Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan minik kertenkeleler ben yokken neden yaparsız bunları bilmem kimseyi göremedim ya bu ana çakal zebraya yapılır mı

tutturamamışsın alakam yok sana küsüm hep ben yokken oyun kur sen
@RosSsS ukulele çalan bi kız var ya hah aslı bekiroğlu muydu her kimse işte o.

@Dilos06 Adele

Youlost16 Zeyna

Beren saaate benzetilen arkadaşın etiketi çok zor ben onu bihter ziyagile benzettim
zeyna mı ben şokkk Buda gol değil ama savaşçı ruhu olabilir
benzemiyorum maalesef çünkü benim benzediğim daha doğrusu bana benzeyen bi ünlü yok
zeyna iki oldu belki birazcık bu kadına benziyo olabilirim ama benim benzediğim bi ünlü yok
Nur fettahoğlu mu kız ben o kadar yaşlı mıyım tamam kadın güzel de yaşlı yani
Deniz Çakır mı yok canım alakam yok
birazdan Youlost16 da gelir malum 8 k ya yaklasiyo yavaş yavaş
Ahahahha geldim bile
cakalgillerin zebra avina yaklasiyo

Youlost16
tam ensenizdeyim nefesimi hissedin
tam diyecektim var ya zebra da gelir şimdi diye
demeden geldi
Youlost16
gelirim geldim de
Youlost16 baktin daha cok var kactin demi
hayır araya mola verdim Eşimi hallettim geldim
ahahahhaha boşuna yeme gözümün Çapağını çünkü san akırgınım beni üzdün su minik çakalı üzdün sen oyun kur ben kimseyi göremedim yani ben gelmeden oyun başlamamalıydı
Youlost16 senin o kadar sayfayı tek tek beğenen parmaklarını yerim ya. Allahım.
Tamam gönder tek tek gönder kelimeleri sana değer, sana herşey serbest Ama son 10 msj kala falan mümkünse
Ye tabisiiideee

Hayır herkesin inadına bugun tamamlayacm bu rakamı ahahhha

Kutsişim 18.00 de oyun başladı 20.34 de bitti. Neredeydin ula. 2 saat gelin diye oyunu uzattım. Nerelerdesin sen

Kutsişim 18.00 de oyun başladı 20.34 de bitti. Neredeydin ula. 2 saat gelin diye oyunu uzattım. Nerelerdesin sen
Ben evde duvar siliyodum sonra çsrsıya gittim akşam da eşimin amcasıgil geldi gelemedim ama sende beni beklemedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…