- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.761
yee yeee ciciim afiiyet olsuuun
Teşekkür ederim ballarımAfiyet bal şeker olsun
tutturamamışsın alakam yokEki Görüntüle 2300419
Kertenkelelerim men geldim. Nasılsınız iyi misiniz, beni soracak olursanız ben kocamı gece nöbetine yolladım an itibariyle yalnızları oynuyorum
Bugün dertlere, libidolara ara verip değişik birşey yapalım. Ben yokken o kadar çok boy pos tip beden kalça malça konuşmuşsunız ki günün teması sıfatlarımız olsun o zaman
Hangi Üyeyi kime benzetiyorsunuz, aklınızdaki imajı nedir oyunu oynayalım bakalım nasıl olacak. Ben başlatacağım. Yaptığım etiket sırasından yararlanabilirsiniz. Ya da herkesi değil sadece aklınızda profil oluşturan kişileri de söyleyebilirsiniz ama etiket kullanalım ki haber gitsin herkeşe bakaım kim kimin aklında nasıl bir tip ay heyecanlandım
@RosSsS yavrum zaten gerçeğini de bildiğim için seni direkt Jennifer Lopez'e benzetip geçiyorum
@Kendinisevenbirii Nesrin Cevadzade tabiki ama türbanlısı
@hizuran ya seni kendi edebiyat öğretmeni arkadaşıma benzetiyorum hayalimde ama kızı da paylaşamıcağıma göre tasvir edeyim. 1.73 boyunda açık kumral, beyaz tenli, makyajsız, türbanlı aşırı sıcak kanlı. Bir de benim için Giresunlu'sun
Youlost16 Duygu Yetiş'in türbanlı hali.
@Psikolojik Deliii Kylie Minouge türbanlı hali. Soyadını yanlış yazdım muhtemelen ama neyse
@Blue_Perii seni yemekteyiz programına katılmış yarışmacılardan biri olan Müge Yaşarlar olarak hayal ediyorum.
@Limonsuzzcay sen zaten biliyorsun ki benim için Miranda Kerr'sin
@Elhan seni profil resmindeki asil kadın olarak hayal ediyorum inşallah da O'sundur ♥
@Bonus Özlem Tekin
@minik kalp0753 Kelly Clarkson
@Efoo Gülben Ergen
@ChocolateCookie Beren Saat tabiki ister istemez
@samdan Özge özpirinçci
@fenomen Hayal Kaya
@HayatSevinceGuzeell Hillary Duff
@Caterpie Salma Hayek
@Siyah_incim Penelope Cruz
@chamallows Bensu Soral
@imzaben daha önceden muhtemelen söylemiştim ki Dilan Çıtak.
@Elifcig93 ve @Fstkmmhee topiğe yeni geldiğiniz için sizi hayal edemedim
ÇOK ÖNEMLİ NOT=
Herkes benzettiklerini paylaşsın ama kimse kendi tipini söylemesin. Tiplerimizi anlatalım diye gece etiketi yapıcam.
Benzetmelerden kendinizi bulup yazan kişi ucundan kıyısından tutturmuşsa "muhteşem", tutturamamışsa "komik" ifadesine basalım.
zeyna mı ben şokkk
benzemiyorum maalesef çünkü benim benzediğim daha doğrusu bana benzeyen bi ünlü yokYoulost16 Birce Akalay
zeyna iki olduBen tahmin işinde çok iyi değilim ama bakalım.
B Brunello Cicinelli seni Scarlett Johansson diye düşündüm. Bayılıyorum o kadına. Umarım yanlış yazmadım
@RosSsS seni de charlise theron
@imzaben Mumya filminde oynayan kadın. Rachel weisz mis adı.
Ya aklımdan geçen bütün benzetmeleri yazmışsınız
Youlost16 Zeyna diyecektim
@Kendinisevenbirii Tuba Büyüküstün
@malii Drewbarrymore
@Dilos06 katy perry
@samdan Candan Erçetin neden öyle geldi aklıma anlamadım
@Limonsuzcay Anne Hathaway
Şimdilik bu kadar
Nur fettahoğlu mu kız ben o kadar yaşlı mıyım tamam kadın güzel de yaşlı yaniB Brunello Cicinelli -rosie huntington
Youlost16 - nur Fettahoğlu
@Efoo - arzum.onan
@Bonus - sezen aksu
@hizuran - Alice eve
@samdan - Şebnem ferah
@Kendinisevenbirii - berrak tuzunatac
@balbocuu - hazal kaya
@blue_peri - hande soral
Deniz Çakır mı yok canım alakam yok@Kendinisevenbirii =Fahri Evcen.
@RosSsS =Burcu Esmersoy
@Bonus =Rihanna
B Brunello Cicinelli =kim Kardashian
@samdan =özgü Namal
@ChocolateCookie =FatmagülYoulost16 =deniz çakır
@imzaben =Sibel Can
@Efoo =Angelina Jolie
Ahahahha geldim bile
tam ensenizdeyim nefesimi hissedin
gelirim geldim de
hayır araya mola verdim Eşimi hallettim geldim
ahahahhaha boşuna yeme gözümün Çapağını çünkü san akırgınım beni üzdün su minik çakalı üzdünYoulost16 saatini kurmuş geliyorsun avına git gide yaklaşıyorsun hepimiz farkındayız ve korkuyoruz lütfen tek tek tek tek tek kelime yollama gözünün çapağını yiyim be lütfen. Allahım lütfen yüreğine merhamet ver öyle yapmasın amin
Ye tabisiiideeeYoulost16 senin o kadar sayfayı tek tek beğenen parmaklarını yerim ya. Allahım.
Tamam gönder tek tek gönder kelimeleri sana değer, sana herşey serbestAma son 10 msj kala falan mümkünse
Kutsişim 18.00 de oyun başladı 20.34 de bitti. Neredeydin ula. 2 saat gelin diye oyunu uzattım. Nerelerdesin senUlan minik kertenkeleler ben yokken neden yaparsız bunları bilmemkimseyi göremedim ya bu ana çakal zebraya yapılır mı
tutturamamışsın alakam yoksana küsüm hep ben yokken oyun kur sen
zeyna mı ben şokkkBuda gol değil ama savaşçı ruhu olabilir
benzemiyorum maalesef çünkü benim benzediğim daha doğrusu bana benzeyen bi ünlü yok
zeyna iki oldubelki birazcık bu kadına benziyo olabilirim ama benim benzediğim bi ünlü yok
Nur fettahoğlu mu kız ben o kadar yaşlı mıyım tamam kadın güzel de yaşlı yani
Deniz Çakır mı yok canım alakam yok
Ahahahha geldim bile
tam ensenizdeyim nefesimi hissedin
gelirim geldim de
hayır araya mola verdim Eşimi hallettim geldim
ahahahhaha boşuna yeme gözümün Çapağını çünkü san akırgınım beni üzdün su minik çakalı üzdünsen oyun kur ben kimseyi göremedim yani ben gelmeden oyun başlamamalıydı
Ye tabisiiideee ♥♥♥
Hayır herkesin inadına bugun tamamlayacm bu rakamı ahahhha
Ben evde duvar siliyodum sonra çsrsıya gittim akşam da eşimin amcasıgil geldi gelemedim ama sende beni beklemedinKutsişim 18.00 de oyun başladı 20.34 de bitti. Neredeydin ula. 2 saat gelin diye oyunu uzattım. Nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?