Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha evet o zaman ben kız yurdunda kalıyordum üniversitede. Gece oynayan bölümlerine bakmışlığım var. Fena değildi.
Ufak tefeki çok sevmiştim ama hey gidi
Bende onu izlemedim, tekrar koyarlarsa bakayım

anlat bakalım eliftenkele neler yaparsın kimsin necisn

Merhaba Canım,
Endüstri mühendisiyim, zor da olsa çalışıyorum. Hala mühendisliği bir kadın için zor hale getirebilecek tipler var çünkü .
Sonuçta idare ediyoz işte..

Nasıl oldu bilmiyorum ama bir şekilde burda buldum kendimi. Topiğin başlığına koptum İyi geceler
Haha teşekkür ederiz. Sende yavru kertenkelele olmak istiyorsan gel aramıza katıl

Haha teşekkür ederiz. Sende yavru kertenkelele olmak istiyorsan gel aramıza katıl
Bdvdeki yorumlarına güldüğüm, enerji aldığım, sempatik bulduğum kim varsa burda ya Sanırsın şampiyonlar ligi Şuan mememe yapışık, minik bir varlıkla çebelleşiyorum. Fırsat burdukça gelirim, en azından kopmaya

şimdi cici der ama ben de deyim seni taniyabilir miyiz :)

Hehe ben de evlenenlerden sonra atananlardanim

pihuuu kaderdasim yaaa

Merhaba Canım,
Endüstri mühendisiyim, zor da olsa çalışıyorum. Hala mühendisliği bir kadın için zor hale getirebilecek tipler var çünkü .

oooo bence çok güzel bi bölüm endüstri mühendisliği valla ben hayranım

o tipler bi bitmedi maalesef kuzu. yakinda fare ilaci atcam hepsinim yemeğine

doğru canım samdanım ben şakasına takılıyorum böyle de arkama dönüp bakınca da ne ertelemişiim bee diyorum bazenn :)

nasip ya herşey :) demekki vakti gelmemis hayırlısıyla olacak hepsi inşallah canım :)

Canımsın❤
Biraz daha iyiyim canım. Zaten bunaldıkça buraya giriyorum bana iyi geliyorsunuz.
Gül yüzlü Miranda Kerr'e üzgüntülü surat yakışmıyor. Neşene hasret
Nasıl geçiyor günlerin, evinde misin

Merhaba Canım,
Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.

Ayy demaaa
Bende senden elektrik aldım açıkçası
Bdv de takılıyorsan Kajmery34 de buralarda onu da bilirsin ama kendisi banlı. Çok uzun süre yedi müebbet gibi birşey
Müsait zamanında gel ayrıntılı tanışalım.

evet evet canım samdanıımm amin inşallahh :)

Benim de konum vardı 2 yıl bir kıymet bilmeze çok ağladım.. Sonra da başka şeyler oldu derken derkenn yenii toparlıyorum kendimiii. Bulayıım bii yakışıklıı konçitaa bi de güzell kalplisindenn size duyurcam

Sorma be Elifim. Benim de arkadaşlar var mühendis. Yarısı işsiz, yarısı işte mücadele veriyor. Bir tanesinin özgüveni fena kırılmış durumda. İnsanlar tam bir öküz.

28 yaşında sacma sapan bi üniversitede kamu okuyup kaymakam olacağına inanan kuzenimin ozguveninden Allah nasip etsin hepimize cici

bide böyle hayalaleminden reele gelemeyenler var...

Allah yardımcısı olsun arkadaşlarının

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…