burdaymış sevindim :) senide bize bekleriz :)
Biz geliriz ona yumoş kokularımızla napalımYok gelmez o bizim sayfaya, en son baktı ışık hızında kaçtı
Hoşbulduk canım. İyi ki gelmişim.
Gelir gelir kaçarım arada ben, mahallenin delisi geldi deyip çay ikram edersiniz çayı içer yine kaçarım benBiz geliriz ona yumoş kokularımızla napalım
Kız ben cevap verdim çocuklarımın resmini attım sen beni ara da kaynattınD e f n e ne var ne yok çiçeğim
Bu arada yeni üyemizElifcig93 e de hoşgeldin demeyi unutmayayım
poncikvegece kayboldun kız arada konuşuyorduk ne ara gittin
Tamam sana ödev falan yok kuzum çay ikram edicem aen gel yeterki :)Gelir gelir kaçarım arada ben, mahallenin delisi geldi deyip çay ikram edersiniz çayı içer yine kaçarım ben
Yaaa ben onu hiç izlemedim biliyor musun çok utanıyorum kendimden nasıl izlemedim.Eva Longaria deyince umutsuz ev kadınları geldi aklıma, hey gidi ne izlerdim be. Cnbc de olurdu
DemaaaaaaaKız ben cevap verdim çocuklarımın resmini attım sen beni ara da kaynattın
Puhajahahahahahaha öyle gelip sonra Şener Şen gibi dönüyorum doğru tespit
Oyy kurban olam. İyi ki geldin tabi
Tanıştık mı biz ya
Tanışmadık sanırım.
Tanıştıysak da hatırlamıyorum af eyle B12 eksikliğim var
Ben Cici. Anne kertenkele. sizler de benim yavru kertenkelelerimsiniz
Yaş 26. 4 senelik evliyim totalde 0 çocuk,1 Kedi, 5 buçuk bitkim var. Öğretmenim. Öyle işte. Sen?
Oh vallahi iyi ki geldin mühendis hanımMerhaba Cici,
Ben elif , yaş 29, 1 yıllık bir ilişkim var, (E hayırlısı artık modunda...) , mühendisim ve burdayım,İyi ki geldim.
Yok olmaz o, onun Türk versiyonunu çekmişlerdi, onu da izledim benYaaa ben onu hiç izlemedim biliyor musun çok utanıyorum kendimden nasıl izlemedim.
Ufak tefek cinayetler izledim ama onun yerine
Ha evet o zaman ben kız yurdunda kalıyordum üniversitede. Gece oynayan bölümlerine bakmışlığım var. Fena değildi.Yok olmaz o, onun Türk versiyonunu çekmişlerdi, onu da izledim ben
ama ben seni yerim ki
Ben çok geç gelmişim. Neyse kısmetEvet saat 18:08 de başlattığım oyunu 20:34'de resmi olarak bitirmiş bulunmaktayım.
Öncelikle milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak birkaç kelam edicem.:
Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Ulan tek isteğim oyun oynamaktı be kitapsızlar. 18:08'den önce mutlu biriydim. Pespembe bir hayatım vardı. 2 oyun oynayalım neşelenelim dedim beni sinir hastası ettiniz. 5 yıllık öğretmenim sınıfta bu kadar çileden çıkmadım. Hiçbirinizi tebrik etmiyorum oturun 0.
Şimdi gelelim ikinci aşamaya
Banu Alkan ve Kim Kardashian dışında kime benzettiyseniz kendime benzetmem tuhaf oldu acık, kimi deseniz benziyormuşum gibi geldi
Gerçek ben 1.70 boy ve sarı saçlara sahibim. Gözlerim mavi değil ela. Bebekken dönmüş acı bir anımdırKilom 50 ile 54 arasında aşırı oynak şekilde gidip geliyor ama hiç 55i görmedim. Türbanlı değilim.
En çok benzetildiğim ünlü Müge Boz. Çevremden çok fazlaca duyuyorum. İnternetten bakmaya üşenenlere, Müge Boz bakınız şudur:
Eki Görüntüle 2300492
@RosSsS umun beni benzettiği kızda şu alttaki, kendisi beni gördüğü için yorumunu ciddiye alıyorum o nedenle paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2300493
Ama bu kadar güzel olduğumu düşünmüyorum o beni aşkından öyle görüyor olmalı
Karakter olarak da Demet Evgar çok iyi benzetmeydi özellikle 1 kadın 1 erkekteki halinde bende kendimi bulurum
Evet şimdi sıra sizlerde. Herkes kendi tipini tarif etsin bağalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
Oh vallahi iyi ki geldin mühendis hanım
Seni de topiğin 3.bekarı ilan ediyorum.
fenomen HayatSevinceGuzel ve senin başını artık bağlamanın vakti geldi.
Minik kalp0753 evli miydi ya hatırlayamadım neyse
Düğün yok mu ufukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?