Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım gelirim artık burdayım bizim müdür ve ekibinden de arkadaşlar burdaymış sevindim :) senide bize bekleriz :)
Ben geçen geldimdim de sonra kaçtım, Efoo duymasın çok kızıyor bana kaçtım diye ama siz bana ödev vercektiniz bir de çorap çekmecem düzgün olsun istemiyem

Eva Longaria deyince umutsuz ev kadınları geldi aklıma, hey gidi ne izlerdim be. Cnbc de olurdu
Yaaa ben onu hiç izlemedim biliyor musun çok utanıyorum kendimden nasıl izlemedim.
Ufak tefek cinayetler izledim ama onun yerine

Kız ben cevap verdim çocuklarımın resmini attım sen beni ara da kaynattın
Demaaaaaaa
Ayy kaynamış arada nolamazzzz. Sayfa kaçtaydı hatırlıyor musun, bildirimlerine falan baksan bulur musun

Merhaba Cici,
Ben elif , yaş 29, 1 yıllık bir ilişkim var, (E hayırlısı artık modunda...) , mühendisim ve burdayım,İyi ki geldim.

Merhaba Cici,
Ben elif , yaş 29, 1 yıllık bir ilişkim var, (E hayırlısı artık modunda...) , mühendisim ve burdayım,İyi ki geldim.
Oh vallahi iyi ki geldin mühendis hanım
Seni de topiğin 3.bekarı ilan ediyorum.
fenomen HayatSevinceGuzel ve senin başını artık bağlamanın vakti geldi.
Minik kalp0753 evli miydi ya hatırlayamadım neyse
Düğün yok mu ufukta

Yaaa ben onu hiç izlemedim biliyor musun çok utanıyorum kendimden nasıl izlemedim.
Ufak tefek cinayetler izledim ama onun yerine
Yok olmaz o, onun Türk versiyonunu çekmişlerdi, onu da izledim ben

Yok olmaz o, onun Türk versiyonunu çekmişlerdi, onu da izledim ben
Ha evet o zaman ben kız yurdunda kalıyordum üniversitede. Gece oynayan bölümlerine bakmışlığım var. Fena değildi.
Ufak tefeki çok sevmiştim ama hey gidi

Limonsuzzcay Limonsuzzcay sen zaten biliyorsun ki benim için Miranda Kerr'sin
ama ben seni yerim ki Ben çok geç gelmişim. Neyse kısmet

Hoşgeldiiiinnn Elifcig93 :))

Vallahii yok ciciim bu sene atandım atandım atanamazsam yeter gariii en münasibinden birini gözüme kestirip evlencemm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…