- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.701
Bende onu izlemedim, tekrar koyarlarsa bakayımHa evet o zaman ben kız yurdunda kalıyordum üniversitede. Gece oynayan bölümlerine bakmışlığım var. Fena değildi.
Ufak tefeki çok sevmiştim ama hey gidi
HoşgeldiiiinnnElifcig93 :))
Vallahii yok ciciim bu sene atandım atandım atanamazsam yeter gariii en münasibinden birini gözüme kestirip evlencemm
Nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde burda buldum kendimi. Topiğin başlığına koptumİyi geceler
Hoşbuldumhoşgeldin :) :) taze kan
Amaniii kıyamamBen artık uyuyayım. 6 saat sonraa cebren ve hile ile uyandırılıcam çünkü
Hehe ben de evlenenlerden sonra atananlardanimkendimi senin gözüne sokmak istiyorum. evlendikten sonra atandim :)
hayatini erteleme kuzu
anlat bakalım eliftenkeleneler yaparsın kimsin necisn
kendimi senin gözüne sokmak istiyorum. evlendikten sonra atandim :)
hayatini erteleme kuzu
Yavrum sana geç yok sen iste bidaha oynayak be kuzumama ben seni yerim ki☺
Ben çok geç gelmişim. Neyse kısmet
Haha teşekkür ederiz. Sende yavru kertenkelele olmak istiyorsan gel aramıza katılNasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde burda buldum kendimi. Topiğin başlığına koptumİyi geceler
CanımsınYavrum sana geç yok sen iste bidaha oynayak be kuzum
Nasılsın bakaım
Bdvdeki yorumlarına güldüğüm, enerji aldığım, sempatik bulduğum kim varsa burda yaHaha teşekkür ederiz. Sende yavru kertenkelele olmak istiyorsan gel aramıza katıl
Hoşbuldum
Hehe ben de evlenenlerden sonra atananlardanim
Merhaba Canım,
Endüstri mühendisiyim, zor da olsa çalışıyorum. Hala mühendisliği bir kadın için zor hale getirebilecek tipler var çünkü.
Sonuçta idare ediyoz işte..
doğru canım samdanım ben şakasına takılıyorum böyle de arkama dönüp bakınca da ne ertelemişiim bee diyorum bazenn :)
Gül yüzlü Miranda Kerr'e üzgüntülü surat yakışmıyor. Neşene hasretCanımsın❤
Biraz daha iyiyim canım. Zaten bunaldıkça buraya giriyorum bana iyi geliyorsunuz.
Canımsın❤
Biraz daha iyiyim canım. Zaten bunaldıkça buraya giriyorum bana iyi geliyorsunuz.
Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.Merhaba Canım,
Endüstri mühendisiyim, zor da olsa çalışıyorum. Hala mühendisliği bir kadın için zor hale getirebilecek tipler var çünkü.
Sonuçta idare ediyoz işte..
Ayy demaaaBdvdeki yorumlarına güldüğüm, enerji aldığım, sempatik bulduğum kim varsa burda yaSanırsın şampiyonlar ligi Şuan mememe yapışık, minik bir varlıkla çebelleşiyorum. Fırsat burdukça gelirim, en azından kopmaya
şimdi cici der ama ben de deyim seni taniyabilir miyiz :)
pihuuukaderdasim yaaa
oooo bence çok güzel bi bölüm endüstri mühendisliği valla ben hayranım
o tipler bi bitmedi maalesef kuzu. yakinda fare ilaci atcam hepsinim yemeğine
nasip ya herşey :) demekki vakti gelmemis hayırlısıyla olacak hepsi inşallah canım :)
Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?