Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecrübesizlik,toyluk artık ne derseniz. Ağır tehditler aldım, 17 yaşındaki bir genç kızın kulak zarını yırtabilecek boyutta tehditler aldım. Meydan savaşı, 2 öğretim görevlisinin güç gösterisinin ortasıydı. Geçti gitti.. 19 yıl oldu.
30 yaşımdayım. 5.5 yaş ve 21 aylık benimkiler. Tam bağımsızlıklarını kazandıklarında,çalışmayı kafama koymuşluğumla coşturuyorum kendimi

Acaba ben nasıl bir iyilik yaptım da seninle tanıştım ☺
Yalan Asıl biz ne iyilikler yaptık ki senle tanıştık.
Bir sürü kötülük aklıma geliyor ama yaptığım iyilik de aklıma gelmedi şimdi.
Genelde ben:

İyi ki varsınız canlarım benim. Toparlanıp gelicem yakında :)
Sağol canım Allah razı olsun. Bi de sana üzüldüm şimdi
Geçti gitti. Kim kardashian hukuk okuyor anacım siyasete atılacakmış. Ondan önce popişi atılır da her türlü atlarız bizde Neyimiz eksik demiyim bari malum

olur mu hiç her zaman yazmanı isteriz tabikii limonsuz ablacım :) İnşalah zamanla annenin de hepinizin gönlü daha çok ferahlar, kabri nur olsun babanın.

Öyle ciciim, Allah iyii insanlarla karşılaştırsın Ünlü düşünür İbrahim abimize selamlar saygılarr Bu sevdalar boşuna leey bu sevdalaar boşuna diyerekten sakinliğimi koruyacağıım

Uyuyabiliyor musun kii ciciim napıyosun kıız yapma etmee uyu acııkk... Ben de bir açlık bir açlık şuan şeytana uymamak için kendimi zor tutuyorum

Allah onları da öyle bir meydan savaşının ortasında bırakır ki çırpınır çırpınır çıkamazlar ki çıkmasınlar da Almecey im sen hiç merak etme, ilahi adalete aşırı derecede inanırım.
Bak ne güzel bebelerin olmuş. Benim daha hiç yok 0 tane bebem var. Ama kedim ve bitkilerim var

Geçti gitti. Kim kardashian hukuk okuyor anacım siyasete atılacakmış. Ondan önce popişi atılır da her türlü atlarız bizde Neyimiz eksik demiyim bari malum
Bugün biri tipimi tahmin etmeye çalışırken Kim Kardashian demişti kimdi o ya
Ben bu benzetmeden ötürü girebiliyor muyum eksiksiz listesine yav

Yüreğinden geçenler, gerçeğe dökülsün

Uyuyamıyorum zaten asla tek uyuyamam bu huyumdan dolayı hep birilerine salça olarak ve bağımlı olarak yaşadım Allah kahretsin
Birazdan gidip canım anamın yanına kıvrılıcam.
Bende çok açım ya ama çok üşeniyorum

Tamam kuzum Allah rahatlık versin. Yarın benim adam evde. Pek gelemiyorum o izinliyken. Bende geldiğimde tanışalım daha ayrıntılı. Çok öptüm iyi ki tanıştık

Yalan Asıl biz ne iyilikler yaptık ki senle tanıştık.
Bir sürü kötülük aklıma geliyor ama yaptığım iyilik de aklıma gelmedi şimdi.
Genelde ben:
Eki Görüntüle 2300592
Ya sen çok yaşa emikalbi güzel madonnam Müsait bir zamanda tanışırızamin Allah razı olsun canım

Beni de acıktırdınız. Benim ufaklık uyuyana kadar bende dalmış olurum. Aç yatcam şimdi oldu mu

Hmmm annen varmış iyikiim kuzum :) Bende de korkunca var o huy, 1 sene aralıksız bağımlı uyuduğumu biliriim :)

Ahh ben yedim yaa azıcık birşeylerr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…