- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #7.721
evet evet canım samdanıımm amin inşallahh :)
Benim de konum vardı 2 yıl bir kıymet bilmeze çok ağladım.. Sonra da başka şeyler oldu derken derkenn yenii toparlıyorum kendimiii. Bulayıım bii yakışıklıı konçitaa bi de güzell kalplisindenn size duyurcam
ooo o adamdan sonra kesin harika birini bulcan. bdv de bu hikayeler coooooookkkkk fazlademekki bi genel geçerlik var bu konuda:)
Allah bahtını açık etsin kuzum ya :)
Ah be yavrum sen 2 yıl diyorsun ben bir hayırsıza 5 yıl ağladım anasını satayım ilişki süresi de dahil.evet evet canım samdanıımm amin inşallahh :)
Benim de konum vardı 2 yıl bir kıymet bilmeze çok ağladım.. Sonra da başka şeyler oldu derken derkenn yenii toparlıyorum kendimiii. Bulayıım bii yakışıklıı konçitaa bi de güzell kalplisindenn size duyurcam
Evet bu halim hiç iyi değil. Donuk gibiyim sanki hislerim alındı. En fazla size gülüyorum. Onun dışında suratsız bir şekilde dolanıyorum evin içinde.Gül yüzlü Miranda Kerr'e üzgüntülü surat yakışmıyor. Neşene hasret
Nasıl geçiyor günlerin, evinde misin
Hoş buldum tatlım benim. Bende özlüyorum ya. Daha iyi olucam inşAllah. Hele bi kabulleneyim dehoşgeldin limonsuzumsen hep gel kuzum. Allah daha iyi etsin inşallah
özlüyoruz seni hep
Evet bu halim hiç iyi değil. Donuk gibiyim sanki hislerim alındı. En fazla size gülüyorum. Onun dışında suratsız bir şekilde dolanıyorum evin içinde.
Yok kuzum babamın evindeyim. Bikaç gün daha burda kalırım. Annem çok iyi değil hala moral olarak.
(aslında buraya da yazmak istemiyorum çünkü çok güzel muhabbet ediyorsunuz ve sanki ben bozuyorum
Hoş buldum tatlım benim. Bende özlüyorum ya. Daha iyi olucam inşAllah. Hele bi kabulleneyim de
Ah be kuzum bende babamla görüşmüyorum yıllardır. Annemle yeni görüşmeye başladım. Benimki nefes alıyor da noluyor yaşayan ölü. Allah mekanını cennet yapsın. Allah evlatlara ömür versin onların acısını yaşatmasın.Evet bu halim hiç iyi değil. Donuk gibiyim sanki hislerim alındı. En fazla size gülüyorum. Onun dışında suratsız bir şekilde dolanıyorum evin içinde.
Yok kuzum babamın evindeyim. Bikaç gün daha burda kalırım. Annem çok iyi değil hala moral olarak.
(aslında buraya da yazmak istemiyorum çünkü çok güzel muhabbet ediyorsunuz ve sanki ben bozuyorum
Hoş buldum tatlım benim. Bende özlüyorum ya. Daha iyi olucam inşAllah. Hele bi kabulleneyim de
Ben iktisat bölümü önlisans mezunu diplomasını kilitli çekmecelere kaldıran, arada bakıp iç geçiren, 2 yavru oğlanla cebelleşen ana, ev hanımı modunda takılan biriyim. Kötü bir tecrübeden sonra asla mezun olmama izin vermeyeceğini kendi ağzıyla söyleyen bir öğretim görevlisiyle takıştıktan sonra, pişman olacağımı bile bile bıraktım okulu. Aldım önlisansımı,topladım tası tarağı,şimdiki hayatıma adım adım yaklaştım. 7 yıllık evliyim, toplamda 12 yıllık hikaye sahibiyim.Ayy demaaa
Bende senden elektrik aldım açıkçası
Bdv de takılıyorsan Kajmery34 de buralarda onu da bilirsin ama kendisi banlı. Çok uzun süre yedi müebbet gibi birşey
Müsait zamanında gel ayrıntılı tanışalım.
Tabansiz olduğu için vuracagimiz topuk bulamadıkAh be yavrum sen 2 yıl diyorsun ben bir hayırsıza 5 yıl ağladım anasını satayım ilişki süresi de dahil.
Adam beni sırasıyla kendi yakın arkadaşıyla, hastahaneden doktor arkadaşıyla, sonra benim yakın arkadaşım ile aldattı.
3 lü kombinasyonlar şeklinde boynuz yedim ben. Hattahizuran vuracaktı onu topuğundan ya noldu o iş bacım temizledin mi öküzü ⚰
Hayat böyle görüyorsun. O kadar çile çektim saçma sapan, şimdi buldum gül gibin kocayı günümü gün edemiyorum çünkü o da eve gelmiyor.
Neyse ya benden sana ekmek çıkmaz tavsiye bile veremedim şuan hayatımın karanlığında boğulmaya gidiyorum
Ah be yavrum sen 2 yıl diyorsun ben bir hayırsıza 5 yıl ağladım anasını satayım ilişki süresi de dahil.
Adam beni sırasıyla kendi yakın arkadaşıyla, hastahaneden doktor arkadaşıyla, sonra benim yakın arkadaşım ile aldattı.
3 lü kombinasyonlar şeklinde boynuz yedim ben. Hattahizuran vuracaktı onu topuğundan ya noldu o iş bacım temizledin mi öküzü ⚰
Hayat böyle görüyorsun. O kadar çile çektim saçma sapan, şimdi buldum gül gibin kocayı günümü gün edemiyorum çünkü o da eve gelmiyor.
Neyse ya benden sana ekmek çıkmaz tavsiye bile veremedim şuan hayatımın karanlığında boğulmaya gidiyorum
Haydaaaa. Allahın şeref yoksunu yüzünden neden yaptın bunu nedenBen iktisat bölümü önlisans mezunu diplomasını kilitli çekmecelere kaldıran, arada bakıp iç geçiren, 2 yavru oğlanla cebelleşen ana, ev hanımı modunda takılan biriyim. Kötü bir tecrübeden sonra asla mezun olmama izin vermeyeceğini kendi ağzıyla söyleyen bir öğretim görevlisiyle takıştıktan sonra, pişman olacağımı bile bile bıraktım okulu. Aldım önlisansımı,topladım tası tarağı,şimdiki hayatıma adım adım yaklaştım. 7 yıllık evliyim, toplamda 12 yıllık hikaye sahibiyim.kk birinci noteri etiketlemeyi unuttum. Limonsuzzcay başınız sağolsun.
ama sen böyle düşünme limonsuzumherşeyi paylaşmak için bu topik. gel anlat sitem et dertlen beraber üzülürüz sonra beraber moral buluruz.
lütfen uzak tutma kendini bu şekilde düşünüp
herşey yavaş yavaş düzelecek yoluna girecek
Allah sabrınızı artirsin inşallah
İyi ki varsınız canlarım benim. Toparlanıp gelicem yakında :)Ah be kuzum bende babamla görüşmüyorum yıllardır. Annemle yeni görüşmeye başladım. Benimki nefes alıyor da noluyor yaşayan ölü. Allah mekanını cennet yapsın. Allah evlatlara ömür versin onların acısını yaşatmasın.
Hepsi geçecek balım. Toplamaya çalış kendini
Sağol canım Allah razı olsun. Bi de sana üzüldüm şimdiBen iktisat bölümü önlisans mezunu diplomasını kilitli çekmecelere kaldıran, arada bakıp iç geçiren, 2 yavru oğlanla cebelleşen ana, ev hanımı modunda takılan biriyim. Kötü bir tecrübeden sonra asla mezun olmama izin vermeyeceğini kendi ağzıyla söyleyen bir öğretim görevlisiyle takıştıktan sonra, pişman olacağımı bile bile bıraktım okulu. Aldım önlisansımı,topladım tası tarağı,şimdiki hayatıma adım adım yaklaştım. 7 yıllık evliyim, toplamda 12 yıllık hikaye sahibiyim.kk birinci noteri etiketlemeyi unuttum. Limonsuzzcay başınız sağolsun.
Helal olsun. Doğru adama gitmişsin demekkiTabansiz olduğu için vuracagimiz topuk bulamadık
Evet bu halim hiç iyi değil. Donuk gibiyim sanki hislerim alındı. En fazla size gülüyorum. Onun dışında suratsız bir şekilde dolanıyorum evin içinde.
Miniğim bu mağaradan çıkma ayılar bizim boynumuzun ölçüsünü aldı ama yanlış aldı. Onlar bilmiyor ki bizim yer üstünde gözükenimiz kadar yerin altında da var, ünlü düşünür İbrahim Tatlıses in de dediği gibi Allah cezalarını verecekİlişki süresiyle 4 yılı geçiyor cicim. Yolu açık olsun ne diyim. Zaten öyle uzun bir kız değilim de aldım boyumun ölçüsünüondan sonrası koptu küçük çaplı bir kıyamet yeni yenii iştee kendime geliyorum, zalım..
Seninki de neymiş öyle ya Allah kurtarmışş verilmiş sadakan varmış canım ciciim..
Kıyamam sanaa kuzuuumm, sen bu gece yalnızlarımı oynuyosuun bakayım hee :)) Ama ben hissediyorum senin gözünün içine bakan bir eşin var, sen de öyle... Maşallah.Olsuun onlar daa kız napcaksıın, adam yoksa senin rüyalardan dolayı bir gün bir darbe yiyecek senden Nöbete gidiyorda özlem giriyor arayaa unutursun bari
Aminnn inşAllah canım benimolur mu hiç her zaman yazmanı isteriz tabikii limonsuz ablacım :) İnşalah zamanla annenin de hepinizin gönlü daha çok ferahlar, kabri nur olsun babanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?