- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.741
Acaba ben nasıl bir iyilik yaptım da seninle tanıştımSende doğru yerdesin. Kalbimizde
Tecrübesizlik,toyluk artık ne derseniz. Ağır tehditler aldım, 17 yaşındaki bir genç kızın kulak zarını yırtabilecek boyutta tehditler aldım. Meydan savaşı, 2 öğretim görevlisinin güç gösterisinin ortasıydı. Geçti gitti.. 19 yıl oldu.Haydaaaa. Allahın şeref yoksunu yüzünden neden yaptın bunu nedenAdamın istediğini altın tepside sunmuşsun be kuzum. Neyse olsun vardır bir hayır. Karşıdan yorum yapmak kolay pratik farklı. Vardır bildiğin.
Şuan ki hayatın nasıl? Bebeli anladığım kadarıyla. Tek çocuk mu var kaç aylık
YalanAcaba ben nasıl bir iyilik yaptım da seninle tanıştım ☺❤
Geçti gitti. Kim kardashian hukuk okuyor anacım siyasete atılacakmış. Ondan önce popişi atılır da her türlü atlarız bizdeİyi ki varsınız canlarım benim. Toparlanıp gelicem yakında :)
Sağol canım Allah razı olsun. Bi de sana üzüldüm şimdi
olur mu hiç her zaman yazmanı isteriz tabikii limonsuz ablacım :) İnşalah zamanla annenin de hepinizin gönlü daha çok ferahlar, kabri nur olsun babanın.
Miniğim bu mağaradan çıkma ayılar bizim boynumuzun ölçüsünü aldı ama yanlış aldı. Onlar bilmiyor ki bizim yer üstünde gözükenimiz kadar yerin altında da var, ünlü düşünür İbrahim Tatlıses in de dediği gibi Allah cezalarını verecek
Heya ben yine yalnızları oynuyorum. Nöbette benimki. 3 lü koltukta tek başıma öyle şizofren gibi tek bir noktaya baka baka sabahı edicem
Allah onları da öyle bir meydan savaşının ortasında bırakır ki çırpınır çırpınır çıkamazlar ki çıkmasınlar da Almecey im sen hiç merak etme, ilahi adalete aşırı derecede inanırım.Tecrübesizlik,toyluk artık ne derseniz. Ağır tehditler aldım, 17 yaşındaki bir genç kızın kulak zarını yırtabilecek boyutta tehditler aldım. Meydan savaşı, 2 öğretim görevlisinin güç gösterisinin ortasıydı. Geçti gitti.. 19 yıl oldu.
30 yaşımdayım. 5.5 yaş ve 21 aylık benimkiler. Tam bağımsızlıklarını kazandıklarında,çalışmayı kafama koymuşluğumla coşturuyorum kendimi
Bugün biri tipimi tahmin etmeye çalışırken Kim Kardashian demişti kimdi o yaGeçti gitti. Kim kardashian hukuk okuyor anacım siyasete atılacakmış. Ondan önce popişi atılır da her türlü atlarız bizdeNeyimiz eksik demiyim bari malum
Yüreğinden geçenler, gerçeğe dökülsünAllah onları da öyle bir meydan savaşının ortasında bırakır ki çırpınır çırpınır çıkamazlar ki çıkmasınlar da Almecey im sen hiç merak etme, ilahi adalete aşırı derecede inanırım.
Bak ne güzel bebelerin olmuş. Benim daha hiç yok 0 tane bebem var. Ama kedim ve bitkilerim var
Uyuyamıyorum zaten asla tek uyuyamam bu huyumdan dolayı hep birilerine salça olarak ve bağımlı olarak yaşadım Allah kahretsinÖyle ciciim, Allah iyii insanlarla karşılaştırsın Ünlü düşünür İbrahim abimize selamlar saygılarr Bu sevdalar boşuna leey bu sevdalaar boşuna diyerekten sakinliğimi koruyacağıım
Uyuyabiliyor musun kii ciciim napıyosun kıız yapma etmee uyu acııkk... Ben de bir açlık bir açlık şuan şeytana uymamak için kendimi zor tutuyorum
Tamam kuzum Allah rahatlık versin. Yarın benim adam evde. Pek gelemiyorum o izinliyken. Bende geldiğimde tanışalım daha ayrıntılı. Çok öptüm iyi ki tanıştıkAllah hepinize tek tek rahatlık versin. Ben zıbarayım. Geçmişe dönük yorumları okumadım. Hakkınızda bilgim yok tanışırız inşallah. Gören duyan herkesleri öpüyorum.Limonsuzzcay bol sabırlar dilerim, anneciğine de. Allah ferahlıklar versin. Mekanı cennet olsun.
Ya sen çok yaşa emiYalanAsıl biz ne iyilikler yaptık ki senle tanıştık.
Bir sürü kötülük aklıma geliyor ama yaptığım iyilik de aklıma gelmedi şimdi.
Genelde ben:
Eki Görüntüle 2300592
Müsait bir zamanda tanışırızAllah hepinize tek tek rahatlık versin. Ben zıbarayım. Geçmişe dönük yorumları okumadım. Hakkınızda bilgim yok tanışırız inşallah. Gören duyan herkesleri öpüyorum.Limonsuzzcay bol sabırlar dilerim, anneciğine de. Allah ferahlıklar versin. Mekanı cennet olsun.
Beni de acıktırdınız. Benim ufaklık uyuyana kadar bende dalmış olurum. Aç yatcam şimdi oldu muUyuyamıyorum zaten asla tek uyuyamam bu huyumdan dolayı hep birilerine salça olarak ve bağımlı olarak yaşadım Allah kahretsin
Birazdan gidip canım anamın yanına kıvrılıcam.
Bende çok açım ya ama çok üşeniyorum
Uyuyamıyorum zaten asla tek uyuyamam bu huyumdan dolayı hep birilerine salça olarak ve bağımlı olarak yaşadım Allah kahretsin
Birazdan gidip canım anamın yanına kıvrılıcam.
Bende çok açım ya ama çok üşeniyorum
Beni de acıktırdınız. Benim ufaklık uyuyana kadar bende dalmış olurum. Aç yatcam şimdi oldu mu
Benim de yiyesim var ama mısır gevreği dışında yenecek birşey yok şuan. Gidip onu yiyim bari.Hmmm annen varmış iyikiim kuzum :) Bende de korkunca var o huy, 1 sene aralıksız bağımlı uyuduğumu biliriim :)
Ahh ben yedim yaa azıcık birşeylerr
Benim de yiyesim var ama mısır gevreği dışında yenecek birşey yok şuan. Gidip onu yiyim bari.
Afiyet bal şeker olsunBenim de yiyesim var ama mısır gevreği dışında yenecek birşey yok şuan. Gidip onu yiyim bari.
Ev taşıyorsun işte taşımasanEn son sayfadan çıktığında kaçtı hatirlamiorm ama baya ceneniz geniş arkads
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?